duminică, aprilie 11

Servetelele demachiante Elmiplant


Pentru mine, servetelele demachiante de la Elmiplant au fost o surpriza frumoasa a primaverii. Am varianta verde, pentru ten normal/mixt si pot sa spun, cu multa multumire, ca "fac" exact ceea ce scrie pe pachet: curata eficient si hidrateaza tenul si ochii. Suna foarte simplu, dar in realitate stim toate cat de complicat este:) Pentru ten normal/uscat, exista varianta roz. Servetelele sunt bine imbibate in solutie, dar fara a fi excesiv de lichide, sunt dozate perfect (pe gustul meu adica). Le folosesc si pentru fata si pentru ochi. Dupa ce le folosesc, pe ten nu imi raman deloc urme lipicioase, in ciuda faptului ca au si agent hidratant(nectar de gutuie si vitamina E). Mirosul este placut, a gutuie coapta. Nu contin parabeni, nici parafine.
Le folosesc dinainte de Paste, timp in care am avut o perioada in care am patimit in urma unei raceli rebele, care a tinut cateva zile. Nasucul a fost rosu, pielea era destul de agresata, iar servetelele mi-au fost de mare ajutor, pentru ca sunt foarte blande, nu ma pisca deloc daca le foloseam in the red zone. Le declar cele mai bune servetele demachiante pe care le-am avut pana acum.
P.S. Mascara si fardul de ochi se topesc frumos si ele cu aceste servetele. Nu e nevoie sa freci, ci doar sa le lasi putin pe pleoape, sa dizolve singure machiajul, apoi cureti prin miscari usoare, circulare. Daca sunt machiata lejer, folosesc un servetel, daca am un make-up mai sofisticat, doua.
Cum am precizat intr-un review anterior, le tin pe noptiera, nu le folosesc zi de zi, ci doar cand nu am niciun chef sa merg la baie sa ma demachiez ca la carte, cu lapte, lotiune etc. Costa 8 Ron.
DON'T USE WITHOUT MENTIONING THE SOURCE

29 de comentarii:

Deena spunea...

Adela, gama de la Elmiplant pe mine cel putin m-a surprins in mod pozitiv. Servetelele inca nu le-am incercat, dar eu folosesc demachiantul, lotiunea tonica si crema hidratanta pentru ten mixt, cu extract de gutuie si sunt foarte incantata de ele. Deja le folosesc de cateva luni si in ciuda schimbarilor "monstruase" ale tenului cauzate de sarcina, produsele astea inca sunt best friends. Vreau sa testez si laptele lor de corp pentru piele uscata, pentru ca e tot fara parabeni si sper sa fie cel putin la fel de eficient ca gama pentru ten

Beatrix spunea...

Suna intereant cred ca le voi incerca si eu:D

Mirela Niculai spunea...

Buna! Ai o provocare la mine pe blog :)

mada spunea...

buna Adela,

stii cumva un demachiant bun sub forma de gel pt spalat fata? eu nu prea ma impac cu demachiatul clasic (cu lotiune si paduri demachiante), imi place mai mult sa imi spal fata cu apa si un gel spumant sau chiar sapun. ( am tenul mixt/sensibil, cu un inceput de cuperoza si incerc sa evit frecarea fetei).

Am folosesc un gel cleanser de la Olay insa nu se descurca bine cu dermatograful waterproof si dupa ce ma spal pe fata am nevoie sa mai insist cu lotiune demachianta in zona ochilor ... insa am pielea extrem de sensibila, am cearcane si riduri si am citit ca frecatul pielii le accentueaza... asa ca sunt in cautarea unui gel demachiant f bun cu care sa imi curat fata zilnic ...

... si mai sunt in cautarea unei creme bune pt zona ochilor... ai incercat vreodata Lancome Primordiale Yeux? am zis sa incep cu ea si daca nu da rezultate sa incerc ceva mai puternic...

Anonim spunea...

De la cele verzi m-a usturat fata rau de tot; na, ziceam ca am tenul cat de cat normal si mixt, dar se vede treaba ca e super sensibil; pana acum, cel mai bune mi s-au parut servetelele pt. bebelusi, molicele si parfumate discret. Sys

Roxana spunea...

Ai un premiu la mine pe blog http://blog.biobeauty.ro/2010/04/12/premiu/. Te pup.

Adina spunea...

iti ador blogul!

Alexa spunea...

Eu am un demachiant pe care il folosesc pt ochi, de la Elmiplant Bioten, cu miere si galbenele, dar din pacate, ma ustura putin ochii de la el. Am mai avut unul cu unt de shea si era mult mai bun pentru mine.
Pentru restul fetei, folosesc de aproximativ 2 saptamani gelul facial "Yes to Tomatoes", tot ati laudat "Yes to Carrots" si m-ati facut foarte curioasa, in plus are un nume seducator prin simplitatea lui si alinierea la natura (bravo marketingului :)). Apropo, am vazut ca in afara exista si "Yes to Cucumbers", pentru tenul sensibil, poate va aparea si la noi.

Monica - Pisica albastra spunea...

am avut si eu servetelele demachiante Garnier pt ten mixt; eu le-am testat in perioada sarbatorilor de iarna, cand tenul meu chiar suferea de frig si deshidratare si excese alimentare..si am fost si eu foarte incantata de ele. intr-adevar, demachiaza grozav si cel mai smokey machiaj si lasa pielea fina si catifelata. in plus, nu mi-a aparut nici un cos in perioada aceea!
ar trebui sa le reachizitionez, dar intai vreau sa testez servetelele umede pentru bebelusi, cred ca o sa merg pe Pampers wet wipes, multe din fetele care fac tutoriale de machiaj pe youtube le folosesc si le recomanda.

adela sirghie spunea...

@Adina: bine ai venit pe beautynews,
iti multumesc din suflet pentru aprecieri. Adevarul este ca un blog de beauty nu e tocmai o treaba usoara, spun acest lucru dupa aproape un an:)

adela sirghie spunea...

@Mirela, Roxana, mii de multumiri pentru frumoasele premii!

adela sirghie spunea...

@Deena: eu tot caut lotiune demachianta pentru ochi de la Elmiplant si pana acum nu am gasit. A vazut cineva, undeva, candva? Pe site-ul lor apare acest produs, deci exista.

adela sirghie spunea...

@Mada: gelul de fata Yes to Carrots este foarte bun. Il recomand cu mare caldura.
Pentru ochi, in acest moment, eu folosesc crema-gel de la Elmiplant, care este foarte buna, cu cremele Lancome nu m-am impacat deloc, le evit cat pot. Si crema de ochi de la Yes To Carrots este o recomandare la care e bine sa te gandesti, cred ca se numeste C to Carrots.
Pe de alta parte, trebuie sa iti spun ca faci o mare greseala: zona ochilor trebuie curatata cu un demachiant special si foarte bland, nu cu gelul pentru fata, care usuca foarte tare. Iar zona ochilor, se stie, este ciufuta, simandicoasa la maxim, lipsita de glande sebacee, delicata si degraba a se irita si inrosi cu sau fara motiv intemeiat.
Asadar recomand demachiant special ochi+ gel de ochi+ gel de fata:)
xoxo

adela sirghie spunea...

@Alexa: Bioten nu am incercat deloc, numai Elmiplant.
Ma bucur mult ca ti-am fost de folos!

Mada spunea...

Adela, iti multumesc mult pt sfaturi,

tocmai ce mi-am cumparat ieri un starter kit "Organics to go" de la JuiceBeauty ( am citit tot pe blog-ul tau despre el) ...

urmatoare achizitie va fi de la Yes to carrots... poate gasesc un starter kit si la noi in Sephora, am vazut pe site-ul lor oficial ca exista ( http://www.yestocarrots.com/product/yes-to-carrots--facial-starter-kit?product_id=191107 )...

o sa incerc si crema de ochi de la elmiplant, ar fi super sa gasesc ceva bun la un pret acceptabil :)

Felicitari pt blog!

Deena spunea...

Adela, eu am avut demachiantul pt ochi de la lmiplant, l-am gasit intr-un magazinas "de cartier", dar sincer a fost singurul produs din gama care m-a dezamagit. Ziceai ca ma dau cu apa pe ochi. Daca te punea naiba sa ai mascara waterproof nu o mai scoteai nici cu slujbe...

adela sirghie spunea...

