luni, aprilie 5

GUERLAIN MUGUET MILLESIME 2021


In fiecare primavara imi e dor de Muguet de Guerlain si in fiecare primavara astept cu mare nerabdare sa vad cu cat rafinament pregatesc francezii sarbatoarea acestei micute flori poetice, albe, discrete si atat de puternice incat nu ai cum sa o uiti dupa ce i-ai savurat parfumul: lacramioara cea timida.

Un parfum poetic, creat anume pentru a fi asezat pe raftul cel mai de sus, un veritabil obiect al dorintei.



Chiar daca designul 2021 este ingrijorator de asemanator cu cel de anul trecut, sunt sigura ca toate colectionarele de sticlute Guerlain Muguet vor gasi un loc special pe masuta lor de toaleta pentru aceasta varianta stilizata, cu muguri realizati manual din hartie si panza, de Lucie Toure. Iata AICI ce scriam anul trecut, tot pe vremea aceasta, despre varianta primaverii lui 2020.

Sticla de parfum - t h e   b e e  b o t t le - este decorata cu rafinatele flori albe, create, anul acesta, fie din hartie alba extrem de fina, fie din hartie suflata cu aluminiu, cu o perluta in interior. Frunzele de lacramioara sunt recreate din organza si pictate manual intr-un verde suav, care anticipeaza notele verzi cu care debuteaza parfumului.
 
Gatul subtire al sticlutei este acoperit cu benzi argintii, aceeasi nuanta regasindu-se si pe eticheta parfumului. 


Muguet Millesime 2021 de la Guerlain tocmai s-a lansat in marile parfumerii de lux, anul acesta sunt 4500 de stilute, editie limitata.



P I R A M I D A   P A R F U M U L U I

Note de top: verzi
Note de mijloc : lacramioare. doar lacramioare
Note finale, de baza: iasomie si trandafir

Creator: Thierry Wasser



Editie limitata, 4500 de sticlute anul acesta, pretul uneia fiind 550 euro, 125 ml...


Parfumul nu va fi comercializat in parfumeriile noastre, caci rafinatul, mult doritul si mult asteptatul Muguet nu a fost niciodata adus oficial in Romania, insa o selectie buna de  m i n u n i  Guerlain puteti gasi AICI


Niciun comentariu: