joi, iunie 4

dior j'adore l'eau cologne florale


Francois Demachy este creatorul acestui buchet floral care are in centru magnolia. Este o compozitie aromata, very Dior, creat la 10 ani dupa originalul J'adore. In afara de magnolie, descoperi o lume minunata de agrume, ylang ylang, neroli, bergamota calabreza, dar, fiindca este vorba de un parfum dedicat verii anului 2009, si note fresh de citron. Mie mi-au placut mult si cele doua produse complementare, uleiul satinat pentru corp si parfumul pentru par. De altfel, daca ti se pare greu sa porti parfum vara, chiar daca optezi pentru variante diluate, diafane, recomandarea mea ar fi un parfum pentru par, care nu contine alcool asa ca poti merge parfumata la plaja.

3 comentarii:

Mihaela spunea...

J`Adore I absolutely Adore !!! Un parfum extrem de feminin - nici prea prea , nici foarte foarte si cand spun asta ma refer la parfumul diafan dar si puternic care te inconjoara si te vrajeste . Personal prefer J`Adore clasic desi imi plac si J`Adore Absolu si varianta de vara toate cu aceeasi nota centrala : magnolia .

adela sirghie spunea...

Am o magnolie in curtea casei. Cand infloreste, primavara, e ca o poezie. Gazele zumzaie fericite, aerul e inmiresmat, diminetile parca sunt imprumutate din povestile cu zana zorilor.

Unknown spunea...

Desi imi place magnolia, acest parfum nu ma atrage cu nimic. M-am dat cu un puf si apoi l-am pus intr-un cosulet, alaturi de Sunflowers. O sa le pun pe mercador, tocmai, okazii etc, ca n-are rost sa le tin degeaba, fiind 99% noi.