marți, aprilie 29

GUERLAIN Rose aux Joues Chic Pink(02)

Pentru mine, Guerlain are ceva magic. Nu de azi, de ieri, ci de vreo douazeci de ani (si nu ma sperie tabieturile!), de cand am avut primele produse: pudrele Terracotta (inegalabile), parfumurile de basm, mascara de volum, lacuri de unghii, rujuri, farduri de ochi si de obraz. Ultima achizitie este un fard de obraz duo, Rose aux Joues Chic Pink. De vis...


La fel ca si ultimul fard de obraz cumparat de la Guerlain, si acesta are un miros de violete. Cutiuta este foarte eleganta, aurie, o pretiozitate care te face sa te simti speciala ori de cate ori il deschizi si il folosesti.
De-a lungul timpului, eu am avut multe farduri de obraz, bune si chiar oarte bune, rafinate si sofisticate, de la Sisley, Helena Rubinstein sau By Terry (printre preferatele mele), dar in acest moment cred ca Rose aux Joues Blush Duo de la Guerlain este preferatul meu.

Chic Pink este un roz natural, putin inchis, genul mai sobru-care o ia putin spre nude, cu un usor subton corai (doar o adiere), ceea ce il face ideal pentru o satena cu ochi caprui si cu pielea alba cum sunt eu. Mereu m-am gandit la nuanta aceasta ca fiind un roz "de padure", caci o socotesc foarte departe de ceea ce se intelege astazi prin roz. Nuanta de deasupra (descrisa mai sus) are particule stralucitoare, dar nimic excesiv, iar odata combinata cu rozul pastel de jos (complet mat) se transforma intr-un blush natural cu luminozitate (nicidecum sclipicios), ceea ce este un plus, caci nu are darul otravit de a accentua porii.

Se aplica extrem de usor, sculpteaza discret pometii. rafineaza trasaturile, nu le schimba si  nici nu le incarca. Pe ten este matasos, discret si natural, nicidecum prafos-xcelent de folosit chiar si in lumina cruda a diminetii.
In acest moment este unicul meu blush, nu stiu daca am nevoie de vreun altul, il pot combina perfect cu toate rujurile/gloss-urile pe care le detin.
Pretul este 233 lei in magazinele din Romania.

10 comentarii:

Andreea spunea...

Ce bine arata! <3

Adina Aruştei spunea...

rafinament!

Ioana spunea...

Guerlain... doar cand pronunti acest nume si deja te gandesti la lux. Ador cateva parfumuri de la aceasta casa, acum in prag de vara sunt indragostita de Aqua Allegoria (basilic et mandarine). De mult tanjesc dupa un bronzer terracotta si cand o sa am multi bani o sa mi-l cumpar. Blush-ul tau este minunat !

Camelia Andrasescu spunea...

Arata fantastic, sa-l folosesti cu mare drag! Si eu sunt mare fan Guerlain!

marie spunea...

Este ceva de vis casa Guerlain, si nu de azi de ieri, asa cum spui si tu.
Daca ar trebui sa aleg un singur produs m-as panica.
Parfumurile sunt pe primele locuri, pudra meteorit imediat dupa, apoi glossuri, rujuri aaaa si era sa uit- Orchide imperial- toata gama. Eu am incercat doar doua din ele( la creme ma refer), dar sunt convinsa ca toate sunt foarte bune.

A spunea...

Buna. Iti urmaresc blogul de ceva timp dar se pare ca nu am cometat pana acum. Sunt foarte curioasa de motivele pentru ca Guerlain este altfel. Ma poti ajuta?

http://acoinforthoughts.blogspot.ro/

Dara DarLyst http://darlyst.wordpress.com/ spunea...

Arata tare bine! Si daca are si miros... Eu am avut un singur produs Guerlain, un ruj, si ii mai pastrez si acum ambalajul. :)

adela sirghie spunea...

@A: calitate ar fi cuvantul care le defineste. Rareori gasesti ceva care sa nu ti se potriveasca. Dar cea mai buna metoda de a te imprieteni cu ele este sa te duci si sa le testezi in magazin.

adela sirghie spunea...

@Ioana: eu astept sa vad cum este Aqua Allegoria Limon Verde, inca nu l-am gasit, de luni de zile(de canad am auzit de aparitia lui) vreau sa il testez.

Eu folosesc putine produse cosmetice si in cantitate mica, deci cred ca pana termin un fard de obraz trec doi-trei ani.

Flori spunea...

Eu nu prea foloses blush (am un pigment natural care se vede destul de bine pe sub fondul de ten) dar e foarte util de stiut unde gassc unul frumos.
Si mie imi plac cosmeticele lor -cel mai bun fond de ten pe care l-am incercat de la Guerlain este si mai am si cateva sticle de oja care arata ( si se comporta) fenimenal