vineri, decembrie 21

Frumoasa si fascinanta poveste a unui IPhone 5

2Parale.ro

M-am inscris in 2 Parale in urma cu doua luni. Poate doua luni si jumatate. Pentru trei site-uri initial:
1 Beautyspell- care vinde online Opi, Tigi, Joico, Keune
2 Carespot-care vinde Opi
3 Yves Rocher-care vinde Yves Rocher, evident:)

La primele doua am ajuns pentru ca eu stiu produsele de la Topline, le-am incercat si mereu au avut review-uri pozitive pe blogul meu. Dupa cum stiti, multe fete din afara Bucurestiului m-au rugat, de-a lungul timpului, sa recomand site-uri online unde pot gasi/cumpara produsele incercate de mine. Intrucat am avut confirmarea de la Topline ca livreaza catre Beautyspell si Carespot, am devenit afiliat 2Parale, ca sa fiu la curent cu toate ofertele lor. Practic, ceea ce povestesc eu acum este bucatarie interna, dar multe fete care au blog au fost curioase cum am castigat un IPhone 5- si de aceea livrez astazi aceasta poveste.
Eu am avut o mare frica vis-a vis de cumparaturile online, de aceea am ezitat de multe ori sa recomand magazine online, dar 2Parale mi-a castigat increderea ca au campanii interesante, oameni frumosi si dedicati, promotii si toate lucrurile erau explicate simplu, frumos si concis AICI, chiar si pentru un novice in materie de seo&tools&stuff cum sunt eu. Au chiar si un tutorial video pentru cei din categoria"dumb", cum sunt si eu, il gasiti AICI
Yves Rocher imi este simpatic dintotdeauna, la un moment dat chiar aveam multe minuni de la ei, acum doar o mascara mai folosesc, am scris despre toate, dar trebuie sa cautati in history ca sa vedeti, caci de multa vreme nu am mai incercat ceva nou de la ei. Ofertele Yves Rocher de Craciun sunt printre cele mai bune, dar probabil stiti deja acest lucru, daca nu-rascoliti-le repede site-ul sa va convingeti, caci eu am pus un banner chiar la intrarea in blog:)
Fiind asadar afiliat 2Parale, am intrat automat(dar numai dupa ce am depasit pragul de 10 comisioane aprobate), la tragerea la sorti organizata de ei si am castigat un IPhone 5. A fost o mare mare surpriza, atat pentru mine, care am facut ochii mari si am stat asa cu ei vreo doua zile, atat de uimita si bucuroasa am fost, dar mai ales  pentru ei, caci sunt o ilustra necunoscuta care nu s-a remarcat deloc in vreuna din campaniile lor. Dar trebuie vazuta partea buna a paharului: cu mana pe inima va jur ca premiile si comisioanele lor sunt "pe bune", totul este la vedere, oamenii sunt frumosi si motivati. Daca aveti nevoie de ajutor, sa le trimiteti un mail si va vor explica ce nu intelegeti. Eu i-am cunoscut aseara, la restaurantul Le Theatre, unde a avut loc festivitatea de premiere si au sarbatorit 4 ani de existenta. Nu cunosteam pe nimeni, nimeni nu ma cunostea. M-au rugat sa tin un speech, nu stiu exact ce le-am spus, caci eram emotionata, dar au fost simpatici toti si m-au aplaudat la final:) Am primit si diploma "cel mai norocos afiliat din IChallenge"
Intrucat planurile lor vizeaza in 2013 si partea internationala, nu doar cea autohtona, va recomand sa va inscrieti AICI si sa cititi cu mare atentie sfaturile si recomandarile lor referitoare la marketing afiliat. Daca nu intelegeti ceva, desi toate informatiile sunt ordonate si bine pregatite, ai cativa pasi simpli pe care trebuie sa ii urmezi, repet- scrieti-le un mail, va vor raspunde cu siguranta.
Si-am incalecat pe-o sea si v-am spus povestea mea...
Iar la final, am un sfat pentru fetele care au bloguri mai mititele, sunt la inceput de drum sau se tem ca nu vor face fata in cazul in care intra intr-o colaborare cu 2 Parale: nu mai ezitati, veti castiga experienta si veti invata lucruri noi zi de zi. Si sa nu imi mai cititi blogul niciodata daca nu imi veti da dreptate in scurta vreme:)

15 comentarii:

Unknown spunea...

Ce misto!

Felicitari!

Asteptam review si pentru iphone 5 :)

Numai bine :)

Cristian spunea...

De fapt, ai avut cel mai dragut mini speech dintre toti, inchegat si interesant :) Felicitari pentru premiu!

Anonim spunea...

Adela, eu m-am bucurat sincer pentru tine, in plus credeam ca e doar o tragere la sorti :) Si sunt convinsa ca o sa le aduci clienti in continuare, tu scrii cu pasiune despre beauty.

adela sirghie spunea...

@Diana: sigur, sper sa am cuvintele la mine, caci deocamdata ma rezum la exclamatii de genul: ceeeee mijteaux...

adela sirghie spunea...

@hapi: dupa cum ai vazut, e vorba de o combinatie fericita in cazul meu, caci folosesc aceleasi produse. De aceea m-am si inscris.

adela sirghie spunea...

@Cristian: @Cristian: multumesc, sa stii ca apreciez mult aprecierile venite din partea ta. Pentru cine nu stie, Serban Cristian este un titan, a castigat aseara premii dupa premii, toate pe merit si munca cinstita.

Laura spunea...

Felicitari:) Acum poti surprinde pisicutele mai rapid decat cu aparatul foto.

Unknown spunea...

felicitari!! esti foarte norocoasa..sa il folosesti cu placere

adela sirghie spunea...

Multumesc, am si invatat multe lucruri noi cu acest prilej, nu a fost oar un premiu.

Ela Iliesi spunea...

si eu sunt multumita de castigurile pe care le am prin ei, desi am un blog micut micut de haine, tot am reusit sa fac vreo 300 de lei pana acum.

nu-mi place in schimb atitudinea lor de genul "nu e vina noastra" atunci cand un magazin trage teapa.

Unknown spunea...

Felicitari! Ma bucur mult pentru tine! :)

adela sirghie spunea...

@Ela: cum adica trage teapa? Nu mi s-a intamplat...

adela sirghie spunea...

@Ana Maria Gurgu: nu mi-a venit sa cred. cand am primit mailul de la ei, chiar am crezut ca e un mail capcana:)

claudia_mami spunea...

sincere felicitari , de obicei exact cum a mentionat si o tipa sunt multe saituri care trag teapa . voi intra si eu din curiozitate .multumesc

adela sirghie spunea...

2 Parale si-au onorat toate promisiunile pana acum, nu am nimic sa le reprosez.