sâmbătă, decembrie 19

CAT EYE: OCHELARII PERFECTI PENTRU FORMA FETEI TALE



Port ochelari de vedere din primul an de scoala, am hipermetropie cu astigmatism. Asa m-am nascut. Asta inseamna ca port ochelari de vedere mai bine de 40 de ani. Primii mei ochelari au fost foarte urati, cel putin eu asa mi-i amintesc, aproape patrati, cu rame groase, de un galben inchis, transparent. Intr-un fel foarte ciudat, ma faceau sa ma simt mai inalta. Apoi am ajuns la domnul Roth, din Alba Iulia, care era un sas inalt, slab, purtand mereu cu un halat alb, ochelarist si el, care tinea Jos-in-Oras, o pravalie intunecata plina de cutii cu ochelari, aranjate in turn. In spate avea multe turnuri, acela era imperiul lui. Te primea numai cu recomandare si tinea minte ce dioptrii ai, ce ochelari ti-a dat si de cate ori te-ai dus sa ti-i repare daca stricai ceva la ei. Nu uita nimic de la o vizita la alta, chiar daca mergeai doar anual.

Desi nu il simpatizam, ca mi se parea un om scormonitor in suflet si mult prea lent in miscari, mereu am fost sfatuita inainte de toate vizitele la el, sa salut cu entuziasm, sa fiu cuminte, rabdatoare si draguta, sa imi gaseasca ochelari mai frumosi nenea Roth. 

Asta insemna sa caute in cutiile lui cateva ore in sir ceva care sa mi se potriveasca. Mi-i aseza pe nas, se dadea doi-trei pasi in spate, chitaia ceva, dadea din cap ca nu, nu sunt buni, reincepea cautarea pentru domnisoara. Mai aducea turnuri din spate. Apoi cred ca aducea turnuri si mai din spate. Cand in sfarsit gasea o pereche pe placul lui, ducea intai inapoi toate turnurile, si abia apoi aprindea aragazul si, incalzindu-le incetisor la flacara, imi fixa tortitele ochelarilor in asa fel incat sa nu imi lase urme, ca trebuia sa port ochelarii tot timpul.

Nu imi amintesc nici macar o singura data cand mi-am ales singura ochelarii. Nici nu as fi stiut la ce sa ma uit, ce sa caut, iar in privinta formei  as fi fost complet nauca.

Dar cand am putut sa aleg, am ales intotdeauna modelul Cat Eye. Cu rame mai fine intai, mai groase apoi, acesta este modelul pe care il aleg de fiecare data. Am aceeasi preferinta si in privinta ochelarilor de soare.

In plus, de fiecare data cand cineva ma intreaba ce forma de ochelari, recomandarea mea este intotdeauna aceeasi: CAT EYE. Nu am vazut pe nimeni caruia sa nu i se potriveasca modelul. Intr-o singura clipa te transformi si devii de zece ori mai interesanta decat versiunea ta cea mai buna. Si nu trebuie sa te dai deloc peste cap pentru asta.

 Cu o forma mai fina-sau mai accentuata, cu rame subtiri sau mai groase, colorate sau neutre aveti AICI pe LENSA, la alegere, sute de modele frumoase, reduse chiar si cu 75% in aceasta perioada. Eu port un model Fendi, cu rame mai groase, intr-o nuanta de burgundy. Cat Eye, bien sur!


lensa.ro

Un comentariu:

Lavinia Suta spunea...

Eu port ochelari de prin clasa a cincea, am miopie. Primele perechi nu le-am ales eu, mi le alegea mama, si nu prea erau pe placul meu. Nici nu aveam foarte multe modele din care sa aleg...Dar cea mai recenta pereche de ochelari am ales-o eu, si sunt foarte incantata de ei! Rame groase, putin spre cat-eye, e o plăcere sa ii port!
Imi plac ochelarii tai, ti se potrivesc si iti sta bine cu ei :) Pe Lensa chiar sunt multe modele deosebite, ai de unde alege!