sâmbătă, mai 7

Azi imi place...Lanvin Cocktail ring

In ultima vreme, oriunde ma uit dau numai peste inele uimitor de frumoase, cu pietre colorate, enamel sau diamantee style. Statement rings, nimic discret in ultima vreme. Minunea de mai sus este un inel Lanvin, cockail ring, cu pietre corai, l-am gasit aici, mi-a atras privirile din prima secunda. Puteti opta pentru alternate views daca doriti sa il admirati in toata splendoarea.

6 comentarii:

Dariaa spunea...

E tare fruumoos !! :x

Cupcake Splendens spunea...

e tare frumos,din pacate mie nu imi sta bine cu orice fel de inel pe degete.sunt unele tipe,atat de norocoase ce pot sa poarte orice inel isi doresc,ca le sta bine:)

Mimoza spunea...

Adela, cred ca, cu toate asteptam comentariile tale privind nunta regala!

adela sirghie spunea...

@Mimoza: drept sa iti spun, eu nu ma gandisem pana in acest moment la un subiect de genul acesta, deoarece atunci cand a fost nunta, eu eram in vacanta. Am urmarit totusi, evenimentul pret de o cafea:)
Apoi, cand m-am intors, toata lumea dezbatea acest subiect. Kate mi s-a parut fina, eleganta si distinsa, la fel ca si sora ei, Pippa. Mi-a mai placut mult si printesa Letitia a Spaniei.
Crezi ca ar mai interesa pe cineva un astfel de subiect dupa ce a trecut atata vreme?
Eu nu am urmarit decat vag pregatirile+nunta, asadar nu am avut sentiment de supra-saturatie, am inteles ca multora li s-a parut mult prea mediatizat si promovat si nu au mai gustat deloc ceremonia.

coco spunea...

super frumos !!!!!!

mariana spunea...

Imi place foarte mult acest inel.Este genul meu;inele mari,pietre foarte frumoase aranjamentul lor este deosebit.Oricine il detine este o norocoasa