joi, aprilie 29

Maro si gri? Da, maro si gri!


Nu m-am gandit niciodata sa asortez maro cu gri, insa am gasit o poza SJP, in care aceasta combinatie(+alb+albastriu movuliu) pare sa mearga de minune. Nu ar fi fost nicio greseala daca geanta era rosie, verde, turcoaz sau fucsia, evident. Mi se mai intampla cateodata sa vad combinatii pe care eu le socoteam nepotrivite si care sa nu ma mai deranjeze deloc. Uneori am impresia ca sunt destul de conservatoare, insa preiau idei si sper sa invat sa fiu mai indrazneata.
DON'T USE WITHOUT MENTIONING THE SOURCE

7 comentarii:

Ana-Maria spunea...

Si eu sunt cam reticenta in ceea ce priveste combinatia maro-gri... Nu stiu de ce, dar nu pot sa sufar culorile astea doua impreuna. :P

Alexandra G. spunea...

Ce slaba este SJP !!!!!!!!

adela sirghie spunea...

@Ana-Maria: eu am o pereche de jeans gri, ii asortez cu alb, negru, roz sau chiar albastru. Dar voi incerca si cu maro, poate pana la urma ma voi obisnui cu ideea. De-abia am inghitit combinatia maro cu negru, apoi m-am obisnuit cu ideea... Poate se va intampla si in acest caz la fel:)
@Alexandra G: cred ca ea este chiar mai slaba decat in aceasta fotografie!

Ana-Maria spunea...

Am o prietena care poarta destul de des combinatia maro-gri. :) Mie nu imi iese. :p
Jeans-ul gri eu il port si cu un top turcoaz (in ape). :)

Anonim spunea...

Frumoasa combinatia asta.Chiar imi place.Adela daca imi amintesc bine folosesti demachiant bioten-elmiplant?Ai putea sa-mi spui te rog carei varste ii este recomandat?o seara buna.Lili

adela sirghie spunea...

@Lili: cand vreau sa ma demachiez rapid, folosesc servetelele de la Elmiplant. In rest, Ivamat de la Ivatherm pentru ten sensibil si mixt. Important estea ca demachiantul sa isi faca treaba, sa curete in profunzime, nu are categorii de varsta.

Ale spunea...

Mie nu prea imi place maro cu albastru. Maro cu gri arata ciudat...hm...poate nu-mi place maro la haine?