duminică, decembrie 30

Vogue Spania

In fiecare an-numarul din ianuarie al revistei Vogue Spania(care apare in jur de 20 decembrie)vine cu un cadou glam, foarte frumos si util: o agenda bine structurata. Anul acesta am avut de ales intre modelele de mai jos. Cea din dreapta, care m-a ispitit cel mai tare, era cam mare pentru purtat zi de zi, cea din stanga era mai mica si de aceea am cumparat-o. Revista Vogue+Vogue Gourmet+agenda=4,5 Eur. A nu se rata daca treceti prin Spania in vacanta de iarna...

22 de comentarii:

MissBodescu spunea...

Ah, cat de misto, o agenda vogue!
Ce pacat ca nu am cum sa ajung sa pun mana pe ea :(

Alexandra G. spunea...

vreau si eu unaaaaa !!!!!! :(

Adelina Eneșca spunea...

Ce norocoasa esti, Adela! Ce mult mi-as dori si eu o editie Vogue din strainatate, mai ales cu un asa cadou frumos! Poate, candva...

Cristina Shopping Therapy spunea...

de ce ne ispitesti, daca nu avem cum sa punem mana pe ea. sa stii c te tin minte, pentru ca mi-a ramas gandul la geanta din dreapta :P somn usor

Laura spunea...

Ce frumoase sunt..Pacat ca nu le gasim si pe aici.

adela sirghie spunea...

Si revista e frumoasa si bine inchegata:)

fashion doctor spunea...

la multi ani!!!

Orjen spunea...

Si eu tot pe cea din stanga as fi ales-o, nu neaparat pentru ca e mai mica :))

Corina spunea...

Cum stateam eu stramb si judecam drept:) ma gandeam ca aici pe blogul tau s-a creat o mica comunitate. Adica, uite, eu sunt una din persoanele care intra rar, dar citesc tot ce am ratat si vad de fiecare data la comentarii ca sunt multe fete, insa cateva sunt foarte fidele sa spun asa, ma gandeam daca iti cunosti cititoarele dincolo de blog, dincolo de comentariile de pe blog despre produse cosmetice sau pisicute dragute. Nu ti-ar placea sa stii mai multe lucruri despre noi fetele care iti comentam blogul?(cei drept, eu sunt una din cele care o fac rar)insa cred ca s-ar crea o comunitate de prietene, nu doar de simple cititoare:) Mi-ar placea ca si tu sa ne povestesti despre tine, noi despre noi, cred ca avem mai multe lucruri in comun decat cosmeticele. Sper ca nu te-a deranjat ideea mea:)

Corina spunea...

p.s Cand am vazut poza am crezut ac este giveaway :)

adela sirghie spunea...

@Corina: si eu sunt constienta ca sunt multe fete care comenteaza rar. Dar cand o fac, se vede ca sunt la curent cu toate postarile. Si mi se pare nemaipomenit...comentezi cand ai intr-adevar ceva de spus.
Corina, eu cand am inceput blogul, m-am gandit sa fie nisat pe lucruri frumoase, care sa binedispuna, beauty, fashion, carti, pisicute etc. In ultima vreme si eu am vazut ca marginile blogului sunt destul de stramte pentru mine, dar nu imi dau seama daca intr-adevar a venit vremea sa il transform intr-unul generalist.
Dar sunt interesata de parerea ta...tu cum il vezi?

Corina spunea...

Mi-ar placea sa vad mult mai multe postari cu experientele tale din vacanta, restaurante, de viata, diverse , dar care sa aiba amprenta ta pentru ca mi se pare ca asta ii da si farmec blogului. M-am saturat de blogurile (ce-i drept, al tau nu este inclus aici) care reproduc ceea ce scrie in revistele de fashion sau pe alte bloguri si modificand 3 cuvinte, au impresia ca difera. Oricum, blogul tau s-a schimbat mult in bine , adica postarile sunt din cele mai diverse, tu esti prietenoasa cu cititoarele, folosesti un ton frumos, raspunzi aproape fiecareia, adica chiar se vede ca iti place ceea ce faci. Am o curiozitate, te-ai gandit sa iti faci site?

iri spunea...

Si akm carcotasele ar spune ca nu e bine daca comenteaza aproape postare d postare?:D

adela sirghie spunea...

@Corina: da, ar fi fost foarte frumos un giveaway, dar nu mi-a venit ideea in timp util si apoi nu am mai gasit revista Vogue...

adela sirghie spunea...

