sâmbătă, iunie 27

Shiseido Advanced Volume mascara


Sunt foarte pretentioasa cand vine vorba de mascara. Am avut cateva experiente destul de proaste cu firme mari, de genul Chanel sau Estee Lauder, cu care am niste amintiri atat de proaste, incat am de gand sa postez despre ele la rubrica mea de dezamagiri cosmetice. Am mai avut o experienta proasta cu o mascara cu capac roz aprins de la Maybelline, dar nu stiu exact daca produsul mai exista in magazine, trebuie sa verific inainte de a scrie. Dar acum vreau sa postez despre mascara mea de suflet, de la Shiseido, pe care am folosit-o pana la ultimul strop, pentru ca am fost foarte incantata de ea. Cand aleg o mascara noua, vreau sa fie high tech, sa dea volum genelor dar si sa le separe, sa nu para ca am genele lipite in manunchi, gen aripa de musca. Si sa reziste la transpiratie, sa nu ramana urme negre deasupra pleoapei superioare, ca si cum as avea doua randuri de gene. Probabil ca o sa vi se para ca ma ambalez prea tare cu cosmeticele japoneze, dar vreau sa accentuez faptul ca cu acestea nu am avut nicio experienta proasta. Niciodata. In 20 de ani. Deci am cumparat o mascara de la Shiseido, Advanced Volume Mascara, care m-a tinut foarte mult, un an de zile, nu exagerez si am folosit-o aproape zilnic. Nu se lauda ca mareste volumul genelor de 10 ori, nu stiu daca e posibil acest lucru, dar le face extrem de vizibile, chiar de la primul strat. Deja la doua straturi esti drama queen, dar eu asa vreau sa am genele: bogate bogate. Produsul odata aplicat pe gene, se usuca rapid, nu raman urme deasupra pleoapei mobile dupa ce trec cateva ore, este rezistent la transpiratie si chiar si la lacrimi. Separa genele si este si un tratament hranitor pentru ele. Voi ce fel de mascara folositi?

14 comentarii:

Zuzele spunea...

apropo de dezamagiri...am avut si eu una mare de tot cu un rimel de la Chanel pe care ma dat 150 ron. cel mia prost pe care l-am folosit vreodata...dupa ce insistam jumatate de ora, aveam impresia ca pe genele mele nu se afla nimic..si se intindea foarte repede si se usca greu si ..ORIBIL! mai bun de 10000 de ori este unul de 300 mii de la maybelline pe care il folosesc si acum, volume express turbo mascara...vi-l recomand si voua celor care vreti un rimel foarte bun si ieftin!

Zuzele spunea...

PS: m-am indragostit de DUNE de la Dior...il stiu de mult timp, insa niciodata nu mi-a placut atat de mult ca in perioada asta!!! mi se pare ca mi se potriveste extrem de bine si este exact mirosul pe care vreau sa-l simt si eu si altii din jur :)
PS2: nu am gasit la sephora incanto bliss :(...am fost la ala de pe magheru si nu era :(

adela sirghie spunea...

cand platesti pentru o mascara suma de 150 ron, nu are dreptul sa te dezamageasca. cred ca ar trebui sa ti se returneze banii pe produs sau sa ti se ofere posibilitatea de a schimba cu altceva de la aceeasi marca.

adela sirghie spunea...

imi pare rau ca nu ai gasit incanto bliss. poate ca nu era la acel magazin sephora pe care l/ai vizitat tu. ma interesez insa la everet si te anuntz cand imi vor da un raspuns.

adela sirghie spunea...

draga mea zuza G, gasesti Incanto Bliss de la Ferragamo in magazinele BB collection din Unirea sau Titan, deocamdata nu se comercializeaza in Sephora.

tatiana spunea...

Am incercat cateva produse Shiseido de curand: un anticearcan si fondul de ten si mi se par super. Acopera si nu arati ca o masca.Si eu le recomand doritoarelor

adela sirghie spunea...

si eu ma declar incantata de shiseido. pana acum mi-a placut tot ce am incercat de la ei

Unknown spunea...

Eu folosesc Lancome, de toate felurile, acum am Amplicils si sunt foarte incantata de el, dar de-abia dupa o saptamana, pentru ca la primele utilizari este foarte gros si incarca genele:-((. anyway, ii sunt fidela de vreo 3-4 ani, dupa ce am avut o dezamagire cu un rimel dior.

adela sirghie spunea...

si eu am avut Lancome, am fost foarte multumita de el, insa mi s-a rupt capacul superior. Atunci am avut impresia ca plasticul din care e realizat era de proasta calitate. In acest fel, mascara propriu-zisa s-a uscat mai repede. Asta nu mi-a placut deloc deloc. La Shiseido, matrerialele din care sunt realizate carcasele produselor sunt si ele de foarte buna caliate, lucru care la mine conteaza foarte mult cand punctez un produs scump. In rest, mascara de la Lancome repet, a fost una dintre cele mai bune.

Magda spunea...

Adela ce pret are acest rimel?

adela sirghie spunea...

magda, costa 111 ron.

Gina spunea...

Am avut si eu un rimel de la Chanel si chiar nu ma asteptam sa fie atat de nefolositor.Cele de la Dior sunt mai bune , dar si cele ieftine sunt foarte bune. :)

adela sirghie spunea...

Max Factor 2000 calories este f bun!

adela sirghie spunea...

@Andreea Gavrila: da,da,da! Mi-a placut foarte mult Shiseido Advanced Mascara. Ca sa nu ai surprize, poti sa o teztezi inainte de a o cumpara.
Xoxo!