luni, septembrie 5

6,99 lei

Exact aceasta este suma pe care am platit-o aseara la Kaufland pentru un demachiant de ochi waterproof cumparat de la Farmec. Tocmai ce terminasem celebrul si unanim laudatul Bi-facil- demachiantul rapid bifazic pentru ochi sensibili de la Lancome-al treilea, cumparat cu 22 euro din duty free). Nu ma asteptam sa imi placa Farmecul, dar mi-a placut. A dizolvat suav si bine. Si ieri si azi. Lasa o fina pelicula uleioasa dupa demachiere, dar nu este deloc deranjanta, se clateste foarte usor cu un strop de apa. Sigur, o sa scriu un review dupa ce il termin, dar deocamdata vreau sa va spun ca sunt incantata de el.
Aceasta nu este o campanie gen "Femeie cu farmec", stiu ca pe multe bloguri s-a desfasurat aceasta actiune si ca sunt si mai multe fete care nu mai vor sa auda in viata lor de aceasta firma, dar e un produs pe care l-am cumparat, pe care il socotesc ieftin si bun si m-am grabit sa va impartasesc parerea mea. Il socotesc mai bun decat extrem-si-nejustificat-de-scumpele Chanel, Clarins, Dior sau Estee Lauder la acest capitol(din cele cumparate si incercate de mine, desigur). Fara nicio suparare, fara nicio prejudecata si fara niciun interes: le bate la fund:)
Later edit: sigur, am mai vorbit pe blog despre preferatele mele Lancome si Galenic-care sunt mai suave, ca o boare, au o textura bogata si luxoasa, dar vorbim aici de o alta categorie de pret, unde beneficiile(inclusiv senzatia de well-being)  trebuie sa fie pe masura pretului Dar am mai spus-o: nu stiu cat de justificate sunt preturile atat de mari pentru un simplu demachiant de ochi.

18 comentarii:

Adina//SeptembrieJoi spunea...

Este, intr-adevar, foarte bun. L-am primit si ma bucur ca am avut sansa sa-l incerc, pana atunci mi se parea o prostie sa ai demachiant separat de ochi. Dar face diferenta! Iar pretul il face sa fie un chilipir, nicidecum o investitie!

Anonim spunea...

nici eu nu inteleg faza cu demachiatul aparte al ochilor. si ce are daca ma demachiez cu acelasi demachiant si pe ochi si pe fata si pe git? :/

Adina//SeptembrieJoi spunea...

Se duce mult mai bine machiajul si mult mai repede. Se curata extrem de bine, mult mai bine decat toate demachiantele pe care le-am avut. Nu trebuie sa trag de pleoape, nu ma chinui, nu insist, nu frec.
Plus ca, folosindu-l pe o suprafata mica si datorita pretului, investitia e mica si ajunge pentru mult timp. Uite aici parerea mea:
http://septembriejoi.mug.ro/2011/08/03/review-demachiant-farmec-pentru-ochi-si-buze/
http://septembriejoi.mug.ro/2011/08/13/si-lectia-de-astazi-este/

Monica - Pisica albastra spunea...

si eu il folosesc de aproape 1 an. e excelent si demachiaza chiar si cel mai waterproof machiaj.
eu insa imi sterg dupa tenul cu un servetel umed din cele hipoalergenice, pentru bebelusi, ca sa scap de pelicula aceea grasa (merg si cele demachiante clasice)
mentionez ca am tenul foarte-foarte sensibil, dar acest demachiant, folosit astfel, nu mi-a cauzat niciodata nici cea mai mica problema.

Anca spunea...

Multumesc pt blogul tau minunat pe care l-am descoperit de foarte putin timp:)

Si eu am vazut demachiantul bifazic Farmec tot in Kaufland si m-am uitat la toate variantele si au in compozitie parrafinum liquidum care este ulei mineral(distilat din titei, deci nesantos pt piele). In schimb o varianta foarte ieftina si cu o compoztie buna este demachiantul Balea bifazic : 100 ml 7 lei(e drept demachiantul Farmec are 200 ml la 7 lei).

adela sirghie spunea...