@Corina: m-am gandit sa iau domeniul adelasirghie.ro, dar tot blog sa fie, nu site.
Cred ca aveam mare mare nevoie de un feedback cum este al tau, venit din suflet, ca sa imi dea putin vant in panze. Poate ca nu iti dai seama, dar comentariile de genul acesta sunt foarte motivante.

Corina spunea...

Ma bucur mult ca ti-am trimis niste comentarii motivante si constructive. Eu am observat ca pe blogspot.com de obicei se comenteaza mai mult si atmosfera parca e alta, mai prietenoasa, este altceva, pe cand, pe site-uri nu se intampla asta. Habar nu am de ce. Tin minte ca o prietena spunea ca atunci cand comentezi pe site-uri, persoanele care administreaza site-ul (implicit autorul) au acces la e-mail-ul tau, la ip-ul tau (al comentatorului) si ca ea prefera sa fie genul de comentator aflat intr-un con de umbra si ma pus putin pe ganduri si nu eram de acord cu ea,insa mi-am schimbat parerea cand am vazut personal o postare pe un site cu datele (nume, e-mail, facebook) unei persoane care comentase pe un site si se contrazisese cu administratorul site-ului. Totul pornise de la pareri diferite legate d iphone 4(deci acum cativa ani) exprimate elegant si deloc ironice de comentator , iar administratoara site-ului a fost foarte deranjata si s-a ajuns unde s-a ajuns. Mie nu mi-a venit sa cred...mi s-a parut incredibil sa iti apara datele fara voia ta pe un blog in urma unei discutii. Oricum, domeniul respectiv a fost sters dupa o saptamana insa mi-a lasat un gust amar tot ceea ce am vazut acolo.

adela sirghie spunea...

@Corina: site-urile sunt impersonale, si mie mi se pare la fel.
Insa in privinta IP-ului, cred ca te inseli, si de pe blogspot poti gasi date despre cea care comenteaza. Am vazut ca au fost cateva bloggerite care s-au suparat foarte tare pe cateva anonime rautacioase(noi le numim hateri) si le-au gasit urma, inclusiv pe facebook.
Eu insa nu am cautat Ip-ul nimanui, niciodata. Daca era un comentariu urat si plin de vorbe grele, ii dadeam delete si il treceam la spam, caci nu cred ca merita sa imi pierd vremea.
Sigur, nu e cazul descris de tine, eu pledez pentru publicarea comentariilor argumentate frumos decent, chiar daca cea care scrie nu este de acord cu mine.

Corina spunea...

Asta chiar nu o stiam. Eu credeam ca e nevoie de adresa de e-mail pentru a investiga. nu cred ca este cineva care sa te atace poate doar sa aiba frustrari. Oricum, blogul tau e foarte interesant si lamureste multe lucruri, sper sa nu se schimbe prea curand:) Mi s-a intamplat de cateva ori sa fiu cititoare foarte fidela a anumitor bloggeri sau sa urmaresc pe Facebook(cand aveam cont) anumite persoane, iar dupa casatorie sau dupa o sarcina lucrurile se schimbau radical si era asa...ca o pierdere sa spun. E ca atunci cand citesti zilnic un ziar , iar dupa multi ani de citit zilnic nu mai apare brusc. Din cate stiu esti casatorita, deci un impediment a cazut:)

adela sirghie spunea...

@Iri:@iri: nu, nu...m-am gandit ca nu ai cum sa fii mereu de acord cu autoarea blogului. Si evident, nici in dezacord 100%. Si ca alegi sa comentezi postarile unde simti ca ai putea face un fel de Later Edit la ce a spus ea.
Poate ca nu m-am exprimat bine. Oricum, Iri, astept sa imi spui, sa completez daca e cazul...

adela sirghie spunea...

@Corina: oamenii se schimba, iar blogurile sunt oarecum umbra lor. Eu oricum mi-am propus sa ma orientez catre partea frumoasa, placuta, tip leisure, a vietii, dar voi largi orizontul in urmatoarea perioada.
Da, eu sunt casatorita de multi ani. Cu mult, mult timp inainte de a incepe blogul m-am casatorit, deci nu am surprize de oferit din acest punct de vedere:)

Unknown spunea...

Ce frumoase sunt! Astept cu nerabdare decembrie 2014, sa o prind si eu. In Romania se gasesc oare reviste straine, cu tot cu cadouri?

adela sirghie spunea...

asa ar trebui… dar nu stiu exact, pentru ca nu cumpar de aici Vogue.