miercuri, decembrie 26

Eu asa procedez...

In afara culorilor, pe care le consider dementiale, pensula de la Opi este extrem de potrivita pentru mine, caci pot termina manichiura in doi timpi si trei miscari. Pe site-ul spaniol am gasit si un How to foarte eleocvent. Procedez la fel si cu al doilea strat. Mentionez ca sticluta de 15 ml este favorita mea, la mini-lacuri eu ma cam incurc, pentru ca pensula mi se pare putin cam prea mica. In acest moment, preferatele mele sunt Wocka-Wocka-o gasiti AICI, intr-o colectie mai veche, Muppets si German-icure-o gasiti AICI. Din colectia Skyfall(care va aparea in Romania de-abia in luna ianuarie), am gasit o nuanta ravasitoare la care visez, un verde mortal de frumos si foarte ciudat-Live and Let die.

5 comentarii:

Unknown spunea...

f interesant :) multumim

speranta spunea...

Frumos.sarbatori fericite alaturi de cei dragi.

MissBodescu spunea...

Si eu iubesc ojele Opi, probabil si din cauza pensulei, dar nu mi-am dat seama pana acum cat de simplu se lucreaza cu cea de la opi, fata de chanel, de ex. chiar daca oja e f ok, am o nuanta minunata-bengal, dar... mda... e de la pensula... mereu ma murdaresc in afara unghiei :)

wocka wocka cred ca e preferata mea.

A fost oja de craciun, binenteles :)

am tot cautat vodka si caviar, dar nu am mai gasit pe site-uri, etc...

stii cumva unde se mai gaseste? (ca tu m-ai innebunit cu acea culoare minunat de minunata :)

adela sirghie spunea...

Pe Carespot si Beautyspell am vazut. Daca nu mai gasesti zilele acesea, trebuie sa urmaresti site-urile, cu siguranta vor mai aduce, caci e o nuanta care a intrat in colectia permanenta.

Iulia spunea...

Deci iti multumesc din suflet pentru postarea asta. Acum am innteles de ce ojele cu uscarea cea mai rapida si top-coaturile care mai de care nu functionau la mine si stateam ore cu mainile in sus :)) Nici dupa atatia ani nu stapaneam tehnica. Am incercat-o si a functionat cu succes. La multi ani!