duminică, iulie 3

Sunt din nou in teste

Am scris AICI, la dezamagiri cosmetice, cat de nemultumita eram de deodorantul tip bila de la Garnier, pe care il alesesem in principal pentru ca nu lasa urme vizibile. Ei bine, nu lasa urme pe hainele colorate sau negre, dar  nu are efect decat cateva ore si il detest pentru ca este umed si lipicios multa vreme dupa aplicare. Insa in ultima vreme nu am purtat decat top-uri, tee-uri si camasute albe sau ivoire.  Si am vazut ca dupa ce le purtam cateva ore se ingalbeneau toate la subrat. Asa de tare, atat de urat, incat trebuia sa aplic inalbitor sa isi revina.  Dar nu poti folosi inalbitor de fiecare data, pentru ca tesatura se subtiaza si strici haina, deci nu este decat o masura de urgenta. Asadar am tras aer in piept si am aruncat Garnier direct in sosul de gunoi(nu imi place sa arunc lucruri, sper pana in ultimul moment sa le pot salva, dar nu am avut alta solutie, detest sa mi se strice hainele!), si am cumparat Deo Pure de la Biotherm din duty free si am scapat de toate problemele. Asadar acum testez Biotherm Deo Pure, cred ca am gasit anti-perspirantul ideal, sunt curioasa daca il mai foloseste cineva.

15 comentarii:

Anda spunea...

De multa vreme ma tenteaza produsele Biotherm... Se gasesc si in Sephora/Douglas?

adela sirghie spunea...

Nu stiu, eu imi cumpar din duty free, sunt preturi mult mai bune.

Lili spunea...

Este vreun antiperspirant massmarket pe care in recomanzi?

Zuzele spunea...

Iti recomand Iwostin Aspiria! Este fffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff bun si costa vreo 15 lei. Este tip spray dar nu irita absolut deloc pielea si miroase demential!:D

adela sirghie spunea...

@Lili: in ultima vreme am vazut ca s-au schimbat multe formule, parca nu mi se mai potriveste nimic. Am luat anul trecut un deo din Spania, f bun, Billy se numea cred ca doi euro am dat pe el... o sa il cumpar din nou cand o sa am ocazia.

adela sirghie spunea...

Eu nu il voi cumpara pe cel de la Iwostin, pentru ca nu imi place cum miroase...parca ar fi fixativ:(

Fluturas euforic spunea...

Eu folosesc Biodema si sunt foarte multumita. Are un miros placut, discret si persista destul de mult.

DeliasBeautyBlog spunea...

Eu sunt fana Rexona(Free Fragrance Collection)-sexy sau happy :)
Le folosesc de pfff...mult timp!
Este unul din putinele produse pe care le cumpar iar si iar fara sa vreau sa incerc altceva macar din curiozitate :D

Ema, Brasov spunea...

Adela, dai peste cap tot PR-ul celor de la Garnier si Iwostin. Si cat au mai muncit saracii la campaniile astea. Apropo, s-au terminat? :)))

Zuzele spunea...

Mie nu-mi pare deloc fixativ:) Ba din contra, un parfum foarte proaspat, fresh care, oricum, se estompeaza in timp si nu mai ramane decat unul ffffff discret:P

mariana spunea...

Am un noroc extraordinar ca nu transpir la subbrat.In viata mea nu am avut camasa sau bluza alba,crem sau alta culoare deschisa cu pete sau macar umezita;asa ca eu nu folosesc deloc antiperspirant.
Insa daca imi pun pe fata o crema mai puternica hidratanta sau antirid, de exemplu Chanel,sau un fond de ten mai de la o casa mai renumita,la vreo 5 minute dupa aplicare, pe toata fata imi apar broboane de transpiratie,de nu stiu cum sa ajung mai repede la apa.Voi ati patit asa-ceva?

Thin Lizzy Store spunea...

si mie imi place foarte mult Iwostin.il folosesc de 2 luni si sunt foarte multumita,ca nu pateaza si nu are miros.mi se pare aiurea la subrat sa mirosi intr-un fel,si pe gat,decolteu altfel(de la parfum) :)

adela sirghie spunea...

@Ema: campaniile pe bloguri sunt de-abia la inceput, nu au cum sa se termine, stii si tu:(
Pesemne ca sunt lansari (gen Mac sau Pierre Fabre, L'oreal sau H&M)la care nu voi mai fi invitata niciodata, dar am sentimentul extrem de placut ca am un blog curat.
Pe de alta parte, imi pot permite acest lux, deoarece am posibilitatea de a-mi cumpara aceste produse din banii mei. Dar promit sa spun mereu parerea mea sincera despre produsele pe care le folosessc.

Doina spunea...

Ce rezultat ne poti spune, Adela, dupa testele cu Biotherm? Ca si tine, parca in ultima vreme nici o formula nu ma mai avantajeaza. In sfarsit, pot spune ca am gasit totusi ceva: Etiaxil, unul dintre cele cateva produse dedicate achizionate din Paris.

adela sirghie spunea...

@Doina; deocamdata imi place, voi scrie un review pozitiv, dar asteptm sa mai treaca doua saptamani, sa vad cum se comporta si pe canicula.
xoxo