marți, decembrie 18

Azi imi place

Bradul meu 2012 e clasic, traditional cum s-ar spune, cu beteala, stele si globuri ros-galbene(deja se joaca matzele cu ele de o saptamana), dar tanjesc dupa ceva in genul acestuia. Dupa ce vremea sarbatorilor trece, l-as decora cu carti si mici gravuri. Si lumanari parfumate si vraji de dragoste, desigur...

16 comentarii:

Cherry Queen spunea...

foarte interesant bradutul din imagine.. :D

te pup!

Laura spunea...

Incerc sa gasesc o solutie pentru a fixa bradul cat mai bine, sunt sigura ca pisicile vor fi in el, pe el, peste el:)

adela sirghie spunea...

Ale mele nu au vitejii prea mari: se joaca cu globrile de jos si stau pitite sub crengi. Chiar toata lumea se mira cat sunt ele de cuminti.

Laura spunea...

Anul trecut una dintre ele dormea in ghiveciul pomului:)) Exact ca in poza aceea pe care ti-am trimis-o mai demult pe e-mail, doar ca atunci statea in jurul unei flori. Acum am un pui, adoptat, care deloc nu e cuminte. Ziua doarme, iar seara incepe sa o alerge pe celalata pisica, care e mai serioasa si nu prea ii raspunde, se multumesc sa stea pe caloriferul cald insa si acolo o "ataca" :)

iri spunea...

Ai brad natural? Eu cand aveam matza avea obiceiul sa isi ascuta ghearele in tulpina jos si era saracul numai franjuri.

Anonim spunea...

Adela, tu iti pupi pisicile? Te intreb pt ca sora mea imi spune mereu sa nu mai fac asta(eu pupand-o usor pe obrajori) si sunt curioasa daca sunt singura care face asta :-S Alexandra

adela sirghie spunea...

@Alexandra: le pup, le pup mult, ca o nebuna, caci sunt frumoase si cuminti si le iubesc nespus pe amandoua. Alex, omu' meu, ma cearta mereu ca fac lucrul acesta, cum face si sora ta, asa ca eu am ajuns sa le pup si mai mult cand nu e el de fata...
Acesta este adevarul gol-golutz.

adela sirghie spunea...

@Laura: daa, tin minte poza aceea supera. Cu pisoiul mic trebuie sa lucrezi mai mult: sa ii vorbesti, sa il mangai, sa il linistesti. Asa fac si eu cu matza cea mica, si ea e un pic mai salbatica. In timp vor ajunge la un numitor comun, dar trebuie sa ai mai multa grija de cea mica. Puii sunt mai nebunatici, dar se vor linisti si ei la un moment dat.

adela sirghie spunea...

@iri: da,brad natural am, a venit Alex cu el acasa. Eu inclinam mai mult catre artificial. Anul viitor cumpar eu unul pe sestache si am rezolvat preoblema...
Daca strica tulpina jos nu ar fi nicio problema, se joaca, iar tu arunci bradul oricum peste doua saptamani, nu?
Mai ai pisic?

iri spunea...

Il mai am,dar e la mama pt ca eu plec dimineata la facultate si vin seara si ar fi stat mai mult singur, insa il vizitez foarte des.Il arunc, sigur.Eu am avut brad artificial si in primul an am fost foarte incantata insa in al doilea an deja nu-mi mai placea. Nu se compara cu mirosul bradului natural,simt ca parca impodobesc un plastic, nu un asa zis brad.Am vazut ca se spune sa fim "eco", insa in fiecare an vad brazi aruncati de cei care ii vand, asa ca argumentul sa fim "eco" pe mine nu ma convinge sa renunt la bradut:)

Unknown spunea...

Si mie imi place imaginea asta mult de tot! :)
Anul trecut, pentru ca nu aveam inca foarte multa mobila in casa si ne tineam cartile in cutii (multe), am facut un brad din carti.
Am muncit destul si era destul de complicat pentru ca nu erau de aceeasi dimensiune.

Dar a fost haios de tot :)

Anul acesta avem mobila, dar deja bibliotecile sunt pline ochi :)
Poate cu ce a ramas pe dinafara, facem un bradulet mic mic , tot din carti.

Ah, deasupra am pus o veioza de carte :)

Unknown spunea...

si eu imi pup cainele pe bot si sotul ma cearta

adela sirghie spunea...

@iri:da, bradul natural miroase superb. M-am gandit ca o varianta ok ar fi sa iau unul in ghiveci si sa il plantez apoi in gradina.

adela sirghie spunea...

@Diana: eu le sarut pe frunte, ca au un cap mare si plat:)

adela sirghie spunea...

@Diana: frumoasa idee. Poate o citeste cineva si o pune in aplicare chiar in 2012:)

Anonim spunea...

Acum cateva zile ma uitam pe breslo la ceva asemanator: http://www.breslo.ro/Product/Wooden-Christmas-Tree_773315

Sarbatori fericite!