joi, iunie 6

Beautynews: Nivea In-Shower Body Lotion


Ieri dimineata am ajuns la lansarea Nivea si eram tare curioasa ce produs vor lansa, caci primisem o invitatie unde eram avertizata ca ma asteapta ceva cu totul si cu totul special. Adevarul este ca dupa apele micelare si nebunia cu bb cream-urile(chiar, oare mai exista vreo firma de beauty care nu are bb cream?), era si cazul ca industria cosmetica sa arate, prin alte produse inovatoare, ca merita banii investiti in cercetare:)
Si intr-adevar, am avut parte de un produs revolutionar: Nivea In Shower Body Lotion.

Ce este: o lotiune de corp pe care o aplici sub dus. Nu stiu sa mai existe vreuna ca ea. Rapida si eficienta. Faci dus normal, cu gel(sapun, spuma-in functie de preferinte, evident), apoi aplici lotiunea de la Nivea(iti ia 30 de secunde, caci pe corpul umed/plin de apa, lotiunea e usor de aplicat si e absorbita imediat).
Pana sa o testez, va spun ca mi s-a parut si mie o struto-camila...


Insa azi- dimineata, cand am testat-o, am fost incantata de ea, caci pielea mea a ramas catifelata. Trebuie sa o incercati, mai ales daca aveti o problema cu cremele de corp(eu am si scris aici, pe blog ca nu am tot timpul chef sa le folosesc), pentru ca este saving-time. Pielea nu ramane deloc( dar absolut deloc) lipicioasa si nu mai este nevoie sa aplici apoi crema obisnuita.
Imi este greu sa va spun daca hidrateaza in masura in care hidrateaza o crema/lotiune clasica, dar pot sa spun ca face treaba buna, iar efectul se simte.
Mi-a placut, m-a amuzat, prin urmare v-am impartasit primele mele impresii, la Beautynews.
Ma astept ca si genul acesta de produs sa fie de toate firmele producatoare, exact cum s-a intamplat cu micelarele si cu bb creams. Asadar, eu, dupa ziua de ieri, astept acum cu nerabdare next step dupa In Shower Body Lotion:)
As putea-o declara produsul lunii iunie( astept oricum si comentariile vostre daca ati folosit-o, pretul este in jur de 17 lei pentru 250 ml si 22 lei pentru 400ml)
Eu am folosit varianta Hydrating, pentru piele normala, maine incerc si cealalta varianta, mai intensa, cu ulei de migdale, pentru pielea uscata.

Iata si cateva poze de la lansare. In prima, ma tin de mana cu draga de Zuzix, caci ea este una dintre primele mele cititoare:


In a doua, Cristina-Shopping Therapy a spus ca vrea si ea poza cu noi:

Nu prea mi-a iesit niciun zambet in poza aceasta, dar cel putin am incercat:

 Un balcon cu flori, pe strada Hristo Botev- in mijlocul Bucurestiului, la Aristocats:

11 comentarii:

Anonim spunea...

Nu am incercat inca produsul, dar pare promitator. Si eu am probleme cu cremele de corp mai ales ca uit sa le folosesc dupa dus:( deci aceasta pare o idee buna:)

ilda76 spunea...

Este un produs pe care in mod sigur il voi incerca - am aceeasi "problema" cu aplicarea lotiunilor de corp, in general!

Ilda
Lavender Thoughts

Butterfly spunea...

Esti o frumoasa ca de obicei, chiar imi era dor sa vad poze cu tine :*

Trufinette (A.K.A. Annamaria) spunea...

Hmmmmmmmm .... pot sa ma indragostesc de tine, pot, pot? ;;)

Dara DarLyst http://darlyst.wordpress.com/ spunea...

Si eu imi doresc sa le incerc. Sa vad care miros ma atrage,dar cred ca o voi alege pe cea pentru piele uscata.
Esti tare frumoasa!

adela sirghie spunea...

Multumesc, multumesc!
Nu uitati sa reveniti si sa imi spuneti si parerea voastra despre produs...

Carmen T spunea...

Eu nu inteleg de ce o femeie cu o silueta delicata,fragila alege sa se imbrace in niste haine al caror croi nu ii scot in evidenta deloc silueta mai sus amintita...

adela sirghie spunea...

@Carmen T: inteleg ce vrei sa spui, insa trebuie sa iti marturisesc faptul ca eu nu prea sunt genul care sa isi doreasca sa isi scoata in evidenta silueta. Ma definesc mai degraba drept discreta.

veronica picioroaga spunea...

pur si simplu ador atitudinea asta degajata a ta ! bravo ! te pup

lavy spunea...

eu am incercat-o acum ceva vreme..mi-a adus-o cineva din Franta. sincer nu imi place, in sensul ca prefer sa ma cremuiesc dupa dus decat sa petrec si mai mult timp sub apa: sampon, balsam, scrub, gel de dus, gel intim..si lotiunea asta?
mult prea mult
si in plus efectul nu se compara cu cel al cremei

adela sirghie spunea...

@Lavy: acum , ca am tot folosit-o, pot si eu sa spun acelasi lucru: nu inlocuieste crema de corp clasica. Insa este o varianta ok vara, cand ti-e greu sa aplici lotiune/ulei/unt/crema. Mie mi se pare mai usor de folosit.
Testul final insa este urmatorul: daca dupa ce se termina voi simti nevoia sa merg la magazin si sa cumpar.
Desi nici aici nu pot avea o rezolvare clara, caci am cateva creme de corp care asteapta sa fie folosite de ceva vreme si presupun ca voi incerca sa le termin pe acelea mai intai.