joi, iunie 6

Alessandro Striplac

Va spuneam AICI ca o sa revin cu informatii despre Alessandro Striplac. Initial, am vrut sa va arat poze dupa zece zile, dar iata ca au trecut 14 si Lazy Crazy, lacul meu albastru si fenomenal... inca rezista. Dupa cum vedeti mai jos, chiar rezista foarte bine. Nici de culoare nu m-am plictisit, asa ca nu am dat-o jos. In plus, inca este foarte lucioasa, ca si cum ar fi fost aplicata ieri, nu in urma cu doua saptamani.
In tot acest timp, mi-am spalat parul o data la doua zile si am folosit Vanish (de mai multe ori) pentru a scoate cateva pete de pe haine. Cred ca din cauza inalbitorului, dupa 11 zile, lacul de pe varful a trei unghii s-a dezlipit putin si am ales sa le scot pe toate trei, pentru ca eram curioasa cum a ramas unghia si cat de afectata este. In plus, agata putin cand ma imbracam, asa ca nu am avut niciun regret. Le-am combinat cu un bleu ciel elegant(lac normal) si rezultatul mi-a placut foarte mult. Unghia a ramas curata, frumoasa, nu s-a ingalbenit, nu s-a exfoliat nimic, nu este deloc deteriorata. Striplac s-a dezlipit ca un abtibid, foarte usor. Ca si cum ai avea un lac foarte gros pe unghii(cateva straturi), doar ca Striplac este foarte subtire. As repeta oricand procedura cu Alessandro Striplac.





9 comentarii:

Unknown spunea...

super!! cat costa o astfel de manchiura?>

adela sirghie spunea...

Am inteles ca pretul este 50 lei. Eu am incercat aceasta mani la lansare, la Topline.

Ana spunea...

Oja de pe unghii se ia exact ca in filmulet?

Mihaela Mih spunea...

Nu mi se pare costisitoare si as prefera-o oricand unghiilor cu gel sau acril. Mi-am luat si eu o mini oja asa albastra, inspirata de manichiura ta, sper sa o incerc saptamana asta. :)

adela sirghie spunea...

@Ana: da, se ia extrem de usor. De unde vrei tu: de sus, de pe laterale, de jos...cum ai chef... o dezlipesti pur si simplu.

adela sirghie spunea...

@MIhaela Mih: si mie mi-a placut foarte mult, culoarea, poate de aceea nu ma indur sa o dau jos, desi iata ca au trecut doua saptamani.
Din pacate, oricat de mult ar rezista lacul, unghia creste si se vede cam aiurea la baza.

Mihaela Mih spunea...

Ieri, pentru prima data in viata, mi-am facut unghiile albastre.....si imi place :). M-am inspirat din stilul tau si m-am imbracat in bej. La tine le-am admirat, dar eu nu stiam cu ce sa le port incat sa nu par ca venita de la circ, in opinia mea conservatoare de fata la 28 de ani. :)) De cand iti citesc blogul, am devenit mai deschisa la astfel de abordari coloristice.

adela sirghie spunea...

Pe zi ce trece o sa iti placa din ce in ce mai mult. Mie cu rosu mi-a placut cel mai mult sa le port...

adela sirghie spunea...

Ah si nu iti fa probleme ca te-ai gandit deocamdata numai la bej. Data viitoare vei avea mai mult curaj, pe masura ce te imprietenesti cu unghiile tale albastre, vei putea experimenta combinatii cromatice mult mai variate, fara sa te simti deloc "vinovata"