luni, noiembrie 26

Neutrogena-balsam de buze

Cu siguranta, daca esti cititoarea blogului meu, stii ca am activ pe blog, in acest moment, un giveaway Neutrogena (cinci fete vor primi, fiecare, kit-ul de iarna de mai sus, crema de maini+balsam de buze+lotiune hidratanta+balsam de corp), click AICI pentru detalii si inscrieri.
Ei bine, eu pana acum cateva zile nu am folosit decat crema de maini Neutrogena, am scris si un review aici, insa, pentru ca am fost racita, am avut mare nevoie de un balsam de buze si l-am luat pe cel de la Neutrogena. Mi-a fost de mare si real ajutor si m-a salvat. L-am folosit atat pentru buze, dar mai ales pentru...nas. Da, ati citit bine. Mi-a curs nasul nonstop si la un moment dat, chiar si cel mai fin servetel parea aspru ca o lufa, atat de inrosita si iritata si descamata devenise zona din jurul ranilor
Da, este un balsam de nota 10, vindeca si hidrateaza intens, mi-a fost de un real ajutor, trebuie sa il laud, caci m-a salvat!
Giveaway Neutrogena mai este activ pana sambata, 1 decembrie 2012, pe-nserat.

9 comentarii:

Unknown spunea...

o sa il achizitionez si eu,sigur nu scap in iarna asta fara raceala :)

adela sirghie spunea...

Eu am luat-o... sper sa nu o dau mai departe.
Parca eram robinet uitat deschis, chiar am avut nasul distrus de la servetele, pana cand mi-am amintit ce minuni face balsamul de buze.

Coconut spunea...

Dintre produsele pe care le oferi tu GA, eu am folosit doar balsamul, l-am avut iarna trecuta si mi-a placut mult de tot, la fel de mult ca unul lush care a fost mult mai scump. Il recomand si eu din toata inima.

Laura spunea...

Cand am completat la giveaway produsul favorit am scris despre crema de maini, pentru ca tocmai mi se facusera cojite de la frig, acum insa, cu cat a venit frigul mai mult sunt convinsa ca am nevoie de ambele. De cand ma stiu am avut buzele crapate iarna. Singurele bune au fost Alverde cu galbenele si Yes to Carrots, cu cel din urma ma dadeam seara, iar dimineata avem buzele foarte hidratate. Neutrogena nu am incercat, insa te cred pe cuvant.

Mihaela spunea...

Si eu mai folosesc balsamul de buze pentru nas, cand e nevoie. Ma bucur ca nu sunt singura. Adela, sa faci un post cu inelul Lanvin, sa-l vedem si noi. :)

Anonim spunea...

Nu am incercat inca acest balsam de buze, dar utilizarea pentru nas iritat de la servetele o cunoastem :) - e foarte hidratant si emolient si, teoretic, mai putin iritant decat alte creme.
Cum au aparut creme pentru atatea probleme si dedicate unor zone specifice, parca vad ca apare si pentru asta vreo crema speciala :)

speranta spunea...

Buna dimineata...Insanatosire grabnica.pupici.
Balsamu il folosesc si copii este foarte bun mai ales ca ai mei din cauza bazinului iarna li se fac buzele varza nu stiu de ce si balsamu ii repar buzele.la nas n am stiut.multumesc pt.review.te citesc cu drag dar comm putin.scuze.te pop sa treaca.

Ioana Dumitrache spunea...

Am si eu balsamul de buze Neutrogena si imi place mult. Sper ca te simti mai bine :)

adela sirghie spunea...

Da, am inceput sa ma simt ai bine. Imi e dor sa ma machiez, sa ma dau cu parfum si sa ies in oras:)