joi, iunie 4

bvlgari omnia green jade


Creatorul parfumului, Alberto Morillas spune ca s-a gandit la jad cand a creat noua versiune Omnia,"la culoarea verde cu irizatii albe, la energia acestei pietre milenare, simbol al binelui, frumosului si luxului". Asadar, inspirat de un ideal, a dedicat noul parfum tuturor femeilor care seduc prin inocenta. Aceasta este povestea de PR din spatele Omnia Green Jade. Mie mi se pare un parfum din categoria so fresh so summer, potrivit pentru o dimineata tarzie si insorita, o dupa masa caniculara si o seara fierbinte petrecuta la o terasa. Se deschide cu note de mandarine verzi, inima parfumului aduce adieri de bujor alb, floare de par si iasomie, iar notele finale sunt un mix intre prospetimea fisticului, note de lemn alb si mosc.

4 comentarii:

Anca spunea...

e minunat parfumul. l-am incercat deja, oricum sunt la al 4-lea omnia, dupa ala clasic, crystalline si amethyste. anyway stii ca sfaturile tale sunt cele mai tari si ca citesc tot, tot, tot, mereu. chiar daca nu o sa incerc chiar tot ce recomanzi tu acolo, e minunat sa stiu ca gasesc sfaturi competente de la cineva care stie ce vb si in care am incredere.

adela sirghie spunea...

Anca, ma bucur mult ca iti citesc comentariul. Mie imi plac parfumurile foarte mult, cu greu rezist in fata unuia nou. Inteleg ca si tu ai aceasta pasiune, asa ca daca gasesti ceva interesant de semnalat, sa imi dai de veste.

Elena Nedelcu spunea...

Draga Anca,
As vrea sa iti multumesc in numele casei Bulgari pentru cuvintele frumoase despre colectia Omnia. Ne bucuram din suflet ca esti o consumatoare fidela a acestor produse si ca putem sa iti oferim bucuria de a experimenta an de an produse minunate.
Dorim sa te rasplatim pentru fidelitate si te invitam la sediul firmei noastre Everet Romania Distribution din Calea Victoriei, nr.155, pentru a-ti oferi un cadou din partea casei Bulgari. Te rog sa ne contactezi la numerele de telefon 031 425 7337; 031 425 7348 pentru mai multe detalii.

Mai mult decat atat casa Bulgari si compania noastra pregatesc pentru aceasta toamna o noua surpriza: un produs exceptional adresat tinerelor doamne si domnisoare, produs care va demonstra, daca mai este nevoie, forta casei Bulgari la nivel international de a crea parfumuri best in class.

Te asteptam!
Elena Nedelcu

Unknown spunea...

Buna Elena,

chiar este o surpriza reactia ta, una chiar foarte placuta, mai ales ca sunt o mare admiratoare a parfumurilor casei Bulgari, nu numai a gamei Omnia. din nefericire, am o saptamana foarte aglomerata la birou, dar saptamana viitoare o sa va sun cu siguranta:-)))... si de-abia astept surpriza din aceasta toamna.

sa ai o zi frumoasa,
Anca