marți, aprilie 6

Creme de la Mer



Toata iarna am avut tenul uscat, sensibil, deshidratat. Desi a venit primavara si a plouat infernal in luna lui marte si au inflorit pomii in tulburatul april, tenul meu inca este in suferinte. Din luna decembrie nici nu am mai putut folosi creme pentru ten mixt( chiar daca aveau si plus de hidratare) si a trebuit sa apelez la formule destinate tenului uscat. Am inceput cu Juice Beauty(am scris review in ianuarie), si am continuat cu Creme de la Mer. Crema de ochi a fost perfecta(=review generos). Pentru fata am folosit tonicul, o infuzie hidratanta (care mi s-a parut a fi o formula foarte delicata, placuta si bine tolerata de epiderma, cu o textura intre serum si balsam) si Moisturising cream. Initial am fost foarte incantata de Creme de la Mer, mai ales ca in aceasta perioada nu mi-au aparut deloc cosuri pe fata, iar tenul meu cunoaste o perioada foarte relaxata. Insa dupa ce am terminat mini-tratamentul Creme de la Mer (am avut niste esantioane generoase, primite din Belgia), care a durat in jur de 45 de zile, am vrut sa iau o pauza de creme pentru ten normal-uscat si sa refolosesc produse pentru tenul mixt si gras. Rezultatul? Dupa doua zile, tenul se descuama, adio hidratare. Speram ca tratamentul sa fie mai profund, sa trateze si derma, nu numai epiderma. Contrar asteptarilor, pentru mine hidratarea Creme de la Mer a fost una superficiala.

DON'T USE WITHOUT MENTIONING THE SOURCE

9 comentarii:

o-felie-de-liliac spunea...

Adela, ce crema de ochi imi recomanzi?
te intreb pt ca pt mine esti un fel de guru al beauty'ului :)
eu am ten normal si 24 de ani. deci, ceva light, dar bun.
crema de fata folosesc clinique, butoiasul galben de zi :) , demachiant ivatherm si apa termala, cam in zona asta ma incadrez

Beatrix spunea...

Si eu am avut tenul uscat sezonul acesta si chiar e prima data in viata cand intampin aceasta situatie. Acum tenul meu e in continuare mixt insa in zona nasului tot am scuame si nu mai stiu ce sa fac sa scap de ele.
Produsele La Mer din cate am observat sunt destul de piperate in sensul ca nu oricine isi permite sa le cumpere. Chiar e pacat ca nu trateaza decat in mod superficial, ar trebui sa isi faca banii din toate punctele de vedere.

Ana-Maria spunea...

Acum cateva zile am fost "norocoasa castigatoare" a unei raceli. Imi curge nasucul si stranut ffff mult. Problema mea este ca in jurul nasului mi s-a uscat f tare pielea si ma ustura :( Folosesc crema hidratanta La Roche-Posay, insa nu prea ma ajuta -acum - in zona mentionata... O solutie? :) Multumesc.

adela sirghie spunea...

@0-felie-de-liliac: o crema usoara de ochi de la elmiplant sau yes to carrots ar fi cele mai potrivite, felie de liliac!

adela sirghie spunea...

Mika, Ana-Maria: singura solutie pe care am gasit-o, este balsamul de buze aplicat generos, la intervale de timp scurte, pe zona cu probleme:)

Beatrix spunea...

Adela asta da idee ingenioasa :)) nu m-as fi gandit la balsamul de buze, multumesc pentru pont:D

Ana-Maria spunea...

:* Merci mult, Adela. O sa o incerc si pe asta. :P

Anonim spunea...

am vazut un gel de spalare pt fata in farmacie ,dar scrie k are ph acid.e normal?

adela sirghie spunea...

@Anonim: inseamna ca pe o scara de la 0-14, ph este sub 7. E ok, ar fi trebuit insa sa scrie si un numar...