joi, iunie 4

loewe quizas quizas quizas


Sursa de inspiratie pentru Quizas Quizas Quizas de la Loewe, a fost cantecul cu acelasi nume al lui Osvaldo Farres, premiera absoluta pe piata de gen. Este un parfum care aduce in prim plan racoarea si aromele mediteraneene, dar si tandretea si senzualitatea. Notele sunt cand fresh, cand dulci si subtile, datorita aromelor de lamaie din Italia, coacaze, iasomie si trandafir bulgaresc, ambra, santal, chihlimbar, patchouli, vanilie si miere de lavanda. L-am purtat vara trecuta si il port si vara aceasta pentru ca imi place nespus de mult aerul sau muy espanol, amestec complex de duritate si senzualitate.

4 comentarii:

Zuzele spunea...

am si eu o intrebare!! cate parfumuri ai???:)))) presupun ca le si ai in colectie, nu doar le prezinti :) hai oftica-ma! :)

adela sirghie spunea...

iubesc parfumurile si mi-as dori sa le am pe toate din lumea aceasta. dar nu le am nici macar pe cele pe care le prezint. insa merg des sa caut noutati prin magazine, le gasesc pe cele noi, le probez si, daca imi plac, scriu despre ele. cand am un parfum, scriu si in post lucrul acesta. ca beauty editor sunt la curent cu mai tot ce e nou in acest domeniu si merg la toate lansarile la care sunt invitata. quizas quizas quizas este unul dintre favorite si il am de anul trecut, iar de cateva zile ma dau numai cu el.

Zuzele spunea...

:) si mie imi plaaaaaaaaaaac muuuuuuuuuult! visul meu este sa am sephora la mine acasa :))) cand intru in sephora, ma simt ca acasa...toata lumea ma stie ca sunt disperata cu sephora, beauty shop, ina center si toate magazinele cu parfumuri..chiar daca nu imi cumpar de fiecare data, imi place sa merg sa le vad, sa le miros, sa ma pun la curent cu ultimele noutati...:) I LOVE THEM ALL :) daca ma chinui putin, cred ca imi plac toate parfumurile..am momente in care imi plac cele fresh, iar altadata cele foarte puternice..intr-un timp eram indragostita de OPIUM, chiar daca nimeni din jurul meu nu il suporta :) iar alta data de Pleasures de la Estee Lauder .. Moschino-I love love mi-a mai placut intr-un timp, dar nu mi l-as mai cumpara..nu stiu de ce, dar nu suport sa folosesc acelasi parfum timp indelungat..poate doar Addict, dar asta nu prea e de vara..acum am Midnight Poison, dar ma tenteaza She Wood de la Dsquared2

adela sirghie spunea...

si eu am avut o pasiune pentru Opium, in urma cu vreo 10 ani. am incercat de curand noul parfum de la Moschino, Glamourous si mi-a placut mult, la fel Dsquared2, si cel pentru femei, si cel pentru barbati.