luni, aprilie 14

ZARA ONLINE:)

Din data de 2 aprilie, se pot face comenzi online Zara si din/in Romania-click AICI. Vestea a fost intampinata cu mare bucurie de toata lumea, iar eu am decis ca e cazul sa incerc ceva nou, asa ca am lasat la o parte proverbiala mea timiditate in fata online-ului cand am vazut aceste sandale minunate. A fost o premiera, pentru ca e prima oara cand cumpar incaltaminte de la ei. Pe eticheta acestor minunatii eu nu am vazut ca scrie Zara, ci din prima mi s-a parut ca scrie Adela, nu-i asa ca am avut dreptate?
Sunt confortabile(desi la prima vedere este greu de crezut) si sexy. Deocamdata le-am purtat numai cu jeans, dar sunt potrivite si pentru rochii si fuste. Numai si numai pe piciorul gol, fara dres.

A doua pereche de sandale comanadate este aproape opusul acesteia: este nude, discreta si eleganta. Bareta nu "taie" deloc din lungimea piciorului datorita culorii, asadar sa nu aveti vreo teama in acest sens. In cazul in care ati alege o alta culoare, da, exista aceasta problema:

Livrarea este gratuita in cazul in care optati pentru ridicarea comenzii de la un magazin Zara, durata expedierii fiind de la 4 la 6 zile lucratoare. Aceasta a fost alegerea mea, le-am ridicat din magazinul de la Unirea.
Sunt disponibile si alte doua modalitati de livrare: standard (19 lei- 3-5 zile lucratoare) si expres (49 lei- 2-3 zile lucratoare). Livrarea dureaza mai mult decat in mod normal deoarece produsele vin direct din Spania, si nu din Romania.  
In ceea ce priveste plata, aceasta poate fi efectuata atat cu cardul bancar Visa, cat si cu cel MasterCard. Politica de schimbari si returnari este identica cu cea oferita in magazinele fizice: articolele nedorite pot fi ridicate de la domiciliu sau returnate la magazinele Zara, in termen de o luna de la achizitie(30 de zile). Returnarea nu va implica nici un cost.

19 comentarii:

fashion doctor spunea...

foarte frumoase! niciodata prea multe! puppp

alex_and_ra spunea...

Adela, pe cand un LOTD cu sandalele rosii? Sunt foarte foarte frumoase. Desi nu am curajul sa port asa ceva, admir intotdeauna pantofii astia in picioarele posesoarelor lor.

adela sirghie spunea...

@fashion doctor: ca cele de culoare rosie nu am mai avut pana acum.

adela sirghie spunea...

@alex: urmeaza, caci si mie imi plac mult de tot.Daca nu ai curajul sa alegi sandale de culoarea rosie, incearca cu negru, imagineaza-te, cu ei in picioare, poate este o chestiune de obisnuinta...

Cecilia spunea...

Au niste modele de sandale foaaarte frumoase!
Te felicit pentru alegere, imi plac nespus ambele variante!

Alice wonders spunea...

Atat de frumoase sunt cele rosii! Eu am ales pantofi, din comoditate si pentru ca m-a cucerit combinatia de alb si negru. Sa le porti senina!

adela sirghie spunea...

Da, le-am luat "pe nevazute" pe ambele, caci nu ajunsesera in magazin. Sunt multe produse pe site care nu se gasesc in magazin. Poate vor ajunge in saptamanile care urmeaza.

daniela spunea...

Ce frumuseti!!!! Adela, le-ai văzut si in magazin? Ma bate gândul sa le cumpăr si eu...

daniela spunea...

Ce frumuseti!!!! Erau si in magazin? Ma bate gândul sa le cumpăr si eu dar le-as proba înainte...sa vad cat sunt de comode. Parca nu as da 500 de lei asa, pe nevazute...sunt superbe

adela sirghie spunea...

@Daniela: le-am cautat in magazin inainte sa le comand, insa nu am gasit modelele care imi placeau mie. Le-am comandat stiind ca pot sa le dau inapoi daca nu imi plac si imi pot alege altele. Dar sa stii ca nu am fost deloc dezamagita, oricat de pricinoasa sunt in general...

daniela spunea...

Multumesc, Adela! Hai ca încerc si eu, m-ai convins! Daca nu imi plac, le rerurnez! Sa le porti sănătoasă si fericita!

adela sirghie spunea...

M-am gandit ca poate ajung mai tarziu in magazine, am inteles ca saptamanal aduc marfa noua. Poate daca mai astepti, ii gasesti si pe raft.

Vision By Mila spunea...

Ce rosu frumos! Dar imi place mai mult al doilea model! La multe purtari! :)

Madalina spunea...

Wow, m-am indragostit de sandalutele astea. Sunt superbe, dar am zis ca sezonul asta ma abtin cat pot, altfel risc sa ma dea pantofii afara din casa :)
Adela, mai stii ceva de Tatiana de la cosmetica? La ce salon mai este? Nu mai dau de ea :( Merci

hapi spunea...

Am modelul de sus.Zara- pe negru. Deasupra e piele intoarsa. Sunt foarte comode si arata grozav.

Butterfly spunea...

Wow...sadalele rosii sunt geniale, buna alegere :*

Alina Canura - Anghel spunea...

Sandalele rosii sunt superbe, daca le gasesc in magazin cred ca le iau si eu :D

adela sirghie spunea...

@Hapi: nu erau si pe negru cand am comandat eu, caci as fi avut o dlema:)

adela sirghie spunea...

@Madalina: lucreaza acum la un alt salon, pe Eminescu. Shades s-a desfiintat, din pacate...