vineri, februarie 17

Daca provoci lucrurile, te vei trezi ca vin peste tine:)

De dimineata am fost invitata la Reader's, la un mic dejun foarte sic organizat de Harper's Bazaar, cu ocazia aparitiei Collections primavara-vara 2012.

Adevarul este ca in ultima vreme am iesit rar la evenimente, am declinat multe dintre ele-fie pentru ca eram plecata din tara, fie pentru ca pur si simplu am vrut o pauza. Cand eram beauty editor aveam oarecum obligatia sa merg la toate lansarile(job description), asadar acum, cand scriu numai pentru blog, ma rasfat mai mult: pot sa le ocolesc. La un moment dat, desi lansarile de produse, colectiile si tot restul de evenimente mondene au farmecul lor, ajung sa te oboseasca. Cea mai la indemana solutie e sa iei o pauza(mica sau mai mare, dupa caz) si astepti sa ti se faca iar dor de ele. Si cum am constatat ca mi se facuse dor, invitatia de la Harper's m-a bucurat. La acceasi ora, dar intr-o alta locatie, se desfasura si lansarea noii colectii de la OPI-Holland, unde as fi vrut foarte mult sa ajung, insa confirmasem deja la Harper's cand am primit invitatia de la Topline:(
La un astfel de eveniment, organizatorii se straduiesc sa faca si cateva surprize invitatilor, sub forma unor mici cadouri simpatice primite la final. Deci trebuia sa fi vazut ce stupoare aveam pe fata in momentul in care ajunsa acasa, am desfacut cadoul primit de la Noemi Revnic de la Harper's: o agenda foarte frumoasa pe 2012(carnet de tous les jours) si inca ceva... greu de ghicit, mi-au trebuit vreo doua minute sa diger asa ceva, deoarece l-am perceput... karmic, sub un registru oarecum ironic, : un blush de la MAC, Azalea Blossom! Pentru ca in ultimele zile am tot vorbit despre MAC, parca cineva mi-ar fi citit blogul si m-ar fi pedepsit sa nu inchei niciodata cu povestea acestor produse. Iata blush-ul primit:

 Culorile pot fi folosite atat separat, cat si impreuna, amestecate cu o pensula mai mare. In realitate, nunatele sunt mai sterse:

Mi se pare in primul rand maaare, are noua grame-o editie limitata din cate am inteles si initial, in plina stupoare, inainte sa desfac cutia neagra, destul de neeleganta dupa gustul meu(imi plac ambalajele mai glamour, mai girly, de asezat si ca obiect decorativ pe masuta de toaleta) si am crezut ca e o pudra. M-am simtit de parca Destinul ma ia putin peste picior. Cu gratie, da, dar si cu ironie. Va fi al doilea produs de la Mac pe care il voi incerca. Nu stiu cum se face, dar nimeresc numai cantitati mari, fondul de ten pentru fata si corp era imens, parea un sampon si m-a tinut o vesnicie. Deocamdata nu am incercat acest blush ombre, dar  la prima vedere, ca prima impresie pot sa spun ca pare prea roz si prea stralucitor pentru mine, insa voi scrie un review zilele urmatoare, dupa ce il voi folosi si dupa ce imi voi face o parere. Evident, daca imi va placea, voi scrie un review pozitiv, tin sa mentionez acest lucru pentru iubitoarele de Mac, sa nu creada cineva ca am cazut intr-o bucla si sunt hotarata sa resping, inainte de a cerceta, tot ce vine de la aceasta firma:)

9 comentarii:

Katyna spunea...

Ce coincidenta interesanta!

N-am testat blush-uri de la ei, dar daca acesta se dovedeste a fi pigmentat si rezistent, aplicat intr-o cantitate foarte mica doar pe pometi, cred ca ar completa frumos un machiaj natural.

adela sirghie spunea...

Da, eu chiar pusesem punct povestii. Ajunsesem la concluzia ca nu mi se potrivesc si nici nu intentionam sa cumpar produse de la ei, sa le testez si sa scriu review. Chiar am ramas tablou.

Gina Ionela spunea...

bine ca a fost primit cadou...cel putin nu l-ai platit,asa ca daca nu o sa-ti placa,nu o sa regreti nimic! :))

adela sirghie spunea...

Parca MAC-ul se tine dupa mine, orice as zice eu de el, oricat l-as izgoni pe usa, intra pe fereastra:)

Rox spunea...

nici eu nu am avut pana acum vreun produs mac... pt ca nu-mi plac ambalajele! rujurile cu acele capacele negre, austere.. cum sa le cumperi cand sunt minunatele ambalaje YSL sau Estee Lauder??

AlinaGav. spunea...

;)) Asta da ironie! Cine stie...poate o sa iti schimbi parerea despre MAC...cineva acolo sus sigur vrea asta!

REIKI spunea...

Like pt comentariul tau din 17 febr ora 19.19!!!

Gavriloi Adina spunea...

Ha,ha ha asta-i tare.Oriunde te sucesti,tot de MAC te lovesti....Sunt curioasa ce impresie iti va lasa blush-ul,dar macar ai o agenda de toata frumusetea!Culoarea mi-a placut,dar una se vede in poza,in cutie si altceva este pe ten.

Mary_Lena spunea...

Mie imi plac produsele Mac.Mi sep ar bune