luni, februarie 13

Mineral Flowers Facial Wash

Mereu voi avea cuvinte de lauda despre acest demachiant, de la Mineral Flowers-pentru tenul sensibil si delicat. Nu l-am ales pentru ca nu are parabeni, nici pentru proprietatile Dead Sea, ci l-am ales din intamplare, pentru ca nu aveam altul la indemana in acel moment. A fost o frumoasa surpriza inca de la inceput, deoarece era un gel foarte delicat, matasos, parfumat romantic, simplu si curat cu flori de musetel. Chiar simteam ca are grija de tenul meu, aceasta este senzatia pe care mi-o amintesc. Curata sublim orice urma de machiaj. Dupa ce il folosesti simti fata elastica si catifelata, nu ai impresia ca te strange si ca cere rapid crema. Avand in vedere ca rareori folosesc crema de noapte dupa demachiere, faptul ca epiderma ramanea curata si hidratata era o adevarata binecuvantare. Ingredientele par sa fie toate din categoria celor safe, click aici pentru mai multe detalii legate despre acest subiect. Este singurul produs folosit de mine de la Mineral Flowers. Imi pare rau ca nu au parte de prea multa expunere pe piata romaneasca-ultima oara am auzit ca se retrageau de la Sephora, dar informatia provine de la una dintre vanzatoare, asa ca nu stiu care sunt motivele adevarate pentru care nu se promoveaza Mineral Flowers.
Are 100 ml. Nu imi aduc aminte ce pret avea, dar stiu ca nu era ridicat.
Later edit: pretul demachiantului este 20 lei, conform comentariului unei cititoare a blogului.

"Mineral Flowers Camomile wax is a 100 percent natural blend of concentrated mineral water from the Dead Sea with 26 Minerals and trace elements, Dead Sea Mud, a natural skin regenerator and lifter, Camomile whole flower rich with bisabolol, known to have anti-irritant, anti-inflammatory, anti-microbial and skin healing properties, bioflavonoids and chamazulene known as powerful anti oxidants , beeswax a natural emulsifier and skin healer and organic pomegranate juice."



8 comentarii:

Mimoza spunea...

deci la Sephora?

adela sirghie spunea...

Da, sper sa mai fie, sper ca nu le-au retras... eu nu aveam de gand sa scriu acest review, gandindu-a ca poate nu mai gasim in tara,ndar una dintre cititoarele blogului mi-a spus ca este foarte interesata de detalii despre Mineral Flowers.

Anonim spunea...

Foarte bine, ca si eu ar trebui sa imi inlocuiesc Galenicul, care parca nu se mai termina :)

cosmeticstyle4u spunea...

Hello Adela,

Eu am avut crema de zi si cea de noapte Mineral Flowers pentru ten sensibil si vreau sa spun ca mi-au placut foarte mult desi nu am reusit sa le termin deoarece am inceput altele ( alt brand )...le-am folosit cam 3 saptamani si mi s-au parut foarte ok, desi eu nu sunt fan ''crema de noapte'' pielea mea respira...chiar si dupa aplicarea acesteia!

adela sirghie spunea...

@Anonim: si mie imi este dor din and in cand de Galenic. Demachiantul pentru ochi mi s-a parut de nota zece.

adela sirghie spunea...

@cosmeticstyle: pai de ce nu le-ai folosit pana la final?
Si oricum, ce ai facut cu ele?

Laura spunea...

Nu le-au retras, eu mi-am cumparat demachiantul Mineral Flowers cel pentru ten mixt/gras acum 2 saptamani. Era la oferta, am platit in jur de 20 de ron, nu mai retin exact, dar oricum mi s-a parut putin.Din pacate nu am fost inspirata sa-l aleg pe acesta galben, cel rosu imi cam usuca fruntea. Mai aveau la oferta si un lapte de corp Mineral Flowers.

Gavriloi Adina spunea...

Ce ambalaj dragut are! Cred ca am sa il incerc si eu,am mai folosit produse de la Mineral Flowers si am fost multumita de ele.