vineri, februarie 21

REGINA LETITIA A SPANIEI #MY47


Stiu ca nu este prima data cand scriu despre acest subiect controversat oarecum, dar consider ca au mai ramas inca multe de discutat despre acest nou trend, care tocmai ce a inceput.
As vrea sa mariti imaginea si sa focusati pe parul ei, pentru ca veti avea o surpriza mare de tot: Regina Letitia a Spaniei nu isi vopseste deocamdata parul, firele albe sunt destul de vizibile, atat la tample cat si pe partile laterale. Poate ca acest lucru era considerat, in urma cu vreo zece ani, un faux pas, insa in acest moment este un trend pe care il imbratiseaza din ce in ce mai multe femei, fara sa le fie teama ca vor fi judecate aspru. Daca nu apelai la acest procedeu, inca de la primul semn, erai rapid catalogata/considerata neingrijita, chiar daca tu erai doar nevopsita. Faptul ca regina Spaniei, laudata pentru frumusetea si rafinamentul ei nu isi acopera firele albe, ci le poarta cu gratie si naturalete, pare sa fie, din punctul meu de vedere, un moment de cotitura extrem de interesant, care sa demonstreze ca si femeile ce se apropie de 50 de ani (regina Spaniei a implinit vara aceasta 47), pot sa isi pastreze frumusetea si spendoarea, dar si puterea de a decide ce trucuri de infrumusetare aplica, fara sa fie tributare regulilor si prejudecatilor.
Nu as vrea sa credeti ca vreau sa va indemn sa nu va vopsiti parul daca acest lucru va face mai fericite, vreau doar sa stiti ca exista si alte optiuni. Greseala cea mai mare in materie de ingrijirea parulului este, si am spus-o aici, pe blog, de zeci de ori, sa il porti nespalat. Adica murdar. Uleios. Parul trebuie spalat oricat de des este nevoie. Zilnic daca nu se poate altfel. Nu credeti pe nimeni care va sugereaza ca ar trebui sa stati nespalate, altminteri se strica parul. Nu se strica. Se spala cu un sampon bland, ca sa straluceasca de curatenie. Apoi trebuie tuns. Varfurile despicate trebuie taiate. La fel- ori de cate ori se tocesc si parul isi pierde forma si volumul. Trei produse: sampon, balsam si un ulei/tratament pentru varfuri, care le disciplineaza si le da stralucire. Nu imi plac produsele tip dry shampoo, prefer sa ma spal pe cap si sa fiu curata, insa multa lume le da credit, deci le trec si eu la optionale.

Niciun comentariu: