miercuri, iunie 3

manufaktura


Manufaktura este un beauty boutique foarte chic situat in centrul istoric, pe strada Smardan 30. Produsele sunt artizanale, duc catre stilul handmade si sunt aranjate extrem de dischisit pe rafturi albe sau in cosuri de rafie. Poti scotoci, verifica etichete si preturi, mirosi si testa produsele fara nicio grija. Mie interesante mi s-au parut lumanarile aromatice, gama de sapunuri cu glicerina cu arome de fructe, ierburi si esente, si preferatele mele-uleiurile de baie. Toate foarte potrivite pentru o seara indulge yourself. In total sunt 4 game: Spa, pe baza de struguri, de bere si cu saruri de la Marea Moarta. Cea mai interesanta este Beer Tradition Manufaktura, bazata pe grupa de vitamine B. Uleiul de baie cu extract de bere are o aroma dulce-amaruie, e imbogatit cu extracte de hamei si porumb, si actioneaza impotriva oboselii si stresului pe masura ce inhalezi aburul placut din baie. Uleiul costa 27 ron.

8 comentarii:

Zuzele spunea...

m-ai facut curioasa si am cautat pe net firma asta si vad ca au produse ffffff misto :) si nu sunt foarte scumpe. Am pus ochii pe cateva creme anticelulitice,,,oful :)

adela sirghie spunea...

nu sunt produse scumpe. o sa iti placa mult si magazinul si conceptul. mai poti gasi produse manufaktura si la farmaciile dona, insa eu am fost fermecata de magazinul din centrul vechi, prin care nu mai fusesem de multa vreme.

Mihaela spunea...

De fiecare data cand folosesc manufaktura parca ma teleportez intr-o casa medievala intr-o cada de lemn ... un adevarat extaz al simturilor si un alint pentru spirit . Imi plac produsele cu bere si imi place foarte mult un ulei solid de masaj anticelulitic care se lichefiaza in contact cu pielea .

adela sirghie spunea...

nu am folosit niciodata ulei solid de masaj anticelulitic. Are efecte? Cum il folosesti?

Mihaela spunea...

Nu il folosesc ca si produs anticelulitic ; el poate fi folosit in timpul masajului anticelulitic . Mie imi place pentru ca il pot folosii imediat dupa baie , rup 2 bucatele si le masez pe pielea umeda pana se absoarbe in piele. Celulita nu prea am ca sa imi dau seama , dar il pot folosii pentru un masaj mai " tonic " .

adela sirghie spunea...

este si hidratant? se absoarbe repede in piele? Cum miroase?

Mihaela spunea...

Depinde cum este folosit ... pe o piele umeda devine hidratant pt ca se restabileste filmul hidrolipidic prin aport dublu de apa si grasimi . Are un miros fin , de struguri .

adela sirghie spunea...

eu am descoperit de curand manufaktura. Daca mai folosesti produse de la ei si iti plac, sa ne spui, Mihaela