vineri, noiembrie 5

Prima mea vizita la un Beauty Lounge

Imi era foarte dor de un tratament facial, pentru ca pe ultimul l-am efectuat prin primavara si acum simteam acut nevoia unei tratatii si a unui rasfat "a la carte". Cred ca imi tot propusesem solemn sa ajung la o cosmeticiana de prin luna septembrie, adica imediat dupa intoarcerea din vacanta de vara, dar am amanat din diverse motive, lucru pe care nu va sfatuiesc sa il faceti si voi:)

Dar la ce cosmeticiana? Unde sa gasesc pe cineva in care sa am incredere, mai ales ca am investit pana acum atatia bani si atata timp in tenul meu si nu vreau sa vina cineva care sa arunce totul in aer si sa mai si dau bani multi pe acest lucru. La un moment dat, chiar era o dilema. Mai multe prietene mi-au recomandat-o pe Tatiana, de la Shades Beauty Lounge. Asa ca mi-am facut programare si am purces la drum, cu inima cat un purice. Surpriza a fost insa una foarte placuta, Tatiana este tanara, draguta, delicata si foarte priceputa. Am ales impreuna tratamentul potrivit, dupa cateva intrebari si negocieri, Oxigenare cu produse Thalgo, pe care eu nu le mai incercasem pana atunci. Accentul a fost pus pe extractie, in detrimentul masajulului, pentru ca am ales in functie de nevoile si ritualul meu de beauty. Am inceput la 17,30 si am terminat tratamentul la 19,20. Nu a folosit vapofor, nici nu au asa ceva la salon, ci o lotiune ce impiedica formarea comedoanelor si un gel cu aloe vera pentru calmare, care mi-au deschis porii si au facut extractia foarte usor de efectuat. Am stat zece minute cu lotiunea si gelul, erau placute si hidratante, ca o masca. Desi sunt adepta aburului facial(dupa cum stiti, eu realizez acasa destul e des aceasta operatiune), cred ca la salon este un adevarat calvar. Tenul se inroseste, se umfla, apa curge dupa gat si prin urechi, iar parul arata ca o matura din cauza transpiratiei, dupa ce indepartezi bentita protectoare. Din aceasta cauza, eu mereu alegeam ore tarzii pentru tratamentele faciale. Ca sa nu ma vada nimeni cum ies eu de la cosmetica:)


Dupa ce Tatiana a facut extractia(aici a avut ceva de munca, a durat mult, pentru ca se stransesera diverse chestii in piele din mai si pana acum), a urmat un mini-masaj pentru ochi si ten si o masca. Am fost foarte fericita cand am vazut cum arata tenul meu: desi cateva mici urme erau vizibile, era luminos, porii se micsorasera si eu ma simteam foarte foarte usoara. Exista lucruri pe care, desi sunt destul de priceputa si eu, nu le pot efectua singura acasa. A doua zi dimineata nu se mai vedea nimic: nicio zgaiba, nicio urma, niciun cos.
Asadar, DA, o recomand din toata inima.
Un alt test pe care il fac eu cosmeticienelor este ca la finalul extractiei, sa le rog sa se uite si in zona urechii, unde uneori, din nefericire, se mai strang cosuri negre (mai ales daca ai tenul gras), dar pe care nu le poti "executa" singura, pentru ca nu ai cum sa le le vezi. Am fost tare incantata cand am vazut ca ia problema foarte in serios, fara strambaturi sau oftaturi de superioritate si le curata cu atentie pe-o parte si pe alta.
Apoi  a urmat mani+pedi la Roxana. Si aici mi-a placut mult, pentru ca si ea a fost foarte atenta la tot ce i-am spus si a efectuat intocmai. A insistat suficient cu pila mare pentru bataturi, nu a taiat nimic nimic, a folosit dizolvant pentru fiecare unghie in parte, a impins usurel pielitele cu betigasul, exact cum i-am cerut. Cu unii oameni te intelegi din prima, fara prea multe cuvinte. A lucrat repede si ingrijit. Nu am cerut sa  aplice oja la unghiile de la picioare, am decis ca iarna sa le eliberez. De fapt, eu mi-as fi dorit oja rosie, dar cand am vazut ca iar am unghiile incetosate si putin ingalbenite dupa vara, am renuntat. Manichiura in schimb, straluceste cu un rosu frumos, Color So Hot it Burns de la OPI.


