joi, decembrie 8

Ieri, pe aeroport, am vazut ceva asemanator...

... si poate eram chiar eu/as fi putut fi/si oricum, conform normativelor, oricare dintre noi poate fi o posibila infractoare care ascunde explozibil in carambul cizmei oh-so-fashion sau in cutia cu pudra de culoarea sampaniei din geanta-oricum senzatia e ca rezultatele umilirii publice a celor care iau avionul sunt bune de speriat ciorile de pe gard, batranele care vand patrunjel pe marginea drumului sau copiii care joaca mingea pe maidan, nicidecum pe cei care gandesc/pun in practica atentate de genul 9/11.
Nu, eu nu ma simt protejata cand sunt controlata la sange si imi sunt aruncate fardurile si parfumul la gunoi, ci prostita in fata...

15 comentarii:

Federova spunea...

Ce nu-mi place mie la noi e ca nu iti dau ciorapi de unica folosinta ca in alte aeroporturi...

adela sirghie spunea...

Mie mi se pare un abuz fara sens...relele lumii sunt in alta parte, nu in rujul meu sau in parfumul/fondul de ten-sau, vai de mine si de mine, crema mea de noapte...

Annamaria spunea...

Da, e strigator la cer. Mie mi-au aruncat un gloss si doua farduri (foarte dragi mie!!!!), desi erau ambalate in pungi inchise ermetic. Nu aveam bagaj la cala, dar nici fara ele nu puteam sa supravietuiesc. Oribil. Am facut reclamatie.

adela sirghie spunea...

Si ce au raspuns?

Annamaria spunea...

S-a intamplat in perioada cand au inceput sa restrictioneze anumite produse in avion, sa limiteze cantitatea de lichid..totul era confuz...si au raspuns sec...'Nu sunt permise astfel de produse in avion, ci doar in bagajul de cala'. Am recuperat banii, dupa ceva timp. O completa pierdere de nervi si timp. Companie romaneasca de altfel, nu dam nume aici :). Oribil.

P.S. As vrea sa atrag atentia si asupra furtului din bagajul de cala :). In special pe aeroporturile mioritice...

Annamaria spunea...

(In traducere libera puneti toate parfumurile, fardurile, cremele, ojele si toate minunatiile in bagajul de cala ca sa le putem fura noi dupa). Nu mi s-a intamplat doar mie.

Daniela Macsim spunea...

@Federova - iti dau ciorapi de unica folosinta, cel putin asa cred, doar in cazul in care baga mana in cosul de gunoi sa-i scota pe cei deja folositi :D
In schimb ce mi s-a intamplat in aeroportul din Romania...mi-au rupt geanta de cala, nu stiu cum de au reusit, era destul de rezistenta!!!

Toxic Cupcake spunea...

Eu am fost perchezitionata la aeroport, mai exact pipaita pe tot corpul pentru ca "bipaiam". Cel putin a fost o tipa cea care a facut asta.. Oricum fara sens pentru ca tot nu si-au dat seama de ce.

adela sirghie spunea...

Eu nu am trait experiente neplacut pe aeroport, dar am vazut la altii si m-au revoltat ca si cum mi s-ar fi intamplat mie.

Claudia spunea...

Macar pe aeroportul din Frankfurt , cand te descalta, te duce intr-un mic separeu unde ai bancutza si astepti cuminte pana iti vin cizmele inapoi.
Dar in America umbli descult pe acolo, nu mai retin daca erau pungi de incaltat, dar cu ele arati si mai ciudat.
In Romania nu mai zic, o doamna foarte hotarata mi-a controlat fila cu fila agenda ! Mi-a deschis geanta si s-a uitat peste tot.

Anonim spunea...

Eu nu am avut niciodata probleme de genul asta si nu mi se pare ciudat sa fie mai atenti cu ce ajunge in avion.Nu mi s-au uitat nici in geanta si nici in bagajul de cala, doar l-au trecut prin scanerul ala.
Poate singurele chestii mai iesite putin din comun a fost sa ma descalt ca sandalele mele erau numai din bile metalice si o alta chestie sa imi scot (singura) aparatul foto din rucsac pentru ca aparent interfereaza cu scanerul.

Cupcake Splendens spunea...

si mie mi se pare f aiurea...imi pare bine ca pana acum nu am mers cu avionul...:)

adela sirghie spunea...

Xayidee: din ce am vazut eu pe Discovery si din cate am citit, aceste controale sunt total inutile, deoarece teroristii nu actioneaza la acest nivel: agende, sandale, cizme creme si lotiuni de corp, parfum sau mascara:) Oricum, micile nereguli pot fi depistate fara aces tam-tam.
Nu ti se pare ciudat ca ai voie in avion cu o cutie de chibrituri dar la control esti privita ca o infractoare daca ai un gloss sau un balsam de buze in tub? Mie da:)

Maya spunea...

Eu am fost nevoita sa imi scot laptopul, incarcatoarele, inele de argint, toate puse claie peste gramda in niste nenorocite de cosuri. Mi-am pierdut asa un inelde argint foarte drag. Am avut noroc ca nu mi-au aruncat fardurile, cremele pentru ca am avut grija sa aiba cel mult 100ml. In schimb cand m-am intors in tara imi tot spunea tipa de acolo: "gius, gius" si ii spun: "A. juice"... si mi-am amintit ca am uitat sa beau sucurile la cutie pe care le luasem cu mine... normal a trebuit sa le arunc. Oricum faza cu "giuis" a fost tare. :))

Natural spunea...

Am vazut si eu faze de-astea :(
In Blog and roll esti deja. Daca esti cumva si in Craiova miercuri te invit la un concurs.