miercuri, iulie 13

Viena Window Shopping:)

 Desi tot orasul este impanzit de afise uriase care anunta sales si final sales, marile firme au inca din luna iulie vitrine stralucitoare in care prezinta colectii de toamna iarna. Iata mai jos o miniselectie.

                                                                         Chanel:

Geanta neagra, vintage style, din piele de ponei

Alte detalii Chanel:


Pentru iubitoarele de genti:

Un fel de imparateasa a Bizantului, fashion victim si prietena cu Kaiser Karl:

Daca as avea cuferele din vitrina Louis Vuitton, le-as pune in loc de masuta de cafea, in living:

Prada:

Pantofii rosii erau foarte frumosi:

Vitrina de bijuterii Thomas Szabo:cupcakes &accesorii chic:

Vienezele se dau in vant dupa aceasta bautura acidulata, pe baza de ierburi. Este un fel de glam-drink, am luat-o de curiozitate, dar nu ma dau in vant dupa acidulate, deci nu pot sa o apreciez la adevarata ei valoare.

La cofetaria Mozart am ales o prajitura cu capsuni gustoase-gustoase, ca pe vremea cand le culegeam din gradina bunicii:

8 comentarii:

Camelia Andrasescu spunea...

E fantastica Viena!Mi-am amintit si eu de cofetaria Mozart cu prajiturile delicioase.Ma consolez cu gandul ca mai creste si fetita mea, va suporta mai usor transportul (acum vomita frecvent la drumuri mai lungi)si vom mai da cate o fuga la Viena ca pe vremuri.Deja la Budapesta ne-am riscat .

Corina spunea...

Draga Adela, am o intrebare total offtopic. Din cate am inteles, ai Macbook. Poti te rog sa-mi spui ce model ai si daca merita banutii? PE net gasesc tot felul de opinii si nu ma pot decide.M-am gandit sa-ti trimit un mail, dar poate mai sunt fete interesate ca mine. Multumesc anticipat si sper sa nu te deranjeze intrebarea mea.

stilistele spunea...

de-acum sa ne arati doar vitrinele, nu si papa bun :))
imi place vitrina de la Chanel, cizmele acelea lungi visinii sunt de vis!

Ema, Brasov spunea...

Imi plac pozele in care apar vitrinele vieneze. Have fun!
:)

adela sirghie spunea...

@Corina: am un iMac, sunt incantata de el, e cel mai fain pe care l-am avut pana acum. Eu cred ca merita banii...

Corina spunea...

Multumesc mult pentru raspuns. Pe mine ma batea gandul sa-mi iau un Macbook. Dar mi-e teama ca nu ma voi obisnui cu el pentru ca folosesc in prezent Windows XP si cred ca o sa fie greu sa ma adaptez la Mac os, mai ales ca e un alt fel de sistem, am inteles ca e mai safe din multe puncte de vedere.
E greu sa te decizi cand citesti forumurile:))

adela sirghie spunea...

eu il ador, dar inca nu i-am deslusit toate dedesubturile:)
Nu mi-as dori altceva decat Mac...

Corina spunea...

La prima vedere pare greu, dar tin minte ca asa mi s-a parut cand am trecut de la Win 98 la Win Xp de care nu ma mai despart:)
Nu-l vreau pentru jocuri sau alte lucruri care sa necesite un calculator ultra performant. Filme, editat poze intr-o oarecare masura, sa intru pe net, lucruri uzuale..