Dupa am terminat cu cele trei ore petrecute la salon, am facut ceva ce nu am mai facut niciodata, dar absolut niciodata in viata, dupa un facial: am fost la masa la o trattoria din centru, fara sa ma machiez, nu aveam niciun fard la mine, unde am mancat ton la gratar si am baut un vin rosu italian. Sincer, ma asteptam ca cineva sa se sesizeze ca ce palida sunt, ca parca e ceva schimbat la mine, sau ca sunt mai...naturala, dar nimeni nu a scos un cuvintel, ceea ce ma duce cu gandul la un experiment pe care m-am tot gandit de ceva vreme ca as putea sa il fac: sa nu ma mai machiez vreo doua saptamani(sau doar sa folosesc putina mascara). Just for fun, sa vedem cum ar fi(sau daca ar fi!) 


Tratamentul oxigenant a costat 200 ron
Pedichiura fara oja-30 Ron(cu oja ar fi fost 40)
Manichira cu oja-33 Ron(fara oja ar fi fost 23)

DON'T USE WITHOUT MENTIONING THE SOURCE!

14 comentarii:

Katyna spunea...

Chiar e bine de stiut ca mai exista si astfel de persoane care te respecta si iti ofera serviciile de care ai tu nevoie...

Anonim spunea...

ma bucur pentru tine si experientele tale foarte demne de laudat..din pacate pana acum nu am gasit o persoana in care sa am atata incredere sau care sa-mi impace nevoile pe masura asteptarii..insa,nu ma las batuta pana nu o gasesc pe"the one"-cosmeticiana:):D:D:D
in legatura cu naturaletea:eu o zi pe saptamana ii dau"concediu"tenului/ochilor mei..nu aplic absolut nimic in afara de crema cu protectie solara si cea pentru ochi..il simt mai relaxat asa:)
te pup si iti doresc un week-end de poveste..

adela sirghie spunea...

@Katyna; rar, dar exista...

adela sirghie spunea...

@Ralu: ti-o recomand pe Tatiana, cand vii in tara:)
Chiar nu ma feresc sa o recomand.

Zuzele spunea...

Baby, Lincoln Park after Dark nu e mov inchis? :))

adela sirghie spunea...

Zuzele: asa e , am schimbat, multumesc mult!
xoxo!
Era Color So Hot it Burns!

Zuzele spunea...

:) Sper ca nu te superi pe mine ca n-am spus-o cu o intentie nasoala, jur! Spre deosebire de tine, eu nu pot sa retin numele ojelor, dar pe asta o stiam ca o am si eu:)
Pup:*

adela sirghie spunea...

Zuzelor, dar eu chiar va rog mult, daca mai vedeti scapari de genul acesta, sa imi atrageti atentia, sa iau masuri!

Zuzele spunea...

Okey, si tu sa faci la fel!:)

adela sirghie spunea...

Oricum, nu stiu daca se observa acest lucru, dar de fiecare data gasesc ceva de schimbat la text, chiar si dupa ce l-am publicat. De fiecare data cand recitesc textul, schimb cate ceva:o virgula, un cuvintel, uneori chiar si o propozitie intreaga:)

Shades - beauty lounge spunea...

Iti multumim pentru vorbele frumoase si te asteptam mereu cu drag la noi sa descoperi si alte servicii si specialisti in adevaratul sens al cuvantului.

Ema, Brasov spunea...

Imi place foarte mult interiorul. Poate singura obiectie ar fi parchetul din camera de hairstyling. Am vazut ca au echipa serioasa. Daca si serviciile sunt de calitate cu siguranta vor avea succes.

Anonim spunea...

poi atunci o trec la posibilitati:D:D:Dmultumesc:*

iri spunea...

te incurajez la ideea cu nemachiatul. si eu imi iau "vacante" din cand in cand si dupa ma simt mult mai bine. 2 saptamani recunosc ca nu am reusit niciodata, dar acum tocmai am terminat o sesiune (timida) de 5 zile. maine insa presimt ca o sa cedez:">