joi, decembrie 16

Giveaway Benefit, cateva interesante precizari si mici, dar justificate mirari

De cand am inceput acest giveaway Benefit, am impresia ca fetele il simpatizeaza mai mult pe Mos Nicolae decat pe Mos Craciun. Desi Mos Craciun venea doar cu trei cadouri, a avut aproape 300 de inscrieri. Mos Craciun vine cu sase cadouri si nu a strans decat cu chiu, cu vai, vreo 200 de participante!.
Eu nu prea imi explic de ce, chiar m-am gandit la acest lucru si nu imi vine in minte nicio explicatie plauzibila. Regulile au ramas aceleasi, cadourile sunt duble, dar vad ca entuziasmul initial de la Mos Nicolae s-a mai prafuit. Logic, nu am cum sa nu imi pun aceasta intrebare, deoarece sunt gazda acestui concurs. Prin urmare, vreau sa va intreb pe voi, cu cateva zile inainte de finalul inscrierilor, daca vi se pare ceva ...oarecum in neregula cu Mos Craciun:)
Cand am postat acest concurs, m-am gandit in primul rand la fetele care au sperat ca primul mos sa le aduca ce si-au dorit, dar din pacate, nu au avut astrele de partea lor.
Oricum concursul continua pana pe 21 decembrie-pe inserat, iar pentru inscrieri si detalii giveaway, va rog mult intrati AICI

33 de comentarii:

Anca spunea...

Hei mai multe sanse ptr participante :))

Mihaela spunea...

Probabil au plecat in concediu...cam devreme sau poate sunt ocupate cu curatenia&co pt sarbatori

:):)

Julia spunea...

Nu stiu ce sa zic, si-o fi pierdut Mos Craciun din credibilitate cumva. Eu am participat la ambele concursuri, sper ca Mos Craciun sa fie mai simpatic cu mine decat a fost Mos Nicolae :))

adela sirghie spunea...

@Julia: nu imi dau seama de ce ar fi putut sa isi piarda din credibilitate Mos Craciun. Eu nu le cunosteam deloc pe fetele care au castigat prin tragere la sorti(care a avut loc oricum la Benefit!). Nici acum nu le stiu pe castigatoare, decat dupa nume sau blog, ele si-au ridicat cadoul de la Sephora, iar fetei care nu era din Bucuresti, i-au trimis, tot ei, cadoul acasa.

Miss Ellie Sugar spunea...

cred ca fetele care au participat de Mos Nicolae si n-au castigat si-au pierdut din speranta si probabil au zis..oricum nu castig eu:)) zic si eu..:p
interesant concursul oricum!

Andra spunea...

Probabil unele fete nu au aflat de runda 2 a concursului :). Premiile sunt un vis pentru multe participante, mai ales ca-s la alegere si nu toata lumea are Sephora in oras.:) Deci eu asa cred, ca din diverse motive nu au aflat de noul concurs, altfel nu-mi explic diferenta de cca. 100 de participante.:) Cerintele sunt si acestea minime si oricine le poate indeplini.:) Multumim, Adela.

Claudia spunea...

Sau poate ca dezamagirea ca n-au castigat in prima tura le-a facut sa creada ca degeaba participa si la a doua tura. Eu de exemplu nu particip ever pt ca stiu ca nu castig niciodata :D

Schumitza spunea...

poate nu au mai dat pe blog sa vada noutatile ca nu se asteptau la un nou giveaway asa de curand. zic si eu. si eu fost placut surprinsa (desi initial mirata) ca mai faci un concurs asa de repede.
psss nu mai ziceti la nimeni, mai multe sanse pentru noi :))

adela sirghie spunea...

@Claudia, asa au spus, exact la fel ca tine- toate cele trei fete care au castigat de Mos Niculaie. Toate trei, te rog sa ma crezi.

Zuzele spunea...

hahaha Foarte bine! Nu mai da idei oamenilor :))))
Eu m-am inscris, restul e ...cancan :)))

unika spunea...

mda...mister..eu cred ca am fost prea ocupata cu sosirea lui Mos Nicolae ca am uitat sa-i scriu scrisoare, asa ca am zis ca scrisoarea lui Mos Craciun tre sa ajunga la timp :)

Anonim spunea...

