joi, februarie 23

BIG,BIG LIKE


9 comentarii:

Cupcake Splendens spunea...

haha!chiar asa e:)))

adela sirghie spunea...

Nu-i asa ca nimeni nu pare sa creada cat timp trebuie sa investim in blogurile noastre?

Anca spunea...

Doamne cat de adevarat e...HUGE like!

Ioana-Carmen spunea...

Daaaaa.....asta fac si eu toata ziua! Sotul meu zice ca am innebunit!! :))

http://sparkleeverydayblog.blogspot.com/

Gabriela spunea...

Adela....Am o intrebare si te rog sa ma ajuti cu un sfat. Am cumparat de la Dr. Hauschka o crema regeneratoare pentru ochi pentru ca am vrut ceva impotriva ridurilor destul de evidente in cazul meu (desi nu exagerat). Acum cred ca am facut o prostie...eu am 28 de ani si in prospect scrie ca aceasta crema este pentru tenul matur. Am dat si o gramada de bani pe ea si nici nu stiu daca este bine sa o folosesc daca am doar 28 de ani si un ten cu predispozitie spre formarea ridurilor.Am citit pe internet cum ca tenul matur inseamna peste 45 de ani.

adela sirghie spunea...

@Gabriela: Parerea mea este ca poti avea ten matur si la 35 de ani. Sunt sigura ca ai vazut si tu femei imbatranite de vreme. In jurul ochilor te poti rida destul de devreme. Cunosc destule cazuri.
Eu cred ca s-ar putea ca tu sa vezi acele riduri mult mai mari decat sunt in realitate. Eu cred ca ar trebui sa folosesti crema, ar fi pacat de asa o minunatie, insa in combinatie cu una mai slaba. De exemplu-de 2-3 ori pe saptamana dr Hauschka, in restul zilelor-o crema pentru 28.
Insa data viitoare incearca sa nu sari de la 28 la 45, ci poate combini cu un 34-35 maxim (sa zicem)...

Gabriela spunea...

Multumesc mult Adela. Nu m-as fi gandit ca as putea sa o combin cu alta crema. Am deja o crema pentru contur ochi de la Cosmeticplant. Nu este antirid, dar o sa le alternez. Una scumpa, una ieftina. Ce-mi place combinatia asta !

Gavriloi Adina spunea...

Te cred,este mult de munca si iti trebuie nervi sa intretii un blog sau un site!

SoSheSays spunea...

:)))))))) foarte amuzant si adevarat!!!