marți, mai 4

www.topshop.com


Un site de haine care imi place foarte mult este www. topshop com. Hainele sunt vesele, frumoase, preturile nu sunt exagerate. Nu am cumparat insa niciodata de la ei, de fapt nu am cumparat niciodata online, pentru ca daca nu probez, nu ating si nu ma joc cu produsul, nu am cum sa imi dau seama daca mi se potriveste. E oarecum tricky, la fel ca in cazul parfumurilor: vezi reclama, stii ingredientele, notele de top, mijloc si final, insa rezultatul ramane sub semnul necunoscutului. Poate sa iti placa sau sa fii dezamagita, surprize surprize, blind date:)
Revenind la Topshop, firma englezeasca (unde are si Kate Moss o linie de haine), trebuie sa spun ca mi se pare cam ce era Zara in urma cu vreo zece ani sa zicem. Materiale de calitate, cusaturi bine efectuate(acum la Zara parca ar curge atele din bluzite si rochite) si preturi ok. In ultima vreme sunt din ce in ce mai dezamagita de calitatea Zara, dar poate mi se intampla numai mie, de vreme ce e mereu plin la ei in magazin.
As fi vrut tare mult sa pot incerca rochita galbenaTopshop din imagine(my perfect style of lazy summer dress), insa iata sunt si lucruri pe care internetul nu le poate face:(
De pe frumosul lor blog, Inside-Out, am aflat si un amanunt important pentru beauty addicted girls: incepand de maine, in magazinele Topshop se va comercializa si o intreaga gama de machiaj.

DON'T USE WITHOUT MENTIONING THE SOURCE

11 comentarii:

Sim spunea...

Ai o leapsa la mine pe blog. Sunt curioasa ce raspunzi si ce sfaturi ne dai :)

Andreea spunea...

haine zara sunt din ce in ce mai proaste, calitativ vorbind, de un an de zile nici n-am mai intrat in magazinele lor, pretul fiind mult prea mare pentru calitatea oferita. Asa ca am inceput sa-mi reprofilez banii spre alte magazine mai ok privind raportul pret/calitate

Anonim spunea...

curiozitate, ai intrat pana acum intr-un magazin topshop?

Roxana spunea...

Sunt mai mult decat ce era Zara. Au una dintre cele mai bune echipe de creatie din lumea modei. Zara doar a copiat trenduri, TopShop si lanseaza. Eu sunt fan de multi ani.

adela sirghie spunea...

@Anonim: nu am intrat pana acum in magazinele Topshop, dar am vazut multe hainute de la ei care mi-au placut mult. Tu ai intrat in Topshop?

adela sirghie spunea...

@Roxana; si de unde cumperi hainutele lor?

adela sirghie spunea...

@half a devil: eu de la Zara am mai cumparat cateva tricouri imprimate, atata tot.

Magda spunea...

eu nu am cumparat niciodata fara sa probez.deci haine nu pot cumpara online.imi e greu si la cosmetice dar la haine...

adela sirghie spunea...

@Magda, am aceeasi dilema. De multe ori iau o haina la incercat din magazin, de pe umeras, cred ca este perfecta pentru mine, dar am surpriza sa nu vina exact cum ma asteptam. Daca in magazin mi se intamla acest lucru, pe site cred ca riscul este mult mai mare.

Roxana spunea...

Unele se produc in Romania si le-am gasit printr-un magazin din Cora Pantelimon sau in H.

adela sirghie spunea...

@Roxana: da, si eu stiam ca au linii de productie in Ro, cum au si H&M si Burberry, dar nu stiam exact unde sunt sanse sa le gasesti aici:)