marți, iunie 11

Beautynews: azi, Caudalie Jambes divines

Eu sunt sigura ca pe mine m-au avut in vedere cei de la Caudalie cand au creat Jambes Divines/Divine Legs. Aceasta a fost concluzia mea dupa ce astazi am participat la lansarea oficiala a gamei in Romania. Este o aternativa la autobronzante (care inca nu au ajuns la performanta de a nu a avea un miros ciudat chiar si dupa 12 ore de la aplicare) sau la statul la soare, pe care eu nu il mai practic de ani de zile. Varianta mea iubita este lenevitul si statul la umbra, dar aceasta nu are prea mari beneficii aramii. Nu stau deloc la soare, dar din cand in cand imi doresc niste picioare care sa nu fie albe-albe, dar nici prea bronzate, ca sa fie in armonie cu restul corpului. Asadar, pentru mine, varianta Caudalie este perfecta:



Iata ce este de fapt: o lotiune catifelata si catifelanta, care confera stralucire si bronzeaza instantaneu. Cred ca ar putea fi socotit un fel de BB Cream pentru picioare. Si miroase divin, evident. Se adapteaza perfect pilelii mele albe- albe, ca de printesa si se usuca inr-un minut.

Ingredientele cheie:

1-extract de cicoare-ofera un efect de bronz imediat, uniform, in doar 60 de secunde de la aplicare. Intensitatea bronzului se poate ajusta in functie de cantitatea aplicata- TESTAT by Adela Sirghie: asa este... astazi port fusta:)

2-extract de roscova-intensifica si prelungeste bronzul natural al pielii prin stimularea unei proteine, kinaza C

3-ulei de struguri-asigura o formula foarte hranitoare

4-extract de seminte de rapita- optimizeaza hidratarea si previne pierderea transepidermica de apa

5-cupru si particule aurii- dau pielii un aspect delicat si irizat
Contine 93% ingrediente naturale
Fara parabeni, fenoxietanol, uleiuri minerale, laureat sulfat de sodiu, coloranti artificiali si ingrediente animale.
Pretul este 119 lei pentru 100 ml. Numai in Centrofarm

Din gama de ingrijire a corpului Divine de la Caudalie mai fac parte un scrub(cu 97%ingrediente naturale) si un ulei corporal ce poate fi aplicat pe fata si par. Huile Divine este un ulei uscat siare o formula unica, un amestec exceptional de fin si eficient, de uleiuri-strugure, argan, hibiscus si susan, combinat cu polifenolii anti-oxidanti patentati Caudalie.
Parfumul acestuia este creatie Jacques Cavallier- floral(trandafir marocan si de Damasc), grapefruit si piper roz, vanilie, cedru si  cu o nota finala pe care eu o apreciez mult, extrem de rafinata, de mosc. Pur si simplu o poezie acest Huile Divine...nu mai ai nevoie de parfum daca il folosesti...

Later edit: lotiunea Jambes Divin nu se ia pe haine, nu se ia pe asternuturi, nu isi schimba mirosul nici culoarea. Nu e deloc lipicioasa. Am petrecut o zi si o noapte impreuna. Sigur, eu mereu am trisat cu fond de ten pe picioare(sau crema colorata), insa acestea veneau la pachet cu dezavantaje: nu se intindeau uniform(oricat de mult masai), erau lipicioase si in spatele genunchiului si la glezne apareau urme dupa doua ore din cauza transpiratiei, chiar daca fixam cu pudra bronzanta. Nu am folosit niciodata cantitate mare de fond de ten, doar atat cat am considerat ca trebuie sa armonizez cu restul corpului, picioarele fiind ultima zona care capata un pic de culoare. Am aplelat la acest truc deoarece nu tot timpul puteam sa aplic autobronzant.

7 comentarii:

Carmen T spunea...

As vrea sa stiu(poate ii intrebi tu pe cei care v-au facut prezentarea) daca Divine legs va avea si testere in farmacii.Ma tenteaza,dar eu nu pot sa dau atatia bani pe un produs fara sa il testez macar pe dosul palmei...de multe ori cand am intrebat de testere la produsele Caudalie in farmacii se uitau farmacistle foarte mirate..nu avem,dar Caudalie e o firma foarte buna.Serios? ;-)

adela sirghie spunea...

Ii intreb. Sunt sigura ca au si testere, si am vazut ca au si esantioane. Esti din Bucuresti, Carmen T?

Fotomodela spunea...

au si testere...am incercat eu

adela sirghie spunea...

Au testere la Centrofarm pe strada Paris. Puteti sa va faceti cadr Centrofarm pentru a beneficia de o reducere de 10% la dermatocosmetice.

adela sirghie spunea...

Card Centrofarm am vrut sa spun. Reducere 10% si pentru Caudalie, evident. Cardul se face si se da pe loc(cu reducere cu tot).

Carmen T spunea...

Sunt din Iasi.

adela sirghie spunea...

@Carmen T: intra pe pagina facebook Centrofarm si lasa-le un mesaj in care sa ii intrebi de farmacia unde poti testa produsul in Iasi. sau daca exista posibilitatea sa iti trimita un esantion(mostra) cu Divine Legs la una dintre farmaciile lor.
Poti mentiona si blogul meu, pentru ca deja le-am scris despre tine. Sa speram ca se va rezolva!