marți, noiembrie 2

Best Dressed Bloggers

Pe Glamourmagazine.co.uk am gasit astazi o selectie foarte interesanta, cu... probably, but not necessarily, cele mai bine imbracate fete din blogosfera. Fiecare blog in parte e un mic tezaur, asadar: daca in aceasta toamna aveti mai mult timp de petrecut in fata computerului, cu ganduri de beauty&fashion&style, nu ezitati sa accesati adresele propuse.  Va asigur ca dupa ce veti vedea aceste bloguri, nu veti mai avea nevoie de (asa multe) reviste, decat daca vin cu cadouri frumoase si tentante la pachet!
In imagine o aveti pe Elin Kling din Suedia, am ales-o pentru ca mi-a placut mult tinuta  in care a pozat  pentru British Glamour.
E fotografiata de Candice Lake

DON'T USE WITHOUT MENTIONING THE SOURCE!

8 comentarii:

Ralu spunea...

Dumnezeule mare, cea in sacou rosu are par pe maini...nu ca ar fi o problema, dar SE VEDEEE!!! Si noi suntem niste DIVE...unele sunt dragute...dar parerea mea (poate conservatoare) este ca femeile cu moda asta de acum parca se uratesc intentionat...sa fim seriosi ...ele se vad cand ies din casa? m-am tot uitat peste tinute...si imi ziceam...wow sus erau f frumos...dar in partea de jos (incaltamintea) socau! Da, da, da...ea moda, dar intotdeauna trebuie sa adaptezi, nu sa iti pui lucruri pe tine ca sa fii COOL si IN TREND.

Ralu spunea...

Aaa si inca ceva...NU SUNTEM DIVE cu HAINELE MOTOTOLITE pe noi:P
http://www.glamourmagazine.co.uk/fashion/street-style-photo-blog/2010/10/stine-frieze-art-fair

adela sirghie spunea...

@Ralu: m-am uitat si eu repede la cea cu sacou rosu, dar mie mi se pare ca are pistrui pe mana, nu...fuior. Dar poate nu vad eu destul de bine, poate se mai uita cineva sa ne dea o parere!

Zuzele spunea...

Chiar ca e misto blonda:) Foarte naturala, picioare superbe, haine comode, pulover lalau asa cum vad ca se poarta foarte des cu pantaloni scurti sau colanti.
Apropo de diva cu fuior pe mana am tot cautat-o, dar n-am gasit-o ...ma mai uit si revin cu o parere...

Zuzele spunea...

daca despre ea este vorba, http://www.glamourmagazine.co.uk/fashion/street-style-photo-blog/2010/fashion-bloggers/denni-elias

nu stiu ce sa zic...parca n-as crede ca are asemenea blana pe maini, desi daca ma uit pe la tample, este destul de paroasa. Este genul hairy...
As fi tentata sa cred ca are pistrui cum spune Adela, dar avand in vedere ca este chinezoaica..nu stiu cat de des sunt intalnite pistruile la asiatice...
Cred ca totusi este blanita pentru ca am intrat si la ea pe blog si am mai vazut cateva poze...
Sau poate fi lumina care cade intr-un anume fel pe piele...
Nu stiu...

Special Koko spunea...

@Ralu : dar poate ei ii place cum arata, n-o face doar ca sa fie in trend :-??

Noi, romanii, tre' sa intelegem ca doar pentru ca nu ne place noua, nu inseamna ca e o blasfemie :))

Multumim pt inspiratie Adela :P

Special Koko spunea...

La o priivre mai atenta, I take that back...

Ralu, aveai dreptate :)))))

Ema, Brasov spunea...

Sunt si fete dragute pe-acolo dar Elin Kling din Norvegia este, cu siguranta, cea mai draguta si cea mai... fashion :)