marți, mai 17

Balea eye make-up remover

Am cumparat acest demachiant de ochi bifazic din DM si cu greu ii pot gasi vreun cusur, avand in vedere ca a costat 6 lei. Formula este waterproof si contine ulei in compozitie, insa nu este deranjant, nu ramane pelicula, cum am patit la demachiantele  de la Chanel, Clarins, Dior -pe care le-am descris la dezamagiri cosmetice. Poate parea ciudat, dar Balea mi s-a parut mult mai performant decat variantele scumpe si "de firma"
Formula finala de la Balea, obtinuta dupa ce agiti flaconul, este oarecum apoasa si dura daca o compari cu Galenic sau Lancome(dar aici vorbim de o alta categorie de preturi).
Nu dizolva instantaneu machiajul, trebuie sa aplici discheta cateva secunde pe ochi, altfel trebuie sa insisti putin cam prea tare pe pleoape, lucru care nu a fost niciodata pe placul meu, indiferent de produsul folosit. Nu te pisca ochii dupa ce il folosesti, nu inroseste, nu ramai cu ceata pe ochi dupa ce te demachiezi. Bifeaza cu brio toate casutele.
Asadar, una peste alta, il consider un produs de exceptie, si dupa ce se termina, intentionez sa cumpar varianta normala,  am presentimentul ca va fi mai blanda cu ochii mei.
I-as da nota 8,85:)
Este un demachiant ieftin si foarte bun, cu "coronita", no:1 la vanzari in Germania, unde pretul este 1,45 euro.

4 comentarii:

Just_Me spunea...

Si eu il folosesc si imi place foarte mult.
Te pup, Adela:*

world of leea spunea...

eu am varianta normala, sunt la al doilea flacon si sunt super multumita!
i-am facut un review, daca doresti sa arunci o privire... http://worldofleea-leea.blogspot.com/2011/05/despre-demachiere.html

Stilistele spunea...

maine sunt la DM, dis de dimineata, thx de review :XX

Georgiana spunea...

L-am avut si eu, acum il am pe cel normal :)
De regula, demachiantele bifazice imi lasa acea pelicula grasa pe ochi, nu ma incanta prea mult, dar calitativ sunt super ambele de la Balea :)