Mada, bine ai venit pe beautynews!
Produsele de la Juice Beauty mi-au placut iarasi foarte mult, sunt deosebite. O sa vezi...
Crema de ochi de la Elmiplant costa in jur de 20 ron.

adela sirghie spunea...

@Monica, blue pisi: am vazut si eu ca servetelele pt bebei de la Pampers sunt populare, dar nu ma inspira deloc, deloc sa ma demachiez cu ele:)
Dar servetele verzi de la Elmiplant ai incercat?

adela sirghie spunea...

@Deena: eu ma demachiez (deocamdata)cu servetelele de la ei si pe ochi.

adela sirghie spunea...

@Sys:(

Anonim spunea...

pt mada-sora mea are la fel,tenul cu tendinta de cuperoza si a gasit la farmacie niste produse destinate problemei ei de la Iwostin(te poti uita si te site-ul lor)si ei i-au facut bine.nu o mai ustura ,nu se mai inroseste ca racul.imi cer scuze Adela k am indraznit..

Ana-Maria spunea...

Ce fain!
Eu foloseam servetele demachiante cand plecam in vacanta si stateam multe ore in masina/avion. :)
Nu sunt o petrecareata, insa mai merg si eu in club din cand in cand. :P Noaptea cand ajung acasa sunt franta! Nu am nici un chef sa ma demachiez! Imi tarasc picioarele spre baie repetandu-mi in gand ca voi imbatrani mai repede daca nu imi urmez ritualul...
Niciodata nu m-am gandit ca as putea folosi servetelele si acasa! De acum inainte stiu: un pachet de servetele trebuie sa zaca mereu pe noptiera - pentru orice eventualitate! :P
Mutumesc, Adela! :*

adela sirghie spunea...

@Ana Maria: si eu le iau in vacanta! Nu curge nimic din ele:), sunt usoare, nu ocupa mult spatiu si sunt 4 in 1, ochi, demachiant , tonic si hidratare.

Monica - Pisica albastra spunea...

@adela: ai dreptate! o sa incerc intai servetelele Elmiplant.
am si eu dubii in legatura cu cele pentru bebelusi, dar cum de obicei nu pun pe fata cine-stie-ce machiaj (in general doar anticearcan/corector si blush), ma gandesc ca nu ar fi mare lucru de dat jos. cred ca daca as face un machiaj elaborat, nu as risca sa il dau jos cu ceva care nu e marcat "demachiant"

Beatrix spunea...

Le-am cumparat si pot spune ca mi-am gasit HG in materie de servetele demachiante. Tenul e asa de hidratat iar dimineata nu mai am exces de sebum pe fata :D Curata tot si pe deasupra miroase extrem de bine.

Anonim spunea...

numai pe mine ma deranjeaza faptul ca au scris pe eticheta "hidrateaza tenul si ochii" ... banuiesc ca e vorba de PIELEA din jurul pchilor...

Anonim spunea...

Am incercat si eu ! am primit o cutiutza cadou, crema si servetele demachiante.Dupa 2 incercari am renuntat la ele.Acum zac in baie.Mi se par foarte agresive ( ten mixt).De fiecare data am folosit cate 2, raman urme importante de rimel, iar fata este rosie, si striga de durere.

Virginia

Black Tulip spunea...

Multumesc, Adela! Am cumparat si eu servetelele demachiante dupa ce am citit postul tau si ma declar foarte multumita. Sunt cele mai bune servetele demachiante folosite pana acum. Au destul demachiant cat sa curete perfect toata fata, nu ustura si nu ma irit de la ele.
Am mai folosit servetele de la Balea (mai precis 2 ca mi-au aparut niste puncte rosii de toata frumusetea), Nivea(ma ustura fata de la ele, desi demachiantul este f bun) si l'oreal cu care m-am impacat cel mai bine(inainte de Elmiplant).

Alexandra spunea...

Servetelele acestea le foloseste sora mea, eu le foloseam pe cele pt ten uscat, iar cand ma intorc in tara le voi cumpara iar.....Amandoua suntem super multumite de ele...Eu servetele demachiante le folosesc in general asa cum zici si tu, cand sunt obosita, sau cand plec in vacanta 2-3 zile.......Sora mea le foloseste frecvent si e incantata....Deci numai lucruri bune despre Elmiplant