joi, aprilie 22

Un parfum ca o dimineata senina de primavara


De curand, Camelia m-a intrebat care este parfumul meu preferat si m-am balbait, pentru ca nu stiam. Am pasiuni de moment, de sezon, oscilez, ma intorc la o veche iubire si apoi descopar una noua, tradez, insel, traiesc, iar iubesc. Pentru ca nu am stiut ce sa ii spun si am si marturisit acest lucru, Camelia a nuantat. Mi-a cerut sa ii spun primul parfum care imi vine in minte. Spre surprinderea mea, am spus Anais-Anais, de la Cacharel, la care nu m-am mai gandit de foarte multa vreme. Imi aduce aminte de dimineti insorite de primavara, cand ma trezeam cu raze dansand pe tavan, iar sufletul vibra de fericire. Pesemne ca pentru mine este un parfum sinonim cu tineretea. Daca ar fi sa il descriu, nu cred ca as gasi cuvinte potrivite, dar stiu ca ar avea o dimensiune verticala, reprezentata exact de imaginea atasata. Ascuns bine in memorie, Anais Anais era parfumul meu de suflet. Iar eu de-abia acum am aflat!

DON'T USE WITHOUT MENTIONING THE SOURCE

6 comentarii:

Irina M. spunea...

Al meu este Mademoiselle... :) sunt la a 4a sticluta. Cu zecile de parfumuri care au trecut prin "budoir"-ul meu, mereu ma intorc el - primul care m-a facut sa ma simt unica, fericita, admirata :)

Am o intrebare...ati comandat vreodata de pe site-ul FragranceX.com? e de incredere? voi ce stiti?

Irina M.

Roxana spunea...

Anais Anais este parfumul meu preferat. Mi se pare asa...cuminte, inocent.

Andra Melinte spunea...

Mie imi plac foarte mult Femme Individuelle de la Montblanc si Chloe. Acum folosesc Insolance de la Guerlain si The Beat de la Burberry, sunt foarte fresh si senzuale in acelasi timp.

Andra Melinte spunea...

Un site de incredere de pe care am comandat de multe ori si sunt f multumita este parfumania.ro. Au parfumuri originale si sunt f prompti, daca dai comanda inainte de ora 14 si au pe stoc,primesti comanda in aceeasi zi.

Camelia spunea...

Eu am comandat de pe FragranceX.com de vreo 2 ori acum 1an si ceva. Comenzile au venit repede (una din ele mi-a venit direct acasa ca nu a avut declaratie vamala atasata). In ceea ce priveste parfumurile, preturile au fost foarte bune si shipping gratuit (era o promotie), insa unul din parfumuri am avut impresia ca nu era original deoarece mirosul nu persista decat foarte putin. Alte probleme nu am intampinat cu acest site.

Irina M. spunea...

Multumesc de feedback, fetelor!

@Andra - FragranceX ma intereseaza nu numai pt parfumuri cat si pentru alte produse cosmetice - gen Dr. Haushcka sau Guinot :)
@Camelia - ai comandat cumva si cosmetice?