marți, aprilie 1

Beautynews: Avene Cleanance Apa Micelara



De foarte multa vreme nu am mai incercat nimic de la Avene. Bine, nici acum nu ma pot lauda cu asa ceva, insa trebuie sa semnalizez o noua lansare, caci mi-a atrasa atentia: o micelara pentru tenul gras/acneic ce se poate folosi nu doar pentru fata, ci si la demachierea ochilor si buzelor. Poate ca in urma cu cativa ani mi-ar fi fost destul de greu sa cred asa ceva, insa iata ca acum realitatea depaseste dorintele mele, la prima vedere pare sa fie formula ideala: nu usuca tenul, mentine un nivel de hidratare echilibrat, calmeaza iritatiile si curata delicat pielea. Asadar, avem de-a face cu o solutie multi-functionala, formula fara clatire.
Contine ingrediente specifice pentru purifiere, care regleaza secretia de sebum, avand o formula naturala, cu efect calmant, care are la baza apa temala Avene. Sincer, daca a incercat-o vreuna dintre cititoarele mele, o rog  sa lase un comentariu, caci sunt foarte tentata sa o cumpar dupa ce o termin pe cea pe care o folosesc acum, de la Nivea. Nu doresc un review stufos, ci o parere, asadar va rog sa-mi acordati onoarea:)

Iata ingredientele:

INGREDIENTE CHEIE
PROPRIETĂŢI
Apa termală Avene                          90%
Calmantă
Gliceril laurat
Seboregulator
CTAB
Antibacterian
Agenţi tensioactivi
Agenţi de curăţare
Glicoli
Hidratanţi

Pretul este 77 lei pentru 400 ml de produs.

5 comentarii:

Diana spunea...

Eu am avut-o pe cea pt ten sensibil, in ambalaj alb/transparent si mi-a placut mult. Pretul e putin cam mare, dar produsul f ok. Eu am avut varianta de 200ml, cred ca tot undeva in jur de 60-70 a costat, dar nu mai tin minte...

Unknown spunea...

Am inceput sa o folosesc in urma cu o saptamana si sunt multumita. Curata destul de bine tenul si nu este iritanta deloc. Cred ca termenul "purifiante" i se potriveste foarte bine.

alina madalina spunea...

clar merita sa-l incercam

Cosmina spunea...

Cu Avene m-am inteles super bine, avem o relatie de ani de zile. In liceu am descoperit un gel de curatare de la ei si apa termala si a fost dragoste de lunga durata!
As incerca si lotiunea micelara a lor, dar sao termin pe cea de la Garnier caci m-ar lua sotu' la 3 daca ar vedea ca iar am n produse pentru demachiere in baie .

Anonim spunea...

Este deosebita. Am un ten matur, acneic de cand ma stiu. Ei bine, Avene este cea mai regula gama de dermatocosmetice. Iar hidratarea la apa micelara este absolut deosebita. Nu se poate explica in cuvinte.