Eu deobicei nu ma mai inscriu la concursuri la care sunt multi concurenti, pentru ca-mi dau seama ca am sanse foarte foarte mici...

Rotsin spunea...

Cum spunea cineva,sunt mai multe sanse pentru celelalte participante :D
Fetele poate si-au pierdut speranta,poate au fost dezamagite ca nu au castigat data trecuta.
Asa mi se mai intampla si mie..spun ca nu mai particip EVER,dar uite ca m-am inscris din nou :D
Sa incerci nu te costa nimic.

adela sirghie spunea...

@Rotsin: si eu spun la fe. Nu exista taxa de participare, nu pierzi nimic. Ai sanse reale sa castigi. Si eu m-am inscris la un giveaway, pentru ca era premiu o geanta de la Givenchy, rosie, absolut superba. Au fost vreo 8000 de concurente. Nu am fost eu castigatoarea, dar am participat si la urmatorul giveaway.
Daca nu castigi din prima, trebuie sa fii perseverenta.
Daca participi, ai sanse clare de castig.
Daca nu participi, atunci poti sta linistita: cu siguranta nu vei castiga!!!

adela sirghie spunea...

@Clarra: acum eu cred ca depinde mult de concurs. Un concurs cu premii frumoase va fi, fara nicio indoiala, accesat de multi participanti. Daca te inscrii, ai sansa sa castigi ce iti doresti. Daca nu te inscrii, atunci cu siguranta nu vei castiga nimic.

Ana-Maria spunea...

:)) Mai multe sanse pentru mineeeee! :XXXXX
XOXO

Alexandra A. spunea...

Nu stiu din ce motive s-au inscris mai putine, insa stiu ca nici eu nu m-am inscris imediat. Chiar daca am vazut concursul imediat dupa postare, am spus ca ce rost..oricum nu castig. Pana la urma m-am inscris dupa cateva zile pentru ca nu am nimic de pierdut, si chiar imi doresc produsul acela! Chiar daca nu e acelasi pe care mi l-am dorit prima data, mi-am dat seama ca o pudra pot cumpara si eu, insa porefessional nu prea, e prea scump pentru mine. Asa ca fetele care au fost dezamagite ca nu au castigat prima data, ar trebui sa incerce oricum, pentru ca cine stie de unde rasare norocul?

Irina spunea...

Adela, am eu circa 3 posibile explicatii, iar una dintre ele este valabila si pentru mine, care apropo ma inscriu zilele acestea:
- fetele se simt descurajate, mai ales daca au pus mari sperante in premiul lui Mos Nicolae
- timpul de participare este mai mare, si stii cum e - se lasa pe ultima suta de metri
- intre timp, si chiar de Mos Nicolae, el ne-a adus si MAC in Romania si poate asta a mai umbrit din interesul pentru orice (alt) brand

adela sirghie spunea...

@Irina: concurs Mac nu estem.
Iar eu nu am nici macar un singur produs Mac, nu ma atrag pur si simplu!Deloc!

albastrikmik spunea...

multe fete nu mai au curaj sa mai se incrie odata ce participa la unul si nu castiga.Dar daca nu incerci nu ai cum sa sti daca ai noroc sau nu.Cel putin asa iti ramane speranta,eu am participat cu placere la ambele concursuri si nu imi pare rau chiar de nu voi castiga nici acum imi incerc sansele data viitoare.Fiti mai increzatoare fetelor ca nu pierdeti nimic daca incercati.

mada spunea...

eu o sa ma inscriu insa de obicei fac lucrurile in ultima clipa ... asa ca mai astept pana maxim 20 Decembrie :)

Dia spunea...

Din partea mea, sa fie cat mai putine participante pentru ca poate doar asa am si eu o sansa. :)) Chiar imi doresc sa castig blush-ul asta, mor de dragul nuantei si al ambalajului si cred ca Benefit au cele mai simpatice blush-uri.
Cum s-a mai zis, probabilitatea este foarte mare ca participantele sa fi fost descurajate si din cauza asta nu si-au mai incercat norocul. Si eu ma descurajez cand se intampla asa, dar imi mai dau o sansa de fiecare data. :) Sper sa fie cu noroc.
Te pup si o seara frumoasa!

