marți, iulie 5

Just perfect...Kristen Stewart

Am ales-o astazi pe Kristen Stewart la rubrica Just perfect pentru ca mi se pare minunat sa te simti bine in pielea ta alba, alba, atat de alba de parca un vampir te-ar fi lasat in amurg fara pic de sange in vene...
Nici nu a stat la soare si nici nu a aplicat vreun pic de autobronzant si arata foarte bine. Tin minte ca saptamana trecuta am vrut sa port o fusta gri, dar cand am vazut cat de albe erau picioarele mele, am pus-o la loc si am luat repede o pereche de pantaloni largi, de in. E vorba o fusta care se opreste la genunchi, insa tot mi se parea ca sunt ciudat de alba.  Desi daca ma gandesc bine, eu par putin bronzata pe langa dragalasa de Kristen:)
Insa in momentul in care am vazut imaginea de mai sus, am prins ceva mai mult curaj si iar m-am gandit ca nu trebuie sa tin cont de faptul ca mai toate fetele pe care le vad sunt deja bronzate si ma intreaba de ce nu fac plaja. Acest lucru se intampla la inceputul fiecarei veri, sunt putin descumpanita, dar imi revin pe masura ce temperatura urca. Mereu am nevoie de un imbold inainte de a purta prima oara fusta sau rochie.
Nu numai ca nu vreau sa fac plaja, dar as vrea sa renunt si la autobronzant, sau sa il folosesc in cantitati mici, mi se pare prea chinuitor procedeul si imi sta oarecum in gat.

16 comentarii:

Thin Lizzy Store spunea...

si eu am aceeasi problema,sunt foarte alba.ma gandesc de ceva timp sa-mi fac curaj sa port o fusta sau rochie.

Aetana spunea...

De ce sa te simti prost pentru ca esti alba? Eu sunt ceva mai colorata decat poza de mai sus da nu cine stie ce, insa port pantaloni scurti pentru ca imi place pielea mea asa alba cum este.

adela sirghie spunea...

Nu, Nu ma simt prost, dar ma simt putin decumpanita la inceputul verii

Dorina spunea...

Si eu sunt alba, in special pe picioare, dar nu imi e deloc jena sa ma afisez asa.
Vara port numai fustite, rochii si pantaloni scurti.
Nu mi se pare nimic jenant in a fi alb. Dimpotriva, tipele alea negre de la atata bronz sau solar mi se par niste penibile si inconstiente...
Mai bine alba si sanatoasa decat bronzata si cu riduri, piele lasata si risc de melanom.

Fluturas euforic spunea...

Parerea mea este ca pe o piele bronzata totul este mai frumos: machiajul, hainele. Adevarul este ca la inceputul verii majoritatea suntem "albe", asta daca nu apelam la solar, sau creme autobronzante...asa ca nu ma simt complexata si nici nu ma jenez sa port pantaloni scurti sau fuste. Abia astept sa am timp sa ma duc la plaja!

silvia spunea...

Sunt unele persoane pe care le prinde chiar mai bine pielea alba :Nicole Kidman, Dita von Teese, Marcia Cross, etc. Din pacate eu nu sunt una dintre ele. Si cum la soare nu am voie sa stau nici sa vreau, tot autobronzantul e de baza. Dar e intr-adevar obositor tot procesul, motiv pentru care ma mai afisez si eu uneori in toata splendoarea-mi palida :D

adela sirghie spunea...

Eu nu mai am rabdare cu autobronzantul Dupa ce se termina cel pe care il am, nu o sa-mi mai cumpar, ca sa nu ma mai tenteze:)

Julia spunea...

Eu stau la 10 min de plaja si anul asta am fost e 2 ori, iar acum mi-e groza sa merg fiindca numai eu sunt alba :(, poate imi fac curaj weekendul asta!

Unknown spunea...

Eu una pledez pentru pielea alba, trandafirie, usor translucenta. Mi se pare mai gingasa, mai feminina. Doar ca aici nu mai apare problema cu aplicarea autobronzantului, ci aplicarea cremei cu factor de protectie 50+ chiar si cand iesi sa cumperi lapte, ca sa nu arati ca un tractorist mai apoi.

Oana spunea...

Eu am pielea alba. Poate nu chiar asa alba ca si Kristen Stewart, dar sincer sunt mandra de cum arat pentru ca majoritatea fetelor din jurul meu au pielea bronzata si uscata si arata groaznic. Intr-adevar, culoarea e wow, dar pielea de sarpe e a big no-no!
Imi pare rau ca se promoveaza doar prototipul femeii bronzate cand si pielea alba arata asa bine. In plus, pe vremuri, asta era un semn de eleganta si bogatie :) (nu ca ar fi foarte relevant acuma).

iri spunea...

mie tot mi se pare cam alba :-s

Anonim spunea...

hm....e nasol cu autobronzant, miroase urat...prefer sa stau la soare 2-3 zile ca sa prind putina culoare...si eu sunt albuta ;)

Mademoiselle spunea...

Nu am folosit niciodata autobronzant pentru ca stau la mare.Iar la inceputul verii sunt alba bineinteles.Dar nu mi-am pus niciodata problema cu contrastul dintre culoarea imbracamintei si pielea alba.Desi unora le sare in ochi.:) asta e,evitam,gandim,si pana la urma indraznim si punem fusta gri :)

Monica - Pisica albastra spunea...

mie imi place mult si pielea alba, translucida si cea bronzata, aramie...apreciez frumusetea in toate formele ei si cred ca fiecare din noi ar trebui sa descopere ceea ce o avantajeaza cel mai mult.

am observat insa ca de obicei, ceea ce ne avantajeaza e ceea ce se apropie de naturalul nostru: daca te-ai nascut alba ca spuma laptelui si incerci sa ajungi mulatra prin bronzare si solar, nici n-o sa reusesti, nici n-o sa-ti stea bine si nici sanatos nu o sa fie. insa daca pielea ta se bronzeaza usor vara si imediat capeti o nuanta aurie, then go for it: bronz la tub, mare, piscina (cu protectie, desigur!)

...dar un singur alt lucru ar mai fi de precizat: pielea bronzata e mult mai permisiva, estompeaza vizual defectele in cazul in care ai mici nemultumiri legate de corpul tau: estompeaza vizibilitatea celulitei, a varicelor, a pielii cu un tonus mai putin decat perfect, a porilor lasati in urma de epilatul proaspat...
pielea alba, translucida lasata muuult la vedere e "just perfect" atunci cand tu esti "just perfect" - iar dovada clara e poza aceasta cu Kristen Stewart....

Unknown spunea...

sa stii ca nici eu nu mai vreau sa stau la bronzat, mi se pare mult mai important ca pielea mea sa fie sanatoasa cat mai mult timp. intradevar, e putin ciudat sa ma vad asa de alba pe picioare dar merita :)

Raluca spunea...

Si pielea bronzata e tot o moda; daca ne-am fi nascut acum cateva secole ne-am fi chinuit sa ne ferim de razele soarelui ca nu cumva sa capatam fie si o usoara tenta aramie. Mie mi se pare superba Kirsten in poza asta si are niste picioare foarte frumoase, indiferent de culoare. Si mie imi place pielea bronzata, in limita bunului simt, dar prefer bronzul natural( mai mult din comoditate, mi se pare prea complicat sa folosesc autobronzant).