miercuri, aprilie 11

Beautynews:Macadamia Natural Oil


Eu am aflat despre Macadamia Natural Oil( descrise ca fiind produse profesionale de ingrijire si revitalizare a parului care utilizeaza puterea uleiului hranitor de macadamia si transforma parul tern si deteriorat intr-o suprafata care straluceste de sanatate si mobilitate) in urma cu doar o saptamana. Mi-au fost laudate de directoarea Topline, Diana Baicu, pe care am intrebat-o care sunt produsele pe care le foloseste. Fiind directoarea Topline si avand la dispozitie mii de minunatii dintre care sa le aleaga pe cele mai minunate, eram extrem de curioasa. Pentru ingrijirea parului mi-a raspuns: Macadamia Natural Oil. Initial, m-am gandit ca testeaza concurenta. Insa m-a asigurat ca pe 11 aprilie va avea loc o noua lansare la sediul lor si voi afla mai multe.
Asadar, in aceasta dupa-amiaza am facut si eu cunostinta cu Macadamia Natural Oil. Adevarul este ca de foarte multa vreme produsele de ingrijire nu mi-au mai starnit curiozitatea la modul atat de adanc.
Produsele Macadamia Natural Oil  reunesc doua dintre cele mai hranitoare uleiuri de par din lume:
-uleiul de macadamia- ulei uscat si bogat in acizi grasi esentiali, este asemanator cu sebumul natural al scalpului. In consecinta, uleiul patrunde in profunzime, este absorbit si reface firul de par, il intareste si ii ofera stralucire naturala, protectie UV si protectie impotriva mediului inconjurator
-uleiul de argan, cunoscut drept aurul lichid al Marocului este deosebit de benefic pentru piele, unghii, par. Este un ulei rar si dificil de obtinut, care reda stralucirea si ofera o textura moale parului uscat si agresat de produsele chimice.
Gama contine relativ putine produse: sampon, masca de reparare profunda, ulei pentru sigilarea parului, tratament hidratant, tratament leave-in, crema pentru bucle, spray cu uscare rapida si lotiune pentru descurcarea parului, precum si diferite perii pentru a descurca nodurile, pentru parul lung, pentru styling, dar si un pieptene cu o rasina impregnata cu miraculosul ulei(care se pare ca se raspandeste treptat, pe masura ce te piepteni)
Uleiurile din produse nu incarca deloc parul, nu il ingrasa, il repara fara efort, patrund in fiecare fir de par  si rezultatul trebuie sa fie spectaculos.
Pentru parul meu gras, fin si lipsit de volum mi-au fost recomandate, dupa ce trainerul olandez mi-a cercetat si atins parul, de la varfuri la radacina, doar doua produse: Rejuvenating Shampoo si Healing Oil Spray(varianta light), care este absorbit imediat de par, nu ingrasa si ofera multa stralucire. Se pare ca deocamdata nu as avea nevoie de mai mult.
La final, am primit un set de calatorie cu cateva mini produse, promit sa va tin la curent cu rezultatele, sunt extrem de curioasa.

26 de comentarii:

dedeea spunea...

eu iubesc samponul de la ei:) Deabia astept sa il pot comanda din nou.

Mimoza spunea...

eu inca nu am incercat in mod special produse cu ulei de argan, dar folosesc unul pentru ten, comandat de pe miobio.ro si este foarte bun!

Allesandra spunea...

Abia astept sa se poate comanda si la noi :)

Katyna spunea...

Eu masca o vreau neaparat, are review-uri foarte bune in afara tarii.

adela sirghie spunea...

da, si eu am citit review-uri foarte bune.

Adelina Eneșca spunea...

Super! Vreau si eu sa incerc. Chiar mi se termina Joico Moisture Re covery si cautam ceva cu care sa alternez.

Mimoza spunea...

am intrat la ei pe site dar vad ca inca nu se pot comanda.

stii ceva despre asta? merci mult

silvia spunea...

Sunt chiar curioasa cum o sa ti se para spray-ul. Eu am masca, e f buna si hranitoare intr-adevar, dar e putin cam prea mult pentru parul meu fin, il face de o mie de ori mai fin si asta nu e neaparat un plus pentru mine.
Ahh si nu stiu daca toate din gama sunt asa, dar masca miroase demential!