Da, si eu m-am uitat la compozitie, dar nu m-am speriat prea tare si iti voi spune si de ce. Aceste ingrediente, din cate am aflat eu(sursa fiind conferintele de presa, unde am pus numeroase intrebari ) nu sunt in stare bruta, ci prelucrate extrem de mult, pentru a putea fi folosite pentru uz cosmetic. La fel se intampla si cu uleiurile esentiale si cu alcoolul. Evident, nu am de unde sa stiu cum prelucreaza Farmec ingredientele si ce metode foloseste, dar eu nu sunt foarte speriata. Uneori ma intreb daca nu cumva este o "vanatoare de vrajitoare" . Mie alimentatia nesanatoasa, cu multe prajeli si grasimi mi se pare mult mai nociva decat un ulei mineral prelucrat pentru uz cosmetic. Am folosit Balea, mi-a placut foarte mult, am scris mai demult un review pozitiv, il voi recumpara, dar doream sa incerc ceva nou si controversat cum este in acest moment Farmec:)

cosmeticstyle4u spunea...

Este super Adela!!eu il folosesc de cateva luni bune...inainte obisnuiam sa folosesc Clinique Take the day off bifazic ptr ochi si buze cand intr-o seara am ramas fara demachiant de ochi si nu mai dispuneam nici de suma pe care o dadeam pe Clinique am dat o fuga pana in Kaufland ( este foarte aproape de cartierul in care locuiesc ) am cautat un demachiant de ochi care sa fie cat de cat bun pana m-am decis sa iau Farmec...iar decizia mea a fost una foarte buna!Si acum folosesc Farmec ca demachiant de ochi!!!

adela sirghie spunea...

SI cel de la Balea mi-a placut foarte mult, il poti incerca daca te plictisesti de Farmec...

Oana spunea...

Eu, desi sunt mare fana Farmec, nu folosesc demachiantul asta ca nu e ok pentru mine, in schimb Doina, ala de pe vremea bunicii e genial :).

stilistele spunea...

eu muncesc din greu la cel de la Balea, inca. Urmeaza si acesta ;)

Ela spunea...

Si eu am acest demachiant,chiar am scris un review despre el

http://ela-s-thoughts.blogspot.com/2011/07/demachiant-pentru-ochi-si-buze.html

coco spunea...

sunt din ce in ce mai bune marcile Romanesti ! Ma bucur ca se straduiesc !

Daria spunea...

Am si eu acest demachiant. E deja pe terminate si sunt hotarata sa raman la el. Chiar isi face treaba. Am un fdt de la Estee Lauder ultra rezistent pe care nu-l pot inlatura complet cu nimic altceva. In plus, nu-mi creeaza acnee (ma temeam de acest lucru fiind bifazic) si nici tenul nu ramane gras dupa inlaturarea completa a produsului... il recomand si eu! Daca ar fi sa schimb ceva la el, ar fi ambalajul caruia i-as adauga o pompita. :) L-ar face mai practic, in rest mi se pare un produs f. bun!

Tulpina-Rosie spunea...

Il folosesc si eu. Am mai incercat si altceva, dar nu m-au multumim si am revenit la el. Chiar este un produs bun

Anonim spunea...

buna!si mie mi s-a parut ok pana am ajuns cam pe la jumatate,mi-a iesit ceva la ochi care ma mananca si acum am renuntat pentru o vreme la el ca sa vad daca e acest demachiant vinovat de ceea ce mi s-a intamplat.

Alexandra. spunea...

Buna! Mi s-a terminat si mie demachiantul si m-ai convins sa mi-l iau pe acesta. :D

Unde il gasesc? Kaufland? Alte locuri?

adela sirghie spunea...

Da, de la Kaufland l-am cumparat. In alte locuri nu m-am uitat, insa cred ca il gasesti si la plafar sau alte supermarket-uri.

Alexandra. spunea...

L-am gasit astazi, in sfarsit.. E 10 lei aici. :) Abia astept sa il incerc diseara! :D