vineri, iunie 12

shiseido perfect rouge


Imi plac rujurile super hidratante, care actioneaza si ca un balsam protector, nu doar se limiteaza in a oferi culoare intensa si durabila. Noile rujuri lansate de make-up artistul meu preferat, Dick Page de la Shiseido, intrunesc formula perfecta. Page a creat 20 de nuante noi, cu pigment rosu translucent, pudrat, care ofera volum instantaneu si repara si buzele uscate, crapate sau cojite. Perfect Rouge costa 108 ron. Pentru cele care isi dooresc buze mai pline, tot la Shiseido gasesti 7 nuante complementare de creioane pentru contur. Pentru mai multe imagini intra aici http://www.perfectrouge.com/ro

12 comentarii:

tatiana spunea...

Nu le-am incercat pe acestea. De fapt folosesc multe glossuri, iar ruj doar rosu si nu am decat unul Dior. O sa ma uit la Shiseido maine la Sephora...sa-mi bag putin nasucul:)

adela sirghie spunea...

trebuie sa incerci neaparat Shiseido, Japonezii au cosmetice high-tech, sa imi spui ce impresie ti-au lasat

tatiana spunea...

Stii ce am incercat de la ei, anticearcanul si mi-a placut cum se aseaza. Nu se aduna in riduri si acopera bine.

adela sirghie spunea...

Eu am mai multe produse de la ei si imi plac toate. Cea mai buna mascara pe care am avut-o vreodata, de la ei era cumparata. Am avut si anticearcanul si am mai avut si un fond de ten sub forma de baton.

Magda spunea...

acest ruj a fost premiat in luna aprilie ca "the best lipstick" probabil este a perfect rouge

Anonim spunea...

Buna1Am folosit cateva produse de la Shiseido si singurul produs care m-a satisfacut a fost o lotiune impotriva caderii parului.In privinta rujurilor de la Shiseido sunt sceptica.De ce?Rujul folosit imi usca foarte tare buzele desi nu era long lasting .It's true ca era foarte pigmentat insa n-as mai incerca rujuri de la Shiseido.Momentan folosesc un ruj de la YSL ROUGE PURE SHINE
Sheer Lipstick SPF 15 Pink Sorbet si sunt foarte multumita de el.

adela sirghie spunea...

imi pare teribil de rau sa aud ca nu ti s-a potrivit rujul. e vorba chiar de Perfect Rouge sau altul? Eu am folosit mai multe de la ei si toate mi-au placut. Dar stiu, se intampla sa nu ti se potriveasca ceva si atunci ramai cu o urma de indoiala. Uita, de ex, de la YSL, eu am folosit celebrul Faux Cils care mie imi ramanea pe pleoapa superioara, ca un evantai negru.Imi amplifica genele, dar imi si picta cu negru pleoapa. Evident, am fost dezamagita la culme. I l-am dat unei prietene si a fost foarte fericita, a spus ca e cea mai buna mascara pe care a folosit-o in viata ei. Eu recomand tuturor sa incerce produsul inainte de a-l cumpara, sa nu aiba surpriza sa nu i se potriveasca.

Ela spunea...

Am folosit acest ruj- Shiseido Perfect Rouge,si am fost tare dezamagita.
Iata si de ce:avand buzele mai uscate l-am folosit cu gandul ca le va face moi,etc(cum scrie in reclama ),am asteptat degeaba.Cu balsamul peste a fost ok,nu ma lasa la greu balamul meu ieftin si bun(Avon ,cel roz cu ulei de jojoba).Daca buzele au fost exfoliate de curand rujul nu adera bine,un alt minus.Culoarea rezista insa nu e rezistenta la transfer ci se duce treptat.Nota 7 cu indulgenta.
Insa pacaleli d'astea se intampla si la case mai mare.De ex rujul Dior Addict l-am comandat on line de pe strwberry ,nici nu l-am aplicat bine si buzele ma strangeau,mirosea prea dulce,si era sedifat.Parea un ruj ieftin de cartier.Alte tepe , tot de la Dior,Mascara DIOR SHOW-lipeste genele si le face mai rare.
Fardurile Chanele si cu baza ma trezeam cu ele pe obraz .
Anyway,m-am hotarat sa-mi comand numai produse minerale.Mai ieftine ,naturale si ...bune.

adela sirghie spunea...

mie imi este foarte teama sa comand online, tocmai pentru ca am impresia ca produsele nu sunt originale.
insa imi este foarte greu sa cred ca japonezii nu stiu sa faca un ruj hidratant.
eu as vrea sa iti propun sa te duci la standul shiseido cu rujul tau si sa incerci si un tester.
sa imi spui daca e vreo diferenta.
eu nu ma pot plange de doir, toat ce am incercat a fost foarte bun, dar am avut probleme cu o mascara de volum de la chanel, cred ca era waterproof si curgea intr-o veselie, fie vara, fie iarna.
xoxo, Ela

Ela spunea...

Nu ,m-ai inteles gresit,no pb.Doar rujul Dior a fost comandat on line restul le-am cumparat cu manuta mea din afara.
Prima data cand l-am incercat a fost ok,de la a doua utilizare a fost jale.
De la Shiseido recomand insa produsele de par...DIVINE!
Insa dezamagirea cea mai mare a fost fondul de ten de la Estee Lauder(cel pt ten mixt).Oh,Doamne,ce cosuri mi-au iesit de la el,3 saptamani am patimit.Astept topicul cu dezamagiri,cred ca am sa desfintez cate firme mari,care se bazeaza pe nume sio nu pe calitate cum ar fi logic avand in vedere ca banii nu cresc in pom.
Pupici1

adela sirghie spunea...

sigur, intra la rubrica Dezamagiri cosmetice, la comentarii!Mai sunt fete care au scris acolo!
si eu ocolesc Estee Lauder...

OANA spunea...

Si eu folosesc rujul acesta printre multe altele E superb. . Am si Chanel si Collistar toate nuante de rosu. Desi e cel mai ieftin, sunt incantata mai tare de Collistar. Recent mi-am luat un Shiseido The Sincare day moisture protection. Incercati-l si voi. Eu ma ocup cu cosmetice. Am de vanzare tot felul de chestii faine. Lancome, Estee Lauder, Collistar, Shiseido, Chanel, Dior. etc.