miercuri, mai 27

produse bio, certificate ECOCERT


La sectiunea de produse bio voi prezenta numai acele game acreditate de importante organisme de certificare, recunoscute in intreaga lume. Astazi, Laboratoarele 3 Chenes, cu gama Oaskin, gama biocosmetica, ce contine crema de zi, de noapte, pentru conturul ochilor, lapte de corp si spuma de curatare/demachiere. Pe baza de scoarta de stejar, Oaskin este o gama cosmetica certificata ECOCERT. Dar care este pe scurt, diferenta dintre produsele biocosmetice si cele naturale? Produsul cosmetic natural are la baza ingrediente naturale supuse unui proces de sinteza si poate contine conservanti, coloranti si parfum, in timp ce produsul biocosmetic e realizat pe baza aextractelor vegetale din culturi biologice, e supus unei sinteze usoare identic-naturale si nu contine conservanti, coloranti, parabeni, nici parfum. Asadar, Oaskin detine 3 brevete, Ecocert, Cosmebio si Agriculture Biologique, lucru care o face demna de toata increderea. Eu am folosit Contour des Yeux, contur de ochi cu efect de netezire si anti-oboseala. Este o textura light, cea mai light pe care am avut-o pana acum , aproape ca nici nu o simti de usoara ce e, netezeste micile riduri cu care te trezesti dupa 8 ore de somn, nu miroase absolut deloc a...nimic, o simti ca un fel de a doua piele. Fiind foarte light, nu incarca deloc pleoapa, asadar machiajul adera extrem de bine si se pastreaza toata ziua. Pretul recomandat este de 67 ron. O gasesti in farmacii

4 comentarii:

Anonim spunea...

draguta, pe langa descrierea asta minunata a cosmeticelor, trece, plsssssssss, si pretul lor. e foarte important!

adela sirghie spunea...

Preturile difera de la o farmacia la alta, de la Sephora la Douglas, de la Privilege si Ina la B&B, acesta este motivul pentru care nu dau preturi. In plus, uneori se mai schimba si de la o saptamana la alta, apar diverse promotii si oferte.

Mihaela spunea...

Am incercat si eu produsul , nu incarca dupa cum spune si Adela si este si o baza buna de machiaj . Ma bucur ca nu trebuie sa astept mult sa aplic make-up si senzatia de confort si hidratare se pastreaza pe parcursul zilei .

adela sirghie spunea...

esti adepta produselor organice?