luni, noiembrie 15

Sephora: Gentle Exfoliator Cleansing Cream

At first sight, this picture does not say anything to anyone. That's the naked truth! But after my very first time of using this cleansing cream, I have to tell you I am in love. It was a gift and when I received it, I have not given it any chance at all. They say it leaves a baby skin after you use it. At first, it seemed to me like a good marketing and nothing else more. But at this point, I confess I consider it the best cleanser I've ever had or used. It's silky and soft, cleans gently and is formulated without parabens or soap. It removes makeup flowlessly, providing a gentle daily micro-exfoliation, but without the abrasive beads. I apply it with fingers and rub gently. The results are amazing, skin remains bright and very pleasant to the touch. like a baby's skin
Smells really nice, cotton-like.
I imagine I'm in the Spa when using it, because of the delicate texture, balm-like. I adore the feeling!
I recommend it from all my heart, morning and night!
If anyone has already tried it, an opinion will make me happy.
Price: about 10 euros in Sephora Romania.

La prima vedere, cutia din imagine nu spune nimic. Insa dupa ce folosesti aceasta crema demachianta prima oara, te indragostesti de ea. Am primit-o cadou si nu i-am dat nicio sansa. Absolut niciuna. Faptul ca scria pe ea ca lasa senzatia de baby skin dupa ce te demachiezi, m-a cam facut sa ridic din spancene, pentru ca mi se parea  doar o chestiune de marketing.
In acest moment insa, il consider cel mai bun demachiant pe care l-am avut vreodata. Este usor si fin ca matasea, curata delicat si profund, nu contine nici sapun, nici parabeni.
O aplic cu degetele pe fata si masez usor pana intra in piele. Apoi sterg cu buretele umed. Micro-exfolierea nu se simte deloc, pentru ca nu are nimic abraziv, dar efectul se vede dupa demachiere, pentru ca tenul ramane luminos si foarte placut la atingere.
Miroase discret, a bumbac. Textura e mai degraba balsam delicat decat crema, e atat de fina si de placuta, incat ai impresia ca esti la SPA!
Costa 42 de Ron si o recomand din toata inima. Dimineata si seara!
Daca a mai incercat-o cineva si citeste acest review, o rugam sa ne spuna negresit  parerea la comentarii.
Pe de alta parte, care e cel mai placut demachiant pe care l-ati folosit vreodata? Ce nume poarta al vostru Number One?

DON'T USE WITHOUT MENTIONING THE SOURCE!


22 de comentarii:

Thin Lizzy Store spunea...

yes to carrots,este si pentru ochi si-mi place ca are un miros placut de morcovi si pepene,plus ofera luminozitate si lasa o fata improspatata.

adela sirghie spunea...

nu am avut demachiant de la ysc, dar acum folosesc o crema de maini de la ei, un unt si un scrub de corp, intentionez sa le fac un review cat de curand.

Iulia spunea...

My Number One is Vichy :)

Anonim spunea...

Buna,Adela!
Am vrut sa o incerc si eu,dar nu am gasit-o la noi in Sephora;fetele mi-au zis ca face parte din noua colectie care la noi inca nu a aparut;am o rugaminte:cand apare la noi ne poti da un semn pe blog?

Andreea spunea...

Ce pacat ca m-am grabit azi si mi-am luat doua demachiante! Unul de la Dermacol si unul de la Nivea,dar next time am sa ma uit in Sephora dupa acesta! Pupici!

mada spunea...

abia astept sa o incerc si eu ... momentan folosesc Mousse de Riz alternand cu demachiantul pe baza de ulei tot de la Sephora ( cel in sticla roz -mov) ... imi plac amandoua, nu prea pot sa fac un clasament :)

Corina spunea...

Cel mai bun demachiant de ochi pe care l-am avut este de la Origins, din pacate l-am consumat :(. Pare interesanta crema demachianta de la Sephora, mai ales ca nu are parabeni

Unknown spunea...

Cred ca merita incercata:-?

adela sirghie spunea...

@Anonim: dar cand ai intrebat de ea la Sephora?

Anonim spunea...

Ieri,mai precis aseara in Sephora de pe Magheru si in cea din Afi Cotroceni

adela sirghie spunea...

@Anonim: stiu ca mai toate produsele au aparut deja in magazine, dar te anunt cand apare si acest demachiant. Am intrebat si eu la Sephora, dar nu mi-au dat inca un raspuns.
Imi pare rau ca nu l-ai gasit, mai asteapta putin, este un produs care merita:)

Anonim spunea...

Multumesc mult,Adela!
O seara frumoasa!!
xoxo
Aaaa,scz ca am intrat anonim,(am avut cont ,dar am uitat parola si nu mi-am mai facut altul)numele meu e Simona si imi place f mult blogul tau;te citesc zilnic,chiar daca nu comentez la fiecare post;si inca ceva:ti-am trimis cerere de prietenie si pe Facebook;mi-ar face placere sa o accepti.

Vasile spunea...

Ce smechera e ind cosmetica:va invata sa va machiati si va vinde produsele corespunzatoare apoi va invata sa va demachiati,iar va vinde niste produse.Din pdv financiar e mai bine sa nu va machiati asa des .Ceva despre parabeni am mai comentat si eu ,nu sunt buni.Cum zic copii,.....cîh,Cîh.

Anonim spunea...

Buna,Adela!
Stii cumva daca a aparut crema demachianta la noi in Sephora?

adela sirghie spunea...

@Anonim: nu a aparut din pacate la noi. Sa stii ca am intrebat si la head office Sephora Romania si nu au primit-o inca. De-abia in ianuarie apare:)
Imi patre sincer rau, sa stii, cred ca mai bine nu as fi scris de ea:(
xoxo!

Anonim spunea...

Multumesc,Adela!
xoxo

adela sirghie spunea...

Of, nu prea ai pentru ce, ca ti-am creat un orizont de asteptare.
Dar sincer, nu mi-am dat seama ca o vor aduce asa de tarziu in Romania...

Anonim spunea...

Nu-i problema,pot sa astept,oricum mai am demachiante,insa imi place sa testez ce e nou ,are review bun ,e testat de tine si ti-a si placut
O voi achizitiona cand apare;acum nu mai fusesem de mult prin Sephora,de aceea te-am intrebat
Multumesc mult ca ne tii la curent cu tot ce apare nou si esti f prompta in raspunsuri
Am convingerea ca esti un om deosebit!!!
xoxo

adela sirghie spunea...

multumesc frumos:)

Anonim spunea...

Buna Adela,....mi-am gasit crema la Sephora
A aparut si la noi.
xoxo!!

adela sirghie spunea...

Ce bineee.Si cum ti se pare? Ca nu a mai facut nimeni review la ea...
Oricum, a fost indelung asteptata...

Anonim spunea...

Daaaa,am asteptat-o,dar a meritat!!Sunt f incantata de cum ramane tenul dupa demachiere:catifelat si luminos;imi place f mult.Acum astept cu nerabdare sa apara si la noi Detoxigen de la dr Brandt,despre care am citit niste review-uri f bune
Un weekend minunat iti doresc!xoxo