vineri, iulie 1

Azi imi place...Kate Moss



Da, chiar sunt foarte curioasa sa vad ce rochie a ales Kate pentru ziua casatoriei cu Jamie Hince. De obicei sunt indiferenta la amanunte de genul acesta, dar stilul ei a fost inspirational pentru mine in ultimii ani. De multe ori mi s-a parut ca "se repeta", am comentat destul de critic acest fapt la vremea respectiva, insa apoi am realizat ca de fapt a invatat perfect care sunt tinutele care o pun cel mai bine in valoare.

6 comentarii:

stilistele spunea...

e cute tinuta ;) am fost surprisa de alegerea ei, stiam ce are un stil ceva mai boho ;)

Thin Lizzy Store spunea...

apropo,Adela,ce parere ai de stilista Dana Budeanu?ai cunoscut-o?ai citit vreo carte de-a ei?am inteles ca este stilista Andrei(cantareata).

adela sirghie spunea...

@Thin Lizzy: am vazut-o la cateva lansari, era plina de figuri. Ceva de speriat, te rog sa ma crezi. Nu e deloc genul cu care sa vreau sa ma imprietenesc. Am citit cartea Ninei Garcia despre stil-cea pe care a copiat-o Dana Budeanu. Apoi am citit articolul din Catavencu, cel in care Dana era acuzata de plagiat, cu exemple elocvente. Apoi am considerat ca nu ma intereseaza deloc acest personaj...

Laura spunea...

@Adela-chiar vroiam sa-mi cumpar cartea ei, dar am citit pe net muulte comentarii negative si am decis la fel ca tine, sa cumpar cartea Ninei Garcia.
p.s Cadou la revista Elle de luna asta e o carte noua a Ninei.

adela sirghie spunea...

@Laura: pe mine nici cartea Ninei Garcia nu m-a incantat-desi macar a scris-o ea:)
Eu cred ca aceste carti sunt ok la varste fragede, cand inveti ABC-ul, insa dupa ce te acomodezi putin cu aceasta lume, dupa ce treci de capitolul " cat de importanta este o camasa alba in garderoba unei femei", trebuie sa cauti lucrurile care te avantajeaza si pe care ti le poti permite.

adela sirghie spunea...

@miha.ela: multumesc, multumesc!
xoxo