vineri, aprilie 9

Flowerbomb La Vie en Rose de la Viktor &Rolf


Editiile limitate ale parfumurilor apar in momente speciale, in preajma sarbatorilor, a zilei Indragostitilor, sau-cele mai multe, la inceputul sezonului de primavara-vara, cand formule considerate grele, dulci, ametitioare, capata o structura diafana, ca o bruma delicata si racoroasa. Este cazul Flowerbomb, parfum despre care am mai scris, fiind unul dintre preferatele mele din ultimii ani. Versiunea edition limitee Flowerbomb 2010(de la Viktor&Rolf)se numeste La Vie en Rose si este o varianta diafana dar decadenta a parfumului clasic, datorita amestecului de trandafir de mai(Rosa centifolia), tangerina, bergamota, piper roz, lacramioara, frezie, ambra si patchouli. Il gasiti numai in strainatate, deocamdata nu exista importator oficial Viktor&Rolf in tara noastra.
DON'T USE WITHOUT MENTIONING THE SOURCE

2 comentarii:

Pixxie spunea...

Ai multe articole frumoase aici dar nu gasesc unde ai categoria rimel/mascara; vreau sa-mi cumpar un rimel bun in curand, iar cum oferta este asa mare chiar nu stiu ce sa iau ca sa nu fiu dezamagita. Mersic !

adela sirghie spunea...

@Pixxie: am o categorie "mascara"si una "Rimmel London", le gasesti la etichete in dreapta daca vrei mai multe info si comentarii. E destul de greu de gasit, ai dreptate, etichetele sunt cam stufoase. Mascara Faux Cils de la Yves Saint Laurent este trecuta la Dezamagiri Cosmetice. Eu recomand mascara 2000 calories de la Max Factor, pentru ca am fost foarte multumita de fiecare data, iar raportul pret-calitate este ideal. Alte variante care m-au multumit sunt Shiseido pentru volum si Benefit Bad Gal(pe care o am acum), dar ambele sunt mai scumpe. Daca esti intr-o perioada low budget- Rimmel London este o varianta foarte ok.