luni, februarie 27

Jurnalul meu din iarna lui 2012-primavara de la metrou:)

Cum masina mea e inca ingropata in zapada si nici roti de iarna nu am, merg mult pe jos, ca tot se zice ca face piciorul frumos:). Sau cu metroul. Am incercat si cu taxiul, dar am avut numai ghinioane si am sunat diferite companii pana mi-a venit rau si mi-a pierit glasul, si tot nu am reusit sa induplec pe nimeni sa "ma ia".  Insa astazi, cand am intrat la metrou la Unirii, am avut sentimentul ca am aterizat acolo oarecum in interes de serviciu: am dat nas in nas, si la propriu si la figurat, o sa vedeti mai jos cum si de ce, cu una dintre cele mai simpatice si open- minded campanii publicitare indoors ever: Oriflame-Paradise. Beauty stuff la metrou?! Si eu m-am mirat. De undeva de sus, se pulveriza, in jurul stalpului, ca un fel de parfum de camera, miros de frezii. Uluiala mea a fost maxima, asa ca am concluzionat ca trebuie sa scriu neaparat pe blog despre... paradisul de dupa colt. Daca stai un pic si te gandesti, campaniile de beauty pot fi spontane si interesante, te duci tu catre ele si le cauti tu...sa imi spuneti daca l-a mai depistat cineva la metrou.
Este primul parfum Oriflame pe care il adulmec, si pentru cateva momente am avut impresia ca a venit primavara. Sau ca macar si-a trims buzduganul parfumat inainte:) Pe mine m-a facut sa visez frumos, cu un zambet larg, o lume delicata, plina de flori si zumzete. Frezii, iasomie, cam atat am descoperit la metrou. Ma gandeam ca are si violete dar nu avea, caci am intrat apoi pe net sa vad cine e creatorul(Fabrice Pellegrin), cum e alcatuit parfumul, si iata ce am gasit:

-notele inalte de frezie, piper negru si rosu 
-notele de baza de iasomie, lacrimioara si bujor. 
-notele joase cu esenta senzuala de mosc, cashmeran si lemn de cedru.


Concluzia mea: daca s-au straduit si au facut o campanie atat de frumoasa, parfumul merita testat!
Later edit-Unde il gasiti: este pe sensul de mers catre piata Victoriei, ultimul stalp. (cam sub McDonalds) Are atasat acel pulverizator care imprastie parfumul Paradise in aer


18 comentarii:

Anonim spunea...

M-ai facut curioasa:D acum vreau sa il incerc si eu, mai ales ca miroase a frezii!

Btw, am un mic giveaway pe blogul meu, poate te intereseaza: http://myfashionmorning.blogspot.com/2012/02/spring-giveaway.html

Katyna spunea...

Trebuie sa-l incerc si eu, mai ales ca-mi plac tare mult freziile.
Chiar au avut o idee draguta.

adela sirghie spunea...

Da, l-au pus la metrou, sa dea idei barbatilor de 1 si 8 martie. Nu stiu daca si la celelalte statii de metrou sunt pulverizatoare, dar cred ca la Unirea e cel mai tranzitat punct...

cosmeticstyle4u spunea...

Hello Adela,

Am primit o mostra de la o prietena care este reprezentant Oriflame si mi-a placut foarte tare, mai am cateva picaturi...dupa ce voi termina acea sticluta, sigur il voi achizitiona si in varianta mare!

Te pup cu drag!

adela sirghie spunea...

Dar nu l-a vazut nimeni la metrou? Mie mi s-a parut uber cool sa faci o reclama in acest fel...

Just_Me spunea...

Ce dragut si diferit mod de a face raclama. Era doar dispozitivul care imprastia parfumul acolo, nu? Sper ca am inteles bine.

O sa caut si eu parfumul, de obicei cele care au piper in ele ma atrag mult, sa vad cum va fi acesta. O sa caut pe cineva sa-mi dea o mostra. :D

adela sirghie spunea...

Stalpul din statia de metrou era infasurat in reclama(sticla de parfum e mare, se vede bine) iar la aprox 2,20m- deasupra capului este era pulverizatorul. Eu am stat sub el si m-am amuzat!

Monica - Pisica albastra spunea...

Vai, vai, ce dragut! Ma incanta la maxim promisiunea unui parfum de frezii!
Am vazut campania si la teve, dar prin televizor nu se pulveriza parfum, asa ca a trecut pe langa mine :)
Daca insa parfumul e asa suav cum il descrii (si cum mi-l inchipui deja), printul mi se pare usor nepotrivit. Campania vizuala ma duce mai mult cu gandul la trandafiri, neroli, chihlimbar si mosc.

adela sirghie spunea...

@Monica Pisica Albastra: eu nu am facut cunostinta cu el decat la metrou...dar si asa, am calatorit doua statii impreuna:)

Gina Ionela spunea...

eu am circulat sambata cu metroul de la unirii si nu era parfumul...cred ca l-au pus dupa! :)

adela sirghie spunea...

Mie ideea mi s-a parut geniala. As fi in stare sa scriu review despre un parfum prezentat asa frumos. Da, da, subiectivism, ce mai incoace si incolo...

SoSheSays spunea...

Suna foarte interesant! :)

adela sirghie spunea...

Da, si eu ma gandeam ce minunat ar fi ca fiecare stalpisor de la metrou sa aiba parfumul lui...

Gina Ionela spunea...

e bine ca ti-a placut,avand in vedere ce ai patit cu parfumul acela(nu mai stiu care :)) ).bedint nkest

adela sirghie spunea...

Unde il gasiti: este pe sensul de mers catre piata Victoriei, ultimul stalp. (cam sub McDonalds) Are atasat acel pulverizator care imprastie parfum in aer.

Butterfly spunea...

De vreo saptamana am vazut si eu reclama asta la metrou, este si pe sensul de mers catre Anghel Saligny, ma tot uitam si o analizam dar nu stiu de ce am ramas cu impresia ca este o reclama Avon :)).

adela sirghie spunea...

La Avon nu am vazut pulverizator:)

lucia spunea...

Il am si eu. E super.