Andreea spunea...

Adela cred ca e vorba totusi de faptul ca unele fete au intrat in vacanta cu blogarit-ul ca sa zic asa.Nu iti face griji pentru asta,noi apreciem gestul tau!Iar unele fete cred ca asteapta 20-21 decembrie ca sa se inscrie,pentru ca de regula Random.org alege numere mari. Cred ca asta e de fapt misterul.Eu una am fost mega si super incantata de acest giveaway al tau,asa ca m-am inscris destul de repede.Plus ca la mine nu ar veni doar Mos Craciun,ci si ziua mea :)
Mai multe sanse pentru mine :P (poate!)

Pupici si o zi cat mai placuta!

Anonim spunea...

e mai bine asa, mai multe sanse pt noi, cele ce am participat :)) pupici

Ema, Brasov spunea...

Eu cred ca fetele au intrat deja in febra pregatirilor de sarbatori. Totusi 200 de participante reprezinta, cred eu, un numar deloc modest. Eu cred ca numarul va creste in curand :)

adela sirghie spunea...

@Ema: asa este, si eu stiu ca 200 este un numar mare, eu insa am comparat cu primul concurs care a avut doar trei cadouri, a durat numai o saptamana si are mult mai multe fete inscrise. M-am trezit ca imi pun intrebarea"oare de ce?", mai ales ca am pregatit surpriza cu cel de-al doilea giveaway pentru fetele care nu au castigat din prima:)

iguanitza spunea...

Hhaha :)) eu mă tot gândesc și mă tot gândesc și aștept să vină sfârșitul, să mă înscriu pe ultima sută de metri că poate îmi cresc șansele :)) Tot rimelul Bad Gal mi-l doresc:))

adela sirghie spunea...

Eu nu intentionam ca dupa giveaway-ul de Mos Nicolae sa postez altul atat de repede. Chiar nu planuisem asa ceva. Dar cand am vazut cate fete erau inscrise si cat de multe erau sperantele, am considerat ca merita sa incep altul nou, tocmai ca sa nu fie multe fete (prea) dezamagite.

Irynuk spunea...

Eu am incredere in Mos Craciun...ele poate si-au pierdut increderea...cine stie:-??

ioana spunea...

poate ca lumea e ocupata in perioada asta cu facutul curateniei,cumparaturi,ultimele chestii de facut la scoala sau servici etc. sau si-au pierdut speranta ca vor castiga chiar ele crezandu-se mai putin norocoase dupa ce au participat,au sperat dar nu au castigat pentru ca la un asemenea premiu dezamagirea e si mai mare fiind atat de valoros si de dorit.primul impuls al meu a fost sa nu particip ca sansele sunt foarte mici sa castig ,dar dupa aceea mi-am zis ca nu pierd nimic si m-am inscris chiar daca mai mult ca sigur altcineva va fi norocoasa.in mod clar daca nu participi nu castigi ,daca participi ai o sansa cat de mica.
mai sunt zile si probabil vor mai fi fete care se vor inscrie :)

Adriana spunea...

Poate ca dezamagirea faptului ca nu au castigat, le-a facuut sceptice in ceea ce priveste desfasurarea concursului,si au renuntat

DeliasBeautyBlog spunea...

Nu vad de ce ar fi devenit fetele sceptice in legatura cu desfasurarea concursului,corectitudinea si credibilitatea lui.
Premiul l-am primit direct de la Benefit din Sephora Bucuresti.Nu a fost nici o problema.Toata lumea a fost atat de dragutza cu noi.A fost mai mult decat perfect!

Cat despre faptul ca n-au mai intrat pe blogul tau si nu au aflat de giveaway,foarte urat!
Ai un blog atat de interesant,scrii atat de frumos,avem de invatat atat de multe de la tine!
Nu sunt adepta conceptiei..te urmaresc doar ca sa castig.Nu am castigat,nu te mai cunosc.
Eu am multe de invatat de la tine.In special modul de a te imbraca cu atat de mult bun gust.

DeliasBeautyBlog spunea...

Apropo:am postat pe blogul meu despre premiul castigat.
Multumesc inca odata.
Pupici!