joi, martie 4

Pink si Shreck




Pe 2 martie am cunoscut-o pe Joey Brown-cea care, alaturi de echipa de stilisti si specialisti OPI, creeaza si impune tendintele mondiale in domeniul mani+pedi pentru fetele din lumea intreaga. Cum despre colectia Hong Kong am mai vorbit, iar cum tendintele in materie de lac de unghii au pur si simplu "aripi" de cateva sezoane incoace, incat nici nu mai stii ce e la moda si ce nu, ceea ce inseamna libertate de alegere, iata 2 noi propuneri. Prima este o colectie de patru rozuri de portelan, romantice si inocente:
1 Isn't that precious?-roz pretios
2 Pink-Doodle-roz pal stralucitor
3 I think in Pink-pentru cand te indragostesti
4 It's a Girl!-baby Pink
A doua propunere este inspirata de filmul Shreck Forever After-a patra si ultima serie a aventurii comice a carei premiera va avea loc in aceasta toamna, si contine sase nuante noi
1 Funky Donkey-dark purple
2 What's With the Cattitude?-light blue
3 Rumple's Wiggin-light purple
4 Who the Shreck Are You-dark yellow or lime green
5 Ogre-the-Top Blue-dark blue
6 Fiercely Fiona-light Yellow

La plecare, am primit cadou de la Joey Brown rozul delicat It's A Girl si un liliac diafan- Rumple'sWiggin. Atat de dragalase sunt amandoua, ca le tin pe birou, langa Mac si ma uit din cinci in cinci minute la ele:)

23 de comentarii:

Magda spunea...

am citit postul tau si mi-am adus aminte de oja mea roz murdar spre orange.multumesc.acum m-am dat cu ea :*

Roxana spunea...

Cred ca cei de la OPI au unul dintre cele mai biune departamente de creatie publicitara, pentru ca tendinte in materie de oje, hai sa fim serioase, este o poveste frumoasa.......:)

zuza G spunea...

ce dragut...eu am primit una albastra (What's With the Cattitude?) si una roz, insa le-am facut cadou pe amandoua :)
astazi mi-am cumparat o oja superba de la targul de beauty de la sala palatului, ESSIE- ti-am mai spus eu de ea- este cea mai rezistenta oja din lume, multe peste OPI si Peggy Sage! Este un violet inchis cu reflexe usor aurii! este superba culoarea :) se cheama Sexy Divide :)

Deea D. spunea...

Cred ca iti iubesti job-ul, eu as fi extaziata sa primesc asemenea 'atentii' :-)).

adela sirghie spunea...

@Magda: eu sunt curioasa cum e nuanta roz murdar spre orange
@Roxana: eu cred ca toate tendintele din lumea aceasta exista pentru ca noi sa alegem ce ne vine bine.
@Zuza G: pana acum nu am incercat nici Essie, nici OPI. Peggy Sage folosesc de ani de zile, se usuca infiorator de greu, dra ma tinea o saptamana(daca ma dadea manichiurista cu lac) Dar stateam o ora(nu exagerez) sa se usuce oja.
@Deea D:eu nu cred ca mi-as fi cumparat niciodata roz baby pink si liliac. Sunt extrem de limitata in alegerea ojei: rosu si tulip noir.
Sa imi dai adresa ta de mail, as vrea sa te invit sa mergem impreuna la urmatoarea lansare la care primesc invitatie:)

Zuzele spunea...

ai descris foarte bine culoarea pe care mi-am luat-o eu astazi :) Tulipe Noir :) poate ai drum pe la targul de beauty si esti dispusa sa testezi ESSIE ! crede-ma ca nu vei regreta! PS: si nu, nu sunt distribuitor ESSIE :))

Zuzele spunea...

Adela, sa treci la CC si divedecarton@yahoo.com cand o inviti pe deea :)))

Roxana spunea...

Tendintele sunt rezultatul unor studii intense, imbracate in hainele imaginatiei. Dar in materie de oja chiar nu cred in asa ceva. Pentru ca nu putem spune ca nu ne sta bine cu french, care nu se mai poarta.

Zuzele spunea...

Roxana, de acord cu tine! Din punctul meu de vedere, un french bine facut este ca rochia neagra care nu se demodeaza niciodata si nu da gres niciodata, in nici o situatie!

adela sirghie spunea...

@Roxana: tendintele sunt "cumparate'' de la Pantone. este extrem de simplu. Sunt preluate si de fashion si de beauty. Cat priveste french manicure, eu cred ca se impune o pauza, cu scopul clar de a relua aceasta"tendinta" peste vreo trei ani, cand evident, ne va fi prezentat ca o maaaaare noutate. E deja vu. Sa privim situatia cu umor:)

Zuzele spunea...

