marți, martie 23

vintagemania: azi, filmele cu parfum de epoca
































Am vazut, week-end -ul trecut, filmul Atonement cu o Keira Knightley delicata si suava ca o panseluta, dar indeajuns de puternica incat sa isi sustina iubitul acuzat pe nedrept pana la limita sacrificiului. Tinutele si aerul de epoca sunt desavarsit sugerate, cu o noblete pe care numai in "Valul pictat" cred ca o mai putem gasi. Sau in Pacientul englez. Iata si trei cadre pe care le tot tin in minte de cand am urmarit pelicula, toate trei impregnate cu sarmul discret al vremurilor de altadata.

7 comentarii:

Ema, Brasov spunea...

Feminitate 100%!

Anonim spunea...

imi puteti spune va rog,sampoanele yes to carrots/tomatoes daca se adreseaza doar pentru volum?nu stau foarte aproape de un magazin sephora de aceea ma adresez dvs.zi buna!

Butterfly spunea...

Mi-a placut foarte mult filmul, parca in vremurile de atunci frumusetea avea un farmec aparte

Ana-Maria spunea...

So beautiful...

adela sirghie spunea...

@Anonim:sunt pentru spalare frecventa, dar dau si volum.
Practic, le poate folosi oricine.

Anonim spunea...

adela scuze ca din nou intervin,nu vreau sa par pisaloaga,dar maine ma duc la shopping de cosmetice:) si vreau sa te intreb daca acest sampoon de care te-am intrebat mai sus yes to carrots/tomatoes e bun si daca eu ma spal doar de 2 ori pe saptamana?am o prietena care a intrebat o vanzatoare si a spus ca "nu stie sincer".....daca dansa nu stie,eu nici atat.sper sa vin incantata de ce creme si sampoane voi gsi:Dte pup

adela sirghie spunea...

@Anonim: sigur ca da! E bun. Iti recomand insa mai degraba Yes to Carrots decat Yes to Tomatoes, pentru ca eu l-am incercat pe primul si am fost incantata. Pana acum nu am reusit sa incerc si Yes to Tomatoes.