ABeautyTale spunea...

Eu vreau mult tare masca. O are o prietena si zice ca e extraordinara!

adela sirghie spunea...

@Silvia: da, toate produsele au un miros ademenitor:)
Pesemne ca si in cazul tau, daca ai parul fin, samponul+ spray Macadamia Natural Oil ar fi suficiente.
Dar daca deja ai masca, incearca sa folosesti foarte putin produs.

adela sirghie spunea...

@Mimoza: acum cateva ore a avut loc lansarea, nu stiu cand vor aparea pe site produsele , dar poti sa intrebi pe pagina lor de facebook.

Alexandra D spunea...

Si eu am fost ieri la Topline, probabil cu 1-2 ore inainte de lansare. Produsele Macadamia erau deja expuse si mi-au atras atentia. Uitandu-ma la ingrediente,mi-au placut, pentru au in compozitie cele 2 uleiuri "pretioase".

dedeea spunea...

Sa stiti ca pe mine masca nu m-a impresionat in mod deosebit.Tot asa am citit review-uri din afara,am si vazut pe youtube.
Eu zic mai bine sa va cumparati varianta de 30 ml.Sa o incercati si daca va este buna sa o comandati in varianta full size,pentru ca are un pret maricel.
Am dat pe varianta de 30 ml ,3 lire de pe beautybay ,iar transportul a fost gratis.

Just_Me spunea...

Ce interesant suna pieptenele ala...As fi tare curioasa sa-l incerc. :))
Spor la testat, abia astept sa ne spui parerea ta despre ele.
Te pup :*

Magda spunea...

Vai!!! multumesc mult ptr postul asta.o sa caut si eu produsele lor.vreau sa incerc ceva nou pentru par.

endre spunea...

Am observat ca uleiul de macadamia este adesea continut de cele mai bune tratamente pentru ten sau par.Ma tenteaza foarte mult masca,deci astept reviewul tau!

Anonim spunea...

Am avut masca, cumparata de pe Strawberrynet. E absolut geniala:x eu aveam parul ars in urma decolorarii si m-a ajutat foarte mult!

Miroase super, face parul stralucitor pe buna dreptate si nu incarca/ingrasa parul!

Anonim spunea...

Se poate comanda de pe Strawberrynet, eu de acolo am luat-o

The Girl In The Pink Scarf spunea...

Unde gasim in Romania? :)

adela sirghie spunea...

Topline

Mihaela spunea...

mi-ar placea sa le incerc si eu, de unde le pot lua?

adela sirghie spunea...

Poti cumpara de la de la Topline.

Anonim spunea...

Am cautat pe blogul tau, dar nu am gasit, o lista cu uleiuri presate la rece care pot fi folosite pe ten. Stii cumva, exista o limita de varsta de la care se poate folosi uleiul de argan? Ana

adela sirghie spunea...

@Ana: nu am folosit uleiuri simple pentru ten, gen Miobio, ci combinatii: un ulei pentru ten gras de la dr hauschka si unul de la Academie-Acad'aromes. Am scris despre ambele pe blog, mi-au facut mult bine. La cel de la Academie sunt la a doua sticluta, il folosesc ori de cate ori simt ca tenul ar putea traversa o perioada"turbulenta". Imi este de un real folos.
In privinta uleiului de argan, eu cred ca il poti folosi in functie de nevoile tenului, nu neaparat dupa o anumita varsta.

Anonim spunea...

Mi-l doresc pentru hidratare, insa am tenul mixt si am inteles ca uleiul de argan intra mai greu in piele fiind mai gras decat alte uleiuri. Eu am 25 de ani, iar prietenele mele care vorbeau despre beneficiile uleiului de argan au peste 35 de ani, de aceea cred ca mi-a dat senzatia asta. O alta intrebare ar mai fi, iti alegi cosmeticele in functie de ingrediente sau nu au nici o importanta?Ana

adela sirghie spunea...

@Ana: poti folosi o cantitate mai mica sau doar din cand in cand, de exemplu de 2 ori pe saptamana. In rest, crema ta obisnuita. Ma uit la ingrediente, insa nu ma sperie parabenii, parfumul din creme sau un pic de alcool cosmetic.