Am inteles ca, mai nou, french-ul se face cu rosu sau roz in loc de alb ;))

adela sirghie spunea...

Am vazut si eu cateva poze cu unghii vampiresti. Insa niciodata nu am vazut ca cineva chiar poarta french cu rosu sau fucsia.

Zuzele spunea...

da, chiar una dintre fetele de la OPI avea french cu rosu si mi-a spus ca este la mare moda treaba asta ! ;)) nu arata rau pentru ca ea avea niste unghii superbe si o manichiura impecabila, dar eu nu stiu daca m-as baga la asa ceva...

adela sirghie spunea...

Eu cred ca avea unghii vampiresti pentru demonstratie.
French Manicure, in clasicul inteles al cuvantului, este manichiura potrivita pentru office, pentru look discret...

Zuzele spunea...

uite adela!
http://www.flickr.com/photos/ms-mac/3523163756/

adela sirghie spunea...

Dragele mele Zuze, am vazut si eu unghii de genul acesta, vampiresti- ca si cum ar fi inmuiate in sange. Cred ca erau pe site la Vogue. Eu am spus ca nu vor avea succes, pentru ca nu sunt purtabile. Pot fi o curiozitate, le poti folosi pentru o demonstratie, la o lansare OPI sau Peggy Sage, sau poate de Halloween. Unele trenduri se nasc moarte si acesta este unul dintre cazuri. Nu stiu niciuna din cunostintele mele sa poarte asa ceva, chiar daca ani de zile au purtat french clasic.

Zuzele spunea...

ai fi surprinsa cate pustoiace poarta asa ceva! chiar am vorbit cu o manechiurista de la Perfect Nails care imi spunea ca este foarte cerut modelul asta. Mai nou, se face french cu verde si cu negru si mai este si varianta dunga subtire, argintie sau aurie, trasa deasupra culorii. Mi-a aratat tipa asta niste fotografii si nu arata rau deloc, dar repet: facute de un profesionist, ca altfel arata ieftin si pitziponcesc, ferentarist :P

adela sirghie spunea...

poate sunt eu conservatoare:)
de vazut am vazut si eu multiiple variante
deci va cred pe cuvant:)
in urma cu vreo zece ani, in Spania, am vazut si varianta semiluna: unghia in rosu merlot si deasupra, la baza, seminluna argintie.
le consider ciudatenii
la fel ca pantalonii harem care te transforma in femeie cercetas.

Anonim spunea...

Ahh ador culorile pastelate pt unghii:X
Am si eu o oja de la OPI numita "Done out in Deco", e un mov spre gri pastel si sunt atat de indragostita de ea! Si rozurile acelea sunt atat de adorabile.
Prin "langa Mac.." pe referi la produse de la Mac sau laptopu Mac? :))
Daca e vorba de produse, ne poti spune ce anume detii de la firma aceasta?
Eu am un gloss foarte dragut "Underage" se numeste, putin lipicios, dar culoarea este superba, un roz foarte natural.

adela sirghie spunea...

@Anonim: scriu la un iMac, iar langa el tin cateva chestii de beauty, printre care si ojele pastelate de la OPI,
sa ma inspire:)
De la firma de cosmetice Mac am avut doar iun fond de ten, pentru fata si corp, care era foarte bun.
In ceea ce priveste faptul ca gloss-ul tau preferat e putin lipicios, parerea mea este ca toate gloss-urile sunt asa...

zuza G spunea...

aoleuuu..nu-mi spune de pantalonii aia cu turul lasat pe care ii consider absolut hidosi!!!! doamne, nu pot sa inteleg ce este in mintea fetelor care imbraca asa ceva! Si cea mai frumoasa diva sau..zana, dupa caz, arata oribil in aia! sper sa nu o iau vreodata razna si sa port asa ceva. Daca ma vezi vreodata cu asa ceva, sa mi-i faci franjuri, te roog! :)

adela sirghie spunea...

@Zuzele: astazi la pranz, am mancat la Il Calcio pe 1 mai, iar sefa de sala avea french cu ciclam:)

Alexa spunea...

wow ciclam este o culoare indrazneata, preferam de departe varianta unghiilor vampiresti, cu rosu. :)

Mie nu mi se par atat de odiosi pantalonii harem, doar ca eu nu i-as purta. Poate daca as avea 1.80 da...dar la inaltimea mea, cred ca as deveni invizibila si cu look de picioare scurte scurte.
Eu am vazut combinatii interesante.