sâmbătă, ianuarie 16

Paris, noul parfum de la Balenciaga



Se pare ca Parisul a fost o sursa principala de inspiratie in campaniile pentru primavara anului 2010, de la Yves Saint Laurent, la Rose Fichnets si iata, chiar Balenciaga. Trebuie sa recunosc faptul ca astept noul parfum al casei cu mare interes, inca de mai bine de jumatate de an, cand la urechea mea au ajuns primele zvonuri referitoaare la intentia lui Nicolas Guesquiere de a reimprospata si domeniul parfumeriei de lux al cunoscutei case frantuzesti. Stiam ca imaginea va fi una dintre actritele mele favorite, Charlote Gainsbourg (fiica lui Jane Birkin si Serge Gainsbourg). Credeam ca noul parfum va fi reinterpretare moderna a unui succes mai vechi al casei, dar creatorul, Olivier Polge a adus o surpriza de prim plan cu Paris. In inima parfumului este violeta, dar nu cu efectele ei pudrate(cum e indeobste cunoscuta in parfumeria de lux), ci cu seva proaspata si naturala a frunzelor, lemn de cedru si patchuli, combinate cu mirosuri urbane nemaintalnite pana acum, de tipul ceara de parchet si benzina. Este caracterizat ca facand parte din categoria floral ciprat, cu un "urban metallic edge"
Nu-i asa ca v-am intins curiozitatea la maximum? Parfumul va aparea la inceputul lui februarie, iar apa de parfum de 30 ml va costa in jur 57 euro.

11 comentarii:

natty spunea...

chiar ca m-ai facut curioasa
nu stiu cum miroase violeta dar floral cyphre nu e genul meu deloc
oricum definitely de testat

Allexia spunea...

Buna,Adela!
Am si eu o intrebare:ce parere ai despre cremele de fatza Maria Galland?
Pupici!

adela sirghie spunea...

Allexia, bine ai venit pe beautynews. Eu am beneficiat mai demult de cateva tratamente faciale cu produsele Maria Galland. Sunt produse profesionale de lux, printre cele mai cunoscute si apreciate din lume. Cremele lor sunt foarte bune, eu nu as ezita sa incerc si acasa formulele lor.

Allexia spunea...

Multumesc pentru raspuns!....chiar mi-am comandat niste produse pentru acasa de la ei si abia astept sa le incerc..
Aaaaa,era sa uit...FELICITARI pentru blog!!!foarte multe lucruri interesante am aflat de pe blogul tau,care m-au ajutat atunci cand am dorit sa achizitionez produse de beauty.

Gaby spunea...

Arată super sticla. :)

P.S. pt Allexia.
Maria Galland testez şi eu acum, mi-a trmis o prietenă care are salon o tonă de mostre. Merită cumpărate dacă ai bani, eu am încercat varianta pentru ten uscat momentan timp de o săptămână şi am o piele incredibil de hidratată şi netedă.

madalina spunea...

abia astept sa fac cunostinta cu acest parfum. imi place la nebunie Charlote Gainsbourg si sunt sigura ca a fost muza perfecta...

Allexia spunea...

Multumesc,Gaby.....
Intr-adevar costa o gramada de bani,dar sper sa se vada si rezultate.Ai incercat cumva si crema de luminozitate -130?

Oana spunea...

Buna, Adela!

Si eu am testat cremele Maria Galland si sunt excelente.vroiam sa te intreb daca stii cum pot face si eu comanda pt.acasa, deoarece cei de la expert salon nu comercializeaza decat catre saloane.astept raspunsul tau!Multumesc mult!

Cu drag,
Oana

adela sirghie spunea...

Cred ca sunt doua variante: fie cumperi direct de la saloane, fie incerci sa cauti pe site-uri gen strawberrynet. Alta solutie nu prea vad din pacate:(

Oana spunea...

Multumesc mult pentru sfaturi!
am cautat pe strawberrynet, insa momentan nu au nimic de la maria galland in stoc. eu m-am mutat din Bucuresti acum 4 ani, si pana sa ma mut de acolo faceam comanda la un salon din oras, dar de cand am plecat la 300 de km distanta am pierdut legatura si nu am mai folosit aceste produse.eu foloseam gama purificatoare(am tenul acneic)si sunt singurele produse care reusesc sa imi tina in frau sebumul.
poti sa imi recomanzi si alte site-uri care comercializeaza produse maria galland.

Multumesc mult!
Oana

adela sirghie spunea...

@Oana: din pacate, in afara de strawberrynet nu mai stiu decat asaos ca site in care sa spun ca eu personal as avea incredere. Si site0ul oficial, desigur. Nu sunt prea hppy cu variantele online care sa mi se para fara riscuri....