joi, septembrie 17

schimbare de look (nu mai sunt o fata cuminte!)


Pentru aceasta toamna, Keune a pregatit un cos al abundentei, generos pana la refuz, plin cu multe multe surprize minunate. Prima dintre ele? Intrati pe site la www.keune.ro si aflati amanunte despre noul showroom din Bucuresti. Apoi, va puteti inscrie pe o lista la prietena mea draga corina.stoian@keune.ro, pentru a putea beneficia de o schimbare de look gratuita realizata de cei mai priceputi specialisti in hairstyling. Tunsoarea, culoarea, hairstylingul sunt negociabile- promite Corina, dar atentie! aveti la dispozitie doar cateva zile in care va puteti inscrie si pune intrebari pe mailul de mai sus.
Asadar, va rog frumos sa o bombardati pe Corina cu intrebari, nelamuriri, deadline sau orice alte chestiuni legate de acest subiect. Va fi incantata sa va raspunda sincer la toate intrebarile legate de soarta podoabei vostre capilare.
Mie mi s-a parut o idee excelenta, asadar: daca vrea cineva sa profite, mie mi s-a parut o ocazie foarte buna,iar voi puteti sa ii scrieti chiar in aceasta seara.
xoxo

9 comentarii:

Ella Gheorghiu spunea...

Multumim,Adela!Desi imi este cam frica de schimbari drastice si sper sa nu fie nevoie de asa ceva si de hairstylisti pe care nu ii cunosc,o sa imi fac putin curaj sa trimit acest mail.

camelcutza spunea...

buna.doar ca paranteza,la problema mea mi-e greu sa cred ca exista o solutie,am parul lipsit de volum si cu firul subtire,exact ca o pisica.xoxo

adela sirghie spunea...

mie corina mi-a facut cateva surprize de-a lungul timpului! va asigur ca toate au fost minunate.

Magda spunea...

ma tenteaza rau.Adela ziceam ca ma tund la Cristian cand am fost in Buc dar nu am avut timp.cred ca trimit un mail sa cer ceva informatii :D app pe site-ul keune nu am gasit nimic despre showroom

adela sirghie spunea...

magda, pe site era trecuta adresa Academiei Keune, Bd Natiunilor Unite 3, in sector 5
insa te rog sa ii scrii Corinei cu incredere, ea are toate detaliile. In plus, te va trece pe lista cu viitoare colaborari,pentru ca vor fi si alte evenimente frumoase patronate de ea.
eu cred ca merita, motiv pentru care am si facut acest anunt pe beautynews.
xoxo

SoSheSays spunea...

M-as duce dar cine stie ce experimente...haha

adela sirghie spunea...

neaparat trebuie sa incerci.
scrie-i corinei, spune-i ce iti doresti si negociati.
mie mi se pare o ocazie unica.
iar pentrui cititoarele beautynews by adela sirghie a spus ca are tratament preferential, cu surprize atasate:)
iar eu o cred!

Ella Gheorghiu spunea...

Ma gandeam sa merg cu Not Beautiful Enough,insa imi este teama,mai ales am vazut poze pe site-ul lor ca nu stai in fata oglinzii..

adela sirghie spunea...

viorica, pe site-urile pentru produsele profesionale de par, pozele sunt ametitoare, insa ele dau dovada maiestriei si artificiilor, a faptului ca se poate orice, la fel ca in haute couture. Acolo sunt si multe multe mese, in nuante si lungimi diferite, care se si scot la final de show.
cu Corina puteti negocia, puteti avea o prima intalnire de exemplu, in care doar sa va cunoasteti si sa puneti intrebari.
daca va doriti ceva special, puteti fi trecute pe lista, iar cand se iveste ocazia, corina va va suna si va va invita.
dar ai dreptate, o schimbare inseamna ceva mai mult decat"vreau sa imi luati doi cm din lungime, nu mai mult si sa imi vopsiti radacinile in aceeasi nuanta ca si restul".
Daca propunerea Corinei va avantajeaza, este foarte bine, daca nu, sa va inscrieti pe lista ei pentru data viitoare.

alegerea este numai si numai a voastra!