marți, iunie 18

Lotiunea micelara de la Gerovital Plant


In mintea mea se crease impresia ca apele micelare nu au cum sa nu fie altfel decat bune si eficiente. Toate apele/lotiunile micelare. Nu am incercat decat doua, Nuxe si Ivatherm, si ambele mi-au placut foarte mult, am avut review-uri pozitive pe blog pentru fiecare in parte. Intrucat apele micelare sunt o desoperire relativ recenta in industria cosmetica,  eu am concluzionat ca toate formulele au avut parte de teste si cercetari avansate. Nu le folosesc in mod constant, caci prefer ceaiul de rozmarin pulverizat pe ten, insa din cand in cand, simt ca vreau sa mai schimb cate ceva. sau macar sa am impresia ca schimb ceva.
Am vazut apa micelara de la Gerovital Plant si am cumparat-o. A costat 18 lei parca, dar nu stiu de ce m-am gandit ca e cam scumpa pentru un demachiant Gerovital Plant. Chiar primul meu gand a fost legat de pret. Am incercat-o in aceeasi seara si am fost tare dezamagita. Cred ca lotiunea tonica ar fi fost mai buna. Micelara de la Gerovital Plant are o textura dificila, pare grea si la final iti lasa fata lipicioasa. Am indoit-o cu apa plata, i-am dat in bobi, i-am facut de deochi, numai la popa nu am fost cu ea...

Sterge resturile de machiaj din doi in doi, parca ar avea nevoie de ochelari. Oricata apa i-am pus, ca sa o salvez, tot lipicioasa ramane. Sigur am varianta in care pun o lingura de apa micelara si un kg de apa plata, ca sa nu mai fie lipicioasa, dar atunci nu mai bine ma spal numai cu apa plata.

O dezamagire. Nu imi place deloc.
Bine macar ca nu mi-au aparut cosuri de la ea.

15 comentarii:

Unknown spunea...

De aceeasi experienta neplacuta am avut parte si eu. Bani aruncati la gunoi.

Annamaria spunea...

Vai, cat am putut sa rad de povestioara ta :)) :)) !!! Si eu, tot Ivatherm folosesc si nu as schimba-o pentru nimic pe lume.

Anonim spunea...

Cred ca depinde de ten. Gerovital n-am incercat, dar mie imi ramanea fata foarte lipicioasa de la Ivatherm. Si nici nu-mi placea cum stergea machiajul. A fost groaznica, cel mai prost produs cosmetic incercat in ultimii ani.

MissBodescu spunea...

Mie produsele Gerovital mi se par cam "dificile". ori e dragoste la prima incercare, ori nu merge deloc relatia.

Adela, apropo, tu ce faci cu produsele care nu ti se potrivesc? Le folosesti altcumva sau le arunci, pur si simplu?

veronica picioroaga spunea...

Bine ca ne-ai spus de ea ! si eu sunt fana apa micelara , incercand-o ptr prima data pe cea de la Bioderma! am tenul sensibil si ma impac extraordinar cu aceasta apa micelara...ceva mai bland ptr tenul meu nu cred ca exista :-)) evident, pretul ma deranjeaza putin ...dar bine ca n-o sa fiu tentata vreodata sa iau aceasta apa :-))

adela sirghie spunea...

@Clarra:sigur, depinde de ten. Insa daca Ivatherm ti se parea lipicioasa, te asigur ca Gerovital ti s-ar parea clei. Nu am mai vazut asa ceva. Cred ca ar fi fost buna de demachiat calcaiele:)

adela sirghie spunea...

@Miss Bodescu: mi-e foarte greu sa le arunc. Incerc as le salvez, sa le combin, sa folosesc cremele prea grase pentru gat/decolteu/maini. Arunc daoar cand produsul imi face rau. De exemlu, am incercat la un moment dat Ardes Cosmetici, gama pt ten gras. Intr-un minut mi se inroasea fata si incepea sa ma piste, apoi tenul se irita si incepea sa se descuameze. A fost in urma cu vreo opt ani...le-am aruncat.

Flori spunea...

Eu am incercat Bioderma, Vichy (am primit un tester mic si e buna) si SVR la care am renuntat ca nu demachia.
Am ramas cu Bioderma, dintre toate micelarele. Spre rusinea mea, produse cosmetice romanesti nu prea folosesc

Alina Canura - Anghel spunea...

N-am incercat-o, desi am fost tentata s-o cumpar. Am incercat Ivatherm si nu m-a dat pe spate, ramanea fata un pic lipicioasa de la ea si Eucerin, care iarasi nu m-a incantat peste masura.

adela sirghie spunea...

Dar aceasta cred ca ar fi castigat detasat... chiar se lipea mana de fata dupa ce te demachiai cu ea.

adela sirghie spunea...

@Flori: mie mai imi fac cu ochiul din cand in cand, insa nu pot sa spun ca le cumpar constant. Demachiantele ma tenteaza.

MonaMD spunea...

Si eu am tinut sa precizez pe blogul meu ce dezamagita am fost de acest produs.Aveam alte asteptari de la Gerovital!
Imi lasa pielea atat de lipicioasa!Trebuia neaparat sa ma clatesc cu apa din abundenta!
Eu am luat produsul din DM,era la reducere in jur de 13 lei.M-am gandit apoi ca poate era expirat sau ceva dar uite, se pare ca nu!

adela sirghie spunea...

Nu, nu este un produs expirat, este un produs prost. Ar trebui sa il reformuleze si sa il relanseze...

Anonim spunea...

Daca as fi stiut. Am luat-o cu gandul ca marcile romanesti sunt mai ...curate. Dar te poti da cu apa termala apoi si sa te stergi.

adela sirghie spunea...

@Anonim: uitasem de ea, bine ca am scris la vremea respectiva… dar acum imi adc aminte: foarte proasta formula, m-am chinuit...