vineri, iunie 7

MAC- new beauty stuff


1- MAC-SpringSheen ( sheertone shimmer blush), un corai cu particule aurii. Il folosesc deja de doua saptamani, ne intelegem bine, desi in principiu mi-as fi dorit ceva mai mat. Particulele aurii din blush fac porii sa para mai mari, ceea ce nu este tocmai indicat in cazul unui ten mixt/gras, insa am un fond de ten extraordinar, asa ca nu ma deranjeaza prea tare. Imi place textura, culoarea, felul in care se intinde si faptul ca nu isi modifica nuanta. Mi-era teama ca se va transorma din corai in caramiziu, dar nici vorba de asa ceva. Iata ca am si cuvinte de lauda fata de Mac:)
Este singurul blush pe care il am in acest moment. Inainte foloseam ceva asemanator, dar creatie Adela Sirghie: amestecam o pudra bronzanta by Terry cu un strop de fard portocaliu de la o firma din Israel, Gigi Cosmetic. Rezultatul era mai mult sau mai putin asemanator cu Spring Sheen, in functie de in ce ma hotaram eu sa tin pensula mai mult.

2- MAC Smolder Eye Kohl

Este cel mai intens, mai alunecos si mai soft creion negru folosit de mine vreodata. Deocamdata l-am folosit numai pentru waterline. Parca traseaza singur linia, atat de usor se foloseste. E bland, nu usuca zona aceea dificila, asa ca il voi folosi pana la capat. Am fost tare fericita cand am vazut creionul acesta, deoarece cel vechi se terminase (in ultima vreme mi s-au terminat multe lucruri, asa ca am profitat de ocazie sa testez si altceva)



3-MAC Lingering Eye Brows- acesta a luat rapid locul unui fard pudra de la Dior, pe care il aplicam cu pensula. De fapt ani in sir am tot aplicat cu pensula, asa ca acum pur si simplu tanjeam dupa un creion. Mi-a placut de la prima aplicare, deoarece mi se potriveste perfect culoarea: reuseste sa fie discreta si in acelasi timp sa umple cateva mici goluri pe care le am la sprancene. Lingering e descris ca fiind un "soft taupe brawn", iar sprancenele mele il vad deja ca pe un frate mai mic.

Eu ma bucur mult ca mi s-au potrivit aceste trei produse, deoarece stiu ca printre cititoarele mele se afla multe impatimite MAC si niciodata pana acum nu am avut ocazia sa le spun ce mi se pare mie
interesant. Despre tendintele machiaj toamna-iarna 2012/13 va promit ca voi scrie mai incolo, deocamdata lasam ploile de vara sa se linisteasac putintel.
Din cate am inteles, toate cele trei produse de mai sus sunt bestsellers MAC, daca ati folosit vreunul dintre ele, astept opinia voastra la comentarii

Mai jos, aveti si doua poze de la lansarea MAC:)
Rochia rosie este tot de la Oianu, nu m-am htarat care mi se pare mai frumoasa, cea lunga sau aceasta trei sferturi...poate imi spuneti voi:)



9 comentarii:

Mihaela Mih spunea...

Eu votez pentru rochia lunga. :)
Bine de stiut ca esti multumita de creionul kohl MAC. Eu evit sa folosesc creion tocmai pentru ca nu sunt in stare sa trasez liniile identic la ambii ochi. Poate reusesc cu un creion care aluneca usor. Apropo, care este fondul de ten pe care il folosesti acum si la care faceai referire in post?

adela sirghie spunea...

Este un fdt Sisley oil free, cu o acoperire medie. Am scris in mai despre el.

Dara DarLyst http://darlyst.wordpress.com/ spunea...

Si eu folosesc creionul Smolder de la Mac de vreo trei ani. Imi place mult, mai ales pentru ca este si foarte cremos. Foarte bun pentru smokey eyes.
Cel pentru sprancene Lingering il am si eu pe lista de ceva timp. Am inteles ca se potriveste la mai multe nuante de par.
Chiar vroiam sa te intreb si eu ce fond de ten folosesti, dar am vazut raspunsul intre timp. :)

Anca spunea...

Buna, Adela! Ambele rochii sunt foarte frumoase, insa un pic mai mult imi place cea trei sferturi.

Cecilia spunea...

Cea rosie imi place! Are verva si detalii frumoase!

adela sirghie spunea...

@Cecilia: adica cea lunga? Pentru ca ambele sunt rosii.

Vision By Mila spunea...

Permite-mi sa te intreb care e acel fond de ten extraordinar de bun, suna foarte tentant! Mersi.

adela sirghie spunea...

Sisley oil free, am scris despre el in urma cu doua-trei saptamani.

Cecilia spunea...

Cea cu model putin mai jos de pe piept!
Atage